-----

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LadyMadonna

Berichten: 58330
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-01-01 21:59

regels van liedjes schieten door mijn hoofd. Where do we go from here? This isn't where we intended to be. Certainties disapear. (paar regels uit evita, met een schitterende chello solo).
Heb een paar mensen gebeld, maar schiet niet echt op.
Zie ff door de bomen het bos niet meer. Hoe nu verder? weer van voor af aan. Vorige week waren jullie allemaal nog zo trots op me, dat het weer helemaal de goede kant op ging, en nu...... Nu is alle hoop weg weg ge ebt. Wie kan ik bellen? Ik wil niemand tot last zijn, ik wil niemand vervelen met mijn gezeur. Zal ik dit wel plaatsen? Ik wil geen medelijden, ik ben niet zielig. Ik voel me als een eenzame boom midden in de woestijn, onder de brande zon. Ik wil wel weg, ik wil wel verder, maar mijn wortels zitten vast.
Als ik de tranen die ik de afgelopen maanden heb laten rolle op had kunnen vangen, was er nergens een water te kort geweest.
Op een manier probeer ik me sterk te houden, maar ik ben niet sterk. Tranen branden weer. Wat heb ik verkeerd geaan? het ging toch net zo goed? Ligt het aan mij, of niet? Ze zeggen weleens dat iedereen een bestemming en een lot heeft, wat is dan dat van mij? Stel ik me misschien aan, en hebben jullie zoiets van daar heb je háár weer.
Ik wil niemand tot last zijn, ik wil niet zeuren, maarja, het schijnt even niet anders te zijn. Misschien dat bokt een soort dagboek voor me gaat worden, maar ik zal mijn best doen dat te voorkomen. Er zijn mensen die hebben het veel slechter dan mij, dat weet ik, en dat is precies de rede waarom ik niemand wil lastig vallen met mijn relatief kleine probleem.
Bedankt dat je toch de moeite hebt genomen dit te lezen

Once in a while you will come to know, the reasons why you ride so low, the truth is hard it will cut you like a knife.... The outsider for life... -Danny Vera-


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-01 22:05

och stef je valt niemand lastig want als ze het niet willen lezen dan slaan ze het wel over. je moet gewoon positief gaan denken. De vorige keer ben je toch ook uit het dalletje gekomen.

"Denk ik kan het! en dat lukt het
iedereen vind bij wilskracht baat..."

Kitty

Berichten: 7552
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-01 22:16

Sorry. Ik ben nog maar sinds kort op bokt.nl te vinden. Heb dus geen idee waar dit over gaat. Vind het echter wel sneu voor je dat je zo verdrietig bent. Ik vind het heel normaal dat je dit forum als soort van dagboek wil gebruiken. Kan ik me in elk geval voorstellen. Zo had Heike toch ook haar dagboek online en houd ik zelf ook een 'dagboek' bij op mijn site. Veel mensen hebben er behoefte aan om hun gevoelens te delen met anderen. Beetje bij beetje beginnen ook de mensen die regelmatig op hetzelfde forum komen vrienden te worden. Er vrienden zijn er toch om je bij te staan in voor- en tegenspoed? Ook al zijn het 'maar' online-vrienden.
Houdt je sterk!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: EJV, Googlebot, ktink, Liezel1, rainbow8, xGoldenHero en 60 bezoekers