af en toe is gewoon een beetje te veel

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 17:35

Vandaag was ik moe Slapen dus ik had me echt gehaast om lekker vroeg thuis te zijn. Eerst nog ff bij de Toko geweest om iets te eten te halen voor mezelf Vork . Ik was al heel blij dat ik dat al gedaan had maar toen ik thuis kwam Extreme duivel .
Het huis was echt een bende, alsof er een bom ontploft was. De vloer lag bezaaid met rommel. Waarschijnlijk heeft de hond achter de katten aan zitten jagen. Daarbij had mijn hond dus ook nog mijn rieten strandhoed versnipperd Extreme duivel .
Ik heb dus eerst het hele huis kunnen stofzuigen Boos! . De kat had ook nog lekker op de vloerbedekking zitten kotsen Misselijk dus dat heb ik ook maar meteen opgeruimd en schoongeboend.
Mijn eten heb ik net naar binnen gewerkt. Ik heb er maar een stokje wierook bij gebrand, Peace Maddipal, in de hoop dat ik er een beetje rustiger van wordt *LOL* . Nu moet ik me snel omkleden en naar Lois want die moet ook nog gereden worden.
Ik mag niet klagen hoor, ik kan mezelf goed bedruipen en ik ben echt zielsgelukkig met de beesten Lovers Schijnheilig Lovers maar af en toe....... dan wil ik gewoon ff helemaal niets hoeven.
Party!! Pling *LOL* Pling Party!!


Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 17:52

ja begrijp ik

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 17:54

dat heb je soms eens he..
dat alles in ene heel ff teveel wordt..
dan is alles chaotisch....
tenminste dat heb k wel eens!!!

nahja...
na regen komt zonneschijn!!! Pling

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 20:15

Mijn eerste gedachte was een inbraak, gelukkig is dat je nog bespaard gebleven.
Het jachtige leven breekt zich soms op, ookal willen we het zelf.
Vanavond laat dan maar ff kwartiertje relaxen met de dieren thuis.
Hopelijk vind je bij Lois nog ff rust.

Fitzroy

Berichten: 18125
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 21:05

Ga jij ook echt iedere dag naar Lois, Jippie?
Mijn instructeur rijdt Fitz 1 dag in de week voor mij, zodat ik echt een avondje voor mezelf heb. En voor de rest plan ik het zo, dat ik losgooi op dagen dat ik werk.
Rijden in het weekend, op mijn vrije dag en dan nog 1 keertje, dus dat valt wel mee.

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 21:48

Ik ga iedere dag naar Waldo, behalve donderdag. Daardoor word ik juist rustig. Toen ikeen week niet ging vanwege tentamens, was ik op het laatst helemaal kierewiet van het binnenzitten.
Nee, ik kan echt genieten op stal. Lekker weertje, Waldo in het weitje, op het hek zitten naar de nestelende vogeltjes kijken.. Jack Russel naast je voeten en een kat op je schoot. Rust...

Maar inderdaad Jip, áf en toe... Ik ben dus echt nauwelijks thuis, op normale schooldagen direct uit school naar stal, snel eten, 's avonds naar4 de dansschool of naar de sportschool, en dan nog huiswerk.. vraag me wel eens af hoe ik het allemaal red. Verward Toch gat het nog steeds goed, al heb ik af en toe net zo'n dipje als jij, vooral op school met dagen waarvan je denkt 'wat doe ik hier?!'of als ik slecht geslapen heb. Dan kan je me echt opvegen Clown Maar dat gaat weer over, en ik ben happy dat ik doe mogelijkheden heb om zoveel leuke dingen te doen!!!
Good Luck en geef Lois maar een dikke knuffel van me!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 22:05

Ik ben dus net terug van stal en ik heb ook al een heel eind met de hond gewandeld. Het avondprogramma zit er weer op [op het douchen na dan].
Ik knap altijd vreselijk op wanneer ik bij Lois ben. Dat paard heeft voor mij zo iets magisch Schijnheilig [ja ja ik wordt lyrisch en zweverig *LOL* *LOL* ] maar het is gewoon echt waar. Als ik hoofdpijn heb, is dat bij Lois altijd weg. Daar kan geen aspirine tegenop.
Ik ga echt iedere dag naar Lois hoor Fitz. Ik wil ook helemaal geen dag overslaan. Ik ga in de zomermaanden ook nooit op vakantie maar ik maak wel een paar keer per jaar een korte vakantie of lang week-end.
Dit is gewoon echt wat ik wil misschien wil ik af en toe een beetje te veel *LOL* *LOL*

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 22:14

Precies Laura!
Dat paard heeft denk ik een therapeutische werking op ons, voor mij is dat puur ontstressen hoor Pling . Maar voordat ik zo ver ben dat ik er naartoe kan. Juist de dingen die me ophouden in mijn planning die frustreren me mateloos Boos! .
Mijn eerste paard kocht ik vrij snel toen ik net werkte. Ik heb nu al bijna 8 jaar eigen paarden en ik leef ook al 8 jaar op deze manier. Ik heb alleen het idee dat het me de laatste tijd een beetje begint op te breken. En dan zeker niet het paardrijden maar wel alle verplichtingen er omheen zoals het huishouden en mijn werk.
Misschien het je gelijk en is het gewoon een voorjaarsdipje. De andere optie zou kunnen zijn dat ik oud wordt Boos! GGGGGRRRRRRRRRR Boos! Dat zou erg zijn *LOL* *LOL* *LOL*

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 22:27

het is echt waar hoor..
paarden werken therapeutisch..
ik heb wel vaker gehad dat ik of hoge koorts had, of mega hopfdpijn en na paardijden was het dan weg. Zelfs toen ik met krukken liep door mn enkel reed ik nog elke woensdag...
ff n uurtje nergens over piekere enzo....

..... leeg .....

Caballo

Berichten: 1157
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 00:23

Ze werken zeker therapeutisch. Mijn paarden lopen bij de koeien en om ze dan met z'n allen vredig te zien grazen, dat werkt heel rustgevend. Ik kan soms in een vreselijke pestbui zijn of last hebben van de maandelijkse problemen *LOL* en als ik ze dan zo zie dan ben ik zo met ze bezig dat alles ineens vervaagd. Ben weer helemaal vrolijk daarna. Ik kan me ook goed voorstellen dat beesten ook goed helpen bij gehandicapten mensen.
groetjes Caballo

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 09:47

Reken maar van Yes dat therapeutische.

Als je mij soms ziet lopen ziet het er minimaal uit alsof ik mijn beiden benen gebroken heb, zo fijn soepel ziet dat er uit, hihi.
Het komt er op neer dat ik elke dag pijn heb op verschillende plaatsen in mijn lijf. Dat is niet fijn natuurlijk.
Het gekke is dat ik er met rijden totaal geen last van heb. Alles verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Zodra ik het stalterrein al op kom, gaat het al beter met me.

Wat ook een mooi moment is, is als je savonds laat door de stal loopt en alles staat lekker te knabbelen. Het is dan buiten heel stil en het enige wat je hoort zijn de etende paarden, heerlijk.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 12:54

er is volgens mij geen beter middel dan dieren.die geven je een stuk van hun ontspannenheid aan je of zo.Angezien ik ook vaak moe ben lijkt het als ik bij Kawa ben ook altijd minder.En als je in een dip zit en je ziet die lieve snuit dan moet je toch wel uit die dip komen.

Karin

Berichten: 61935
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 13:00

Ik had gisteren zo'n lamlendige dag. Begon maandagavond al en het werd maar niet beter. Zelfs nog een koortsaanval gehad midden in de nacht. Mijn lichaam protesteerde ineens weer tegen het een of ander (misschien mijn onregelmatige stijl van leven?).

Gisteren dus lamlendig tot een uurtje of 4, toen begon ik weer helemaal op te bloeien bij het idee dat ik naar de manege zou gaan. Leys was superbraaf, en na het rijden was ik mijn hele lamlendige bui weer kwijt!

Een mens is soms net een accu, je laadt jezelf op door bezig te zijn... En wat is er nou mooier dan bezig zijn met je grootste hobby! Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Silvia

Berichten: 2786
Geregistreerd: 23-02-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 21:26

Ik vind het knap van je Jippie dat je elke dag naar Lois gaat. Hij staat toch niet bepaald naast de deur.
Soms zou je gewoon wat minder willen ''moeten''. En vooral wat werk betreft en het huishouden Schijnheilig
Als ik jouw verhaal lees realiseer ik me weer wat voor geluk ik heb dat mijn paard bij huis staat. En dat mijn baas zo gek is geweest om mij een uur pauze te geven zodat ik elke middag even naar mijn knollie kan. (Oke, ik moet een half uurtje langer werken, maar kleinigheidjes hou je toch Knipoog )
Natuurlijk is het paard bij huis niet zaligmakend, vooral in de winter is het wel eens afzien. Maar je kunt het paardrijden toch stukken gemakkelijker inplannen.
Misschien het souterrain er maar bijkopen en daar een stalling voor Lois maken? *LOL* *LOL*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie