Iemand leuke ideeen voor een kinderfeestje???

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-04-01 19:57

Wie weet wat voor gouden ideeen hier nog vandaan komen..vandaar!
Nigel en Eloy worden volgende maand alweer 5! En het is de hoogste tijd voor hun allereerste kinderfeest!
Ik had een heel goed plan: er bestaat een bedrijf dat kinderpartijtjes organiseert bij je thuis. Dan kies je een thema (bv piraten ofzo) en dan komen die dames verkleed en wel (nemen een rol aan dus..) bij je thuis, de kinderen worden verkleed en geschminkt en je huis wordt toegetakeld ivm de juiste sfeer. De spelletjes, entourage, taart, alles in het teken van het thema. Het kost wel wat, maar ze houden het gespuis de hele middag zoet en na afloop maken ze zelfs je huis weer toonbaar. Dat leek me dus wel wat, zodat ik mooi alles kan filmen en zien, zonder me de p*** te rennen. Helaas..dat dachten meer mensen en de hele maand mei was dus volgeboekt. Ik heb maar vast voor volgend jaar gereserveerd!!!!!
Maar nu mag ik dus iets anders origineels gaan verzinnen, dus als iemand nog een geweldig idee heeft, heel graag!!!

Groetjes Suzanne


Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 20:00

Mijn nichtje heeft een eigen bedrijf http://www.oveckinderpret.nl
Tja hier kun je aardig wat doen in de buurt zo kan men als indiaan verkleed een huifkarrit doen en onderweg is dan een soortpuzzeltocht uitgezet maar daar zijn ze te jong voor (denk ik)na afloop was het dan pannekoeken eten.
Tja weet niet of de kinderboederijen open zijn bij jullie maar een middagje daarheen ofzo?

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

astrid

Berichten: 245
Geregistreerd: 08-02-01
Woonplaats: weelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 20:49

toevallig had ik vandaag een kinderfeestje .
ben gezellig naar de bioscoop gegaan.
bij JT bioscopen hebben ze dus verschillende variaties wat betreft kinderfeestjes ik betaalde 18,50 daar zat de entree voor de film"102 dalmatiers"in de pauze popcorn met drinken en na de film een happy-meal bij de mac en voor de jarige een t-shirt en voor alle kinderen ook een kleurplaat .geen rotzooi thuis en de tijd vloog voorbij.

ook een leuk idee is om een mini playback show te organiseren als je daar interesse in hebt dan hoor ik het wel dan geef ik meer info anders wordt het bericht wel erg groot Lachen kinderen vinden het wel erg leuk want ze mogen hun idool na doen

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 21:07

Niet al te idioot veel organiseren, die kinderen vinden het al heel spannend, zo'n echt feest, en als je dan TE veel voor ze op het programma hebt, overlaad je ze en wordt het jengelen en janken geblazen.
Een goed programma voor vijfjarigen is:
1. Spel om uit te rauzen voor een beetje rust in de tent. Buiten: kat en muis (met touwstaartjes aan de broekriem) en zakdoekje leggen. Binnen: 'k Stond laatst voor een poppenkraam, Zat een klein zigeunermeisje, Bingo (van die grote zwarte hond) en Jan Huigen in de ton.

2. Rustmoment inbouwen: limonade drinken en taartje eten. De jarige mag de cadeautjes uitpakken, en dan is het bv heel leuk als de jarige ook een cadeautje voor z'n vriendjes heeft: Bv een klein kleurboekje met zo'n klein pakje kleurtjes (voor een piekie bij de Wibra)
Daarna lekker effe kleuren met z'n allen.

3. Spelletje, binnen of buiten. Bijvoorbeeld een estafettespelletje. Let op dat er geen echte verliezers zijn want dat wordt janken!

4. Afsluiten met bijvoorbeeld patatjes eten met zo'n klein frikandelletje of een bitterballetje of knakworstje.


Klinkt misschien erg simpel, maar een vijfjarige overvraag je al snel. Reken maar dat ze na zo'n partijtje (dat van 14.30 tot 17.00 duurt) bekaf zijn en dat ze heeeeel zoet slapen 's avonds!

Succes met je eerst Grote Mannenfeest!!!

Sonja

astrid

Berichten: 245
Geregistreerd: 08-02-01
Woonplaats: weelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 21:14

ja daar moet ik je gelijk in geven had even niet in de gaten dat het om 5 jarigen ging mijn dochter is 10 geworden en die zijn dus weer wat moelijker in toom

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-01 00:43

Tja, ik heb er niet veel ervaring mee. De ideeen van Sonja klinken heel solide en heeeeeel gezellig.
VOor mijn werk trek ik de ideeen van evenementen.pagina.nl. Wie weet is er ook een pagina voor kinderen. Check anders ff via de dochters van www. startpagina.nl, wie weet zijn er wel meer van die organisatiebureaus.
Met mijn werk gaan we als het goed is een moord oplossen op een boot in de amsterdamse grachten, dat wordt ook helemaal geregeld tot de tapa's aan toe.
Is er bij jou in de buurt een buurthuis, of sport/hobbyclub waar je het feestje kunt houden? het scheelt je een hoop troep en je hebt er vaak een zaaltje waar ze lekker kunnen dartelen met spelletjes etc.

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-01 13:46

die Bloosuderwetse" spelletjes doen het volgens mij ook nog steesd goed: pand verbeuren, koekhappen, ezeltje prik, enz...

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-01 13:57

ik moest op school een keer een hele kinderfeestje organiseren! over het wilde westen! ach, het was best leuk geworden al zeg ik het zelf! sloeg goed aan!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-04-01 15:55

Ik heb geen ideeen voor je Suzanne. Maar ik wens je veel sterkte!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Boheme, CoronaLime, dalena, Danjel, Eilish, Elvirawortel, Emma_Jane, Femek2902, Galja, Ghosttown, Googlebot, HopeDreamer, ktink, Licor, littletash, Mavelle, maxie, Mkango, power1997, Santigo_, Selina, xPearl, XxLMMxX, zuperzmoker en 109 bezoekers