weer iets over school

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-01 12:00

ik zit nou van 9 uur tot 2 uur op school achter de computer.
ik heb gewoon geen zin er meer in. komt net m'n vriend hier. 'er zit veel meer in jou, dan achter die duffe computer te zitten'
misschien is dat ook wel zo, maar ik kan gewoon niet meer in de klas zitten, ik kan tgewoon niet tegen die klasgenoten aan kijken. gister had ik iemand voor haar kop gemept, omdat ze een belachelijke opmerking plaatste.
ik moet gewoon zo snel mogelijk van deze school. maarja, mijnouders willen dat ik dit jaar af maak. maar wat heb ik aan dat jaar afmaken, als ik er nou ontzettend tegen opkijk? ik moet nog 12 weken ofzo. dat hou ik echt niet vol!!!!! ik haat m'n school. het leuke van school is, dat ik onbeperkt kan ineternetten!!!


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 14:05

Kimmy, is het niet mogelijk om met je ouders af te spreken dat je stopt met naar school gaan en dat je tot je met een nieuwe opleiding begint gaat werken?
Je bent dan van de straat (niet negatief bedoeld hoor *LOL* ), hoeft je niet meer de hele dag aan school te ergeren, zodat je een beetje tot rust komt (iemand voor z'n kop slaan is niet normaal) en als je een tijdje gewerkt hebt ben je waarschijnlijk blij dat je daarna weer naar school kan (opleiding die beter bij je past)
Is het proberen waard, toch?

Hou je taai hoor,
Sonja.

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-01 20:33

mijn ouders weten niet dat ik er vaker neit dan wel ben!@

Sandra_oud
Berichten: 379
Geregistreerd: 05-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 20:38

ik zou het ze wel vertellen

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-01 20:40

dat komt echt neit goed!

Sandra_oud
Berichten: 379
Geregistreerd: 05-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 20:46

hoezo niet??
Ik zelf het het ook gehad, was aan een opleiding op de haagse hogeschool begonnen, maar ik vond het echt verschrikkelijk, ben a 3/4 jaar ermee gekapt en heb toen gewerkt. was echt zo´n opluchting dat je er dan niet meer heen hoeft

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-01 18:57

Ligt het aan de klasgenoten of aan de opleiding dat je het niet leuk vindt? Dat is ook wel belangrijk. Ik zit nu in 6VWO en ik zie een aantal mensen die echt weinig uitgespookt hebben.. en die beginnen nu dus te beseffen dat ze hun examen moeten halen maar nu snappen ze er nix meer van en moeten ze nog heel veel inhalen. Dan is het alleen maar moeilijker om er verder mee te gaan dus mijn advies: Stoppen met je opleiding of eraan werken! Niet lopen te lummelen want dan raak je van de wal in de sloot, trust me. Je kan wel zeggen 'ik heb er gewoon geen zin meer in' Nou dan moet je er dus mee stoppen want dan wordt het niks meer als je negatief erover bent. Het klinkt misschien een beetje suf hoor maar ik denk inderdaad dat je het je ouders maar wel moet vertellen met uitleg erbij. Is toch heel belangrijk lijkt me. En nog even tussendoor... je hebt al iets van 40 weken overleefd... wat zijn dan 12??? Pling Groetjes en succes!

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-01 09:59

over het algemeen ligt het aan mijn klasgenoten, maar ook aan de opleiding zelf. wat we doen (zoals spijkerpoepen en dergelijk) vind ik niks aan. en zo zijn er nog veel meer dingen.
Met mijn mam kan ik daar in tegen niet praten. ja, dit is zo'n leuke opleiding voor kim, echt wat voor haar. niet dus.
ik heb het vergleken met mijn mentor dat ik deze twee weken moet volhouden als: iemand die leert zwemmen, maar bijna verzuipt. ik moet mijn kop boven water zien te houden. deze week ga ik niet heen. heb een toetsenweek. en ik moet zoveel moeilijke dingen leren. spieren van de mens, over politiek, engels en moet een spreekbeurt houden.
spreekbeurt hou ik wel, maar de rest, ik kan het gewoon niet. ik zit tussen allemaal havo pikkies, terwijl ik zelf VBO gedaan heb.
dit jaar afmaken, en dan lekker vakantie vieren, ben ik echt aan toe!!!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-01 10:37

Kim, neem nou van deze ouwe taart aan dat jouw ouders liever nu van jou horen hoe de vork in de steel zit, dan aan het eind van het jaar van je mentor..... Heb een beetje vertrouwen in ze, en laat ze zien dat ze dat ook in jou kunnen hebben....
Niet meteen brullen dat je niet meer wilt, maar rustig vertellen wat je voelt, hoe het met je gaat, redelijke argumenten gebruiken en alternatieven aandragen!!!

Sterkte, Sonja.

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-01 10:50

ten eerste JIJ bent geen ouwe taart. als je een ouwe taart was, zat je in het bejaardentehuis, en wist je niet met computers om te gaan. Begrepen? *LOL*
ten tweede, mijn ouders snappen het echt niet hoor! ik heb het al geprobeert te vertellen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-01 20:57

Hahaha, heb je enig idee waar ik dit zit te typen? De Bingo begint zometeen, dus ik kon nog net effe wat berichtjes neerzetten *LOL* *LOL* *LOL* Hahahaha!!!

Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-01 12:51

uhhh, was de bingo leuk? *LOL* mmmm, mag ik misschien ook een keer meespelen? lijkt me keigaaf!!!!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie