Musicals in concert

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LadyMadonna

Berichten: 56342
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Musicals in concert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-01 18:41

Gister kreeg ik dan eindelijk mijn verjaardags kado. Ik was 14 nov jarig, en had toen van pepper kaartjes gekregen voor Musicals in Concert, in het Nieuwe Luxor in Rotterdam.
Voor mij, als musical gek zijnde was dit natuurlijk helemaal geweldig. Zeker toen ik hoorde dat het mede gepresenteert werd door Henk Poort (Spook in the Phantom, Jean Valjean in Les Miserables)
Tja, henk is en blijft voor mij gewoon DE nederlandse Musical ster.
Henk presenteerde het samen met Simone Kleinsma (Chigago, Les Miserables etc etc etc etc)
De musicals die vanavond aan bod kwamen waren musicals die in Nederland geproduceert waren door Joop v/d Ende, dus Chigago, Miss Saigon, Phantom, Evita, Les Miserables, Cyrano, Titanic, Aïda, Saturday Night Fever, Elisabeth, etc etc.
Terwijl het doek nog naar beneden was zongen henk en simone sanem Luchtkasteel, uit les misserables. Hierna volgde de Ouverture, een medley van diverse musicals, instrumentaal.
Het doek ging open, en daar zat over 3 vakken verdeelt een verschrikkelijk goed orkest (The New Syphonic Orchestra)
Na enige stukjes vielen we in verbazing.
Het podium werd gevuld met het ensemble, allemaal met fakkels in hun handen. Omdat wij geen programma boekje hadden hadden wij geen idee wat er komen zou...
Tot DE Elektrische Gitaar solo uit Evita begon. Wat we nooit hadden verwacht werd opgevoerd. Requim Evita. Een behoorlijk zwaar stuk gezongen in het spaans Verward door een koor. Ondanks dat het koort hier niet zo heel erg groot was viel het toch zeer zeker niet tegen.
Van de ene verbazing in de andere:
Simone: Dames en heren, ik heb het genoegen om een goede vriend en collega van ons aan te kondigen.....
*stilte*
Dames en heren, Stanley Burleson!!!!

Tja, toen ging het dak er dus af!!!

Ik kan nog wel veel meer op gaan schrijven, maar als je van musicals houdt, moet je er gewoon heen gaan!!! (als dat nog kan tenminste)
http://www.musicals.nl/musicalsinconcert/

Once in a while you will come to know, the reasons why you ride so low, the truth is hard it will cut you like a knife.... The outsider for life... -Danny Vera-
www.facebook.com/sosmellie geuren voor in huis!


Leonie_M

Berichten: 4313
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Dordrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-01 21:17

He leuk joh. Ik wilde er ook heen gaan, maar het is er nog niet van gekomen. Maar ik heb er ook een paar gewoon gezien ( Phantom, Elisabeth, faime) Was heel erg gaaf. Alleen vind ik het jammer dat ik les Miserables niet gezien heb. Heb wel de cd en het lijkt mij zo'n gave musical. Maar hij draait al een tijdje niet meer. Frusty Snik snik.

En Stanley Burleson is goed he. Hij kan goed zingen en ook nog eens fantastisch spelen. Hij is echt heel goed.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie