jeetje, waar bemoeien sommige mensen zich toch mee?

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LadyMadonna

Berichten: 58520
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-04-01 14:00

mijn hondje staat lekker buiten aan een lang touw. Puur omdat ik bang ben dat ze anders de dijk op gaat, waar ze nogal hard rijden. Nu staat ze voor de 2e keer in haar leven aan een touw, dus staat af en toe een beetje te piepen. Mijn cavia's en konijn zitten nu in een omgekeerd konijnenhok zodat ze lekker gras enzo kunnen eten.
Doe ik wat leuks voor die beesten, <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> IS HET WEER ZIELIG!!!!!!!!!!
Zucht, zulke mensen zal je wel altijd houden vrees ik


Maaike

Berichten: 11622
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 14:25

achjoh, als de beessies t toch fijn hebben is t goed toch???? niets zieligs aan, bij mn verz pony's moet Kim (hond) aan t touw als ze loops is omdat ze anders weer pups krijgt misschien en das niet de bedoeling dusssss. dan staat ze ook wel te piepen en ik vind t ook zielig maar je moet maar zo denken, t is t beste voor t beessie zelf!! helaas zijn er mensen die dat niet begrijpen... Verward

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 14:29

nix van aantrekken...
lieverd buiten aan n touw dan de hele dag in een kleine ruimte van 1 bij 1 en 3 min frisse lucht!!!!!!!

juist heel goed wat je doet!!!!

Zip

Berichten: 1696
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Elburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 14:37

Ik heb zelf ook een hondje, een kleintje, maar wel een heel actief hondje, die elke dag mee gaat naar de pony's naast de fiets. Nou, dan krijg je soms ook van die reacties hoor: aaaaaaaaah wat zielig, zo'n klein hondje naast de fiets. Boos! Daar wordt ik echt stront ziek van!!! Alsof zij mijn hond kennen!!!
En onze pony's staan normaal naast een voetbalveld. En toen sprong Oscar een keer bijna op m'n rug, dus ik gaf hem een knal, en toen was ik meteen een dierenbeul en bla bla bla. Ja hoor, ga dan zelf maar met een hengst op je rug lopen, zoiets heb ik dan. Dusse, gewoon niks van aantrekken!

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 17:36

Achja... wie kent ze niet. De mensen die zeuren en zanikken over hoe je je dier behandelt. Ik heb vaak het idee dat dat mensen zijn die ontzettend uit de grote stad komen en zelf geen beesten hebben. (NO offence)

Ik gaf het jonge reutje van mijn zus eens ongenadig op zijn donder, hadden we de politie op de stoep!!! Ja ze konden het al niet geloven, maar gingen toch even vragen. Had een of ander mens een aanklacht ingedient.... Gelukkig staan we hier te boek al grote dierenliefhebbers, dus de politie was na een gezellige babbel weer weg. **** Lui!!

(hond had het echt verdient, er wordt namelijk niet naar mij gesnauwd, ben nou eenmaal de baas...)

fieke

Berichten: 1060
Geregistreerd: 08-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 20:20

<zucht> daar wordt je toch ook helemaal gek van! Maar ja, wat doe je eraan? Even diep ademhalen en tot 10 tellen????????????? Verward

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-01 18:26

ok, ik vind 'kooitjesdieren' ( kanaries, ratten, hamsters, cavia's, konijnen..)ook best zielig, maar als die hond af en toe ff aan een touwtje staat, ach.. laat ze dan maar banketstaaf hoor!

LadyMadonna

Berichten: 58520
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-04-01 18:33

madelein, normaal zitten ze gezellig met zijn 3en in een groot hok (konijn kan gewoon rondjes crossen). Nu zaten de alleen buiten zodat ze ff gras konden eten. Wat is dan het probleem? Ik laat ze liever niet los lopen buiten Party!! toch Verward
Vandaar dat ik dat wijf dus niet snap.
Heb er achteraf wel om gelachen hoor, sommige mensen...............

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-01 22:47

nee hoor, los hoeft van mij ook niet ( tenzij je 'n wilde hebt gevangen *LOL* )
Maar daarom mocht ik nooit een schattige langharige cavia vroeger en nu wil ik er hierom zelf geen meer, hoewel ik ze nog best schattig vind. Maar kan 't niet aanzien als ze in een hok moeten zitten ( en los is ook zo zielig, met 2 katten en een hond)
Ik vind t alleen maar goed dat ze bij jou een groter hok hebben ( kan voor mij niet groot genoeg zijn, zei dat ook tegen m'n ouders vroeger, dat ik m'n halve kamer aan 'm zou schenken *LOL* ). Maar de 'gemiddelde konijn' ( Verward ) zit helaas nog steeds in een te klein hok en mag/kan daar te weinig uit.

Caballo

Berichten: 1157
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-04-01 11:49

Ik snap ook niet waar mensen zich mee bemoeien hoor Stef. Boos! Zo heb ik 1 hond aan een ketting staan en 4 in een kennel. Ach wat zielig (en dat zijn dan de mensen die ik uit Nederland op bezoek krijg) is dat toch. Ik zou het nog zieliger vinden als ze op de weg aangereden worden en voor hun leven verminkt zijn. En het is echt niet dat ze nou nooit los mogen. Neehoor, zet je hondje lekker in huis en prop hem vol zodat ie lekker vet is en aan een hartafwijking doodgaat ofzo. Mensen kennen het soms niet laten om zich met een ander te bemoeien Boos!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie