afgekeurd...

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 20:13

mijn vriend heeft een zeldzame spierziekte, en daardoor zijn we afgekeurd voor de levensverzekering, dus dat betekent geen hypotheek...slik, het huis was zo ontzettend mooi, voldeed aan alle verwachtingen van ons. De ziekte gaat nooit meer over, wordt alleen maar erger, vandaar. Ik ben er echt kapot van, het hele weekend zijn we bezig geweest om toch nog een hypotheek te kunnen krijgen, krijgen we gisteren te horen dat het allemaal waarschijnlijk niet door gaat...We proberen nu bij een andere bank, maar dat is nog zeer twijfelachtig...zucht, ik heb een peptalk nodig, zeker na dit vermoeiende weekend, waarin we eigelijk niets anders deden als bellen, en ruzien..
groetjes,
Manon


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-01 20:22

Dat is vervelend nieuws. Ik heb er helemaal geen verstand van maar vind het erg naar. mensen die dus ziek zijn moeten maar flink geld hebben.

het is oneerlijk in de wereld. maar kop op! en geniet van alle dingen die je wel hebt. ga leuke dingen doen...

Ik begrijp dat dat heel erg moeilijk is. maar in een hoekje kruipen schiet ook niet op. Probeer positief te blijven. Want al gebeuren er rottige dingen, door positief te denken voel je je vaak beter.

sterkte hoor

LadyMadonna

Berichten: 58523
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-01 20:41

damn, das mooi klote. Een persoonlijke lening krijg je op die manier ook niet denk ik. Kan je misschien de hypotheek op naam van je ouders zetten ofzo> en dat jij dan aan je ouders betaald (weet niet of het kan, is maar een idee)

Kitty

Berichten: 7552
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-01 22:21

Dat is erg kloten. Als het al tegenzit, zijn er altijd van die rotdingen die ook nog even tegen moeten werken. Ik heb wel gehoord dat men een hypotheek kan krijgen als de ouders als onderpand staan. Of dat in jullie geval ook zo is, weet ik niet. Sterkte in elk geval!

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 22:45

\hmm, bedankt voor al jullie reacties! Zijn ouders kunnen niet borg staan, omdat zij zelf het huis te koop hebben staan, en een appartement hebben gekocht, zij kunnen ook geen geld missen, mocht het nodig zijn. Maar heeeeel misschien kunnen we iets regelen met spaarloon, en dat als onderpand gebruiken. Maar het is en blijft zwaar k*t, om het zo maar eens te zeggen...hoop toch nog dat het doorgaat...
groetjes,
manon

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-01 11:57

Ik vind het eigenlijk een vage reden. Ik kan me wel indenken dat hij door die ziekte niet zeker is van een vast inkomen, maar dan nog. Het huis staat toch in principe borg (of heb ik dat hypotheek gedoe nou altijd verkeerd begrepen). Dat daalt toch niet in waarde? Naja, anyhow... Mag hopen dat mij dat nooit overkomt, ik schijn ook niet zo gezond te zijn (dokter gebeld, dat ik al bijna een jaar geen doktoren had gezien, afspraken gecanceld had enzo, lachuh, moet die vent gewoon niet, basta, zoek het lekker zelf wel uit)... Maar goed, ik duim (en de rest ook) voor jullie...

Laudine (hersens zijn afgezakt naar mijn kleine tenen, geen school vandaag)

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-01 12:51

jeetje manon wat erg voor je.
Michael zijn tante heeft ook een spierziekte langzaam vallen alle spieren stil totdat haar hart er ook mee ophoud.
haar oogspieren zijn nu aan het aftakelen ze ziet bijna niets mee en helaas zit ze nu ook in een rolstoel want ze kan niet meer goed zelf zitten en staan gaat al helemaal niet.
Ook hun hebben gezeik met huizen en banken ze moeten een aangepaste woning na langgezeik en gedoe hebben ze er nu 1 toegewezen gekregen alleen.. hij moet nog gebouwd worden!!!! tegen de tijd dat het huis wordt opgeleverd (begin september) zal zij er waarschijnlijk nooit in kunnen wonen...

Jet

Berichten: 8234
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-01 16:04

Hoi Manon,
Rottig inderdaad dat je geen hypotheek kan krijgen, wij hebben wat dat betreft mazzel gehad, dat mijn vriend M.S. kreeg toen wij het huis al hadden gekocht. Hij werd later bv. niet geaccepteerd door Dela uitvaartverzekeringen, dus dat zijn nu kosten die we zelf moeten dragen. Verder heeft mijn werkgever ( een grote bank) de eigen bijdrage voor de woningaanpssing betaald, anders hadden we alsnog naar een aangepaste huurwoning gemoeten. Heeft jouw vriend al veel klachten? Moet wel moeilijk voor jullie allebei zijn. Ben je wat positiefs van plan in een toch al moeilijke tijd, werken de hypotheelverstrekkers wee volledig tegen. Ik kan je jammer genoeg niet helpen, maar leef met je mee, het zal nog moeilijk genoeg worden voor jullie zonder dit soort tegenslagen van buitenaf. Hopelijk is er iets te regelen met jouw ouders, in elk geval veel sterkte gewenst, Jet.

Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!
Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-01 08:35

Jet, rottig is dat allemaal he? Maar er is nog een kansje, bij de Rabobank, vandaag of morgen horen we het...Bas heeft MD, dat is Myotonische Distrofie, die ziekte komt niet zo heel erg veel voor. Hij heeft altijd verkrampingen, en zijn spieren ontspannen langzaam. Hij heeft beginnende staar, verkrampte handen, tong, kaak, benen, en buikspieren beginnen nu ook, zijn gelaat begint nu ook, je kunt over een paar jaar niet meer de emotie van zijn gezicht aflezen. Het kan allemaal erger worden, maar het is op zich niet dodelijk, je moet er wel rekening mee houden dat je hart ook een spier is die ook kan verkrampen. Maar gelukkig heeft hij in ieder geval geen hartritmestoornissen!!
Groetjes,
Manon

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Nonnie op 2001-02-01 08:36 ]</font>

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-01 16:55

Klinkt wel lekker... Het lijkt mij zo rot om zo van buiten af te takelen, van binnen zie je d'r niets van. Is natuurlijk ook niet leuk, maar zolang ik mezelf niet zie veranderen (zie alleen een beetje wit, soms spookachtig) vind ik het niet zo erg... Ben overigens ook helemaal niet dik ofzo. Dat is ook wel een beetje eng af en toe, ik weeg nl niet meer dan 50 kg... Nooit, vooral voor mensen die het er niet af krijgen nogal frustrerend, maar die afvalpraatjes zijn voor mij dus niet om aan te horen, wou dat ik eens wat dikker werd. Ach, gaat wel over, lang leve de lol!

Laudie

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Jet

Berichten: 8234
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-01 10:05

Hoi Manon,

Hopen voor je dat de Rabo meewerkt! Ik ben benieuwd. Heeft jouw vriend al lang M.D. en is het plotseling begonnen? Marc heeft nu ong. zeven jaar klachten en de diagnose is zes jaar geleden gesteld. Soms vraag ik me wel eens af waar het einde is als er ineens weer een verslechtering optreedt. Veel succes en sterkte, Jet.

Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!
Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie