Wie kan me een advies geven???

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 21:47

Hoe kom ik ooit hier vanaf?? Frusty Frusty
Kort het probleem samengevat... ben 2 jaar lang erg verliefd geweest, maar het is nooit wat geworden. Terugkijkend had ik een mega bord voor mn kop en speelde ie alleen spelletjes met me. Toen ik eindelijk doorhad dat het niks meer worden zou, heb ik de beslissing genomen om hem niet meer te zien (oa te stoppen naar de club te gaan waar hij altijd was) en dus om naar Amerika te gaan. Dus ik heb hem 4 maanden niet meer gezien. Ik ben niet meer verliefd, en ben blij dat ik niet meer met dat gedoe rondloop. We hebben wel een beetje gemaild maar puur oppervlakkig. Nu krijg ik echter een sms van hem of we weer eens af kunnen spreken. Op het moment dat ik zn naam op mn schermpje zag kreeg ik al weer hartkloppingen en ik kan aan niks anders meer denken. Ik wil aan de ene kant graag afspreken, omdat ik toch vrienden wil blijven met hem, maar ik wil niet dat het weer de verkeerde kant op gaat. Dat heb ik natuurlijk zelf in de had... maar mn gevoel niet. Ik was ervan overtuigd dat ik niks meer voor hem voelde (doe ik ook niet Verward ) maar ik kan gewoon niks aan dat gevoel doen. Zit erin gebakken ofzo. Wat zouden jullie me aanraden? Hoe krijg ik dat gevoel weg? Hem niet zien helpt dus blijkbaar niet Frusty Zal ik dan toch gaan...? zucht Gaaaap


ikke

Berichten: 27289
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 21:54

Waarom niet? Al is het maar om te ontdekken dat het inderdaad niiks is. En vrienden blijven kan toch ook? Ik heb nog met enige regelmaat contact met twee van m'n ex-vriendinnen.

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? www.nvvr.info

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 21:59

maar ik ben juist zo bang om te ontdekken dat het wel iets is... Frusty
Ik heb echt 2 jaar lang de hoop gehad dat het wat zou worden, vooral ook omdat meneer de eigenschap heeft om net op het moment dat je de moed op wil geven, toch weer een hint oid te geven zodat je denkt 'zal ie dan toch..?'
Als je aandacht verslapt wordt je voor hem ineens weer interessant, zeg maar. Zucht.
Ik kan iedereen precies vertellen wat voor spelletjes ie speelt, kan er ook zo doorheen prikken, maar op de een of andere manier begeeft mn verstand het als ie in de buurt komt hehe.

Mensen nog leuke broers id aanbieding? Dat zou een nog betere defense strategie zijn natuurlijk... gewoon iemand vinden die nóg leuker is (en dat is echt niet zo moeilijk... *LOL* )

Mike

Berichten: 2686
Geregistreerd: 19-02-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 22:09

Tja, je hebt dus duidelijk wel iets van gevoelens voor hem, de zogenaamde 'zwak'. Is best wel lastig, een zwak voor iemand hebben. Elke keer als je ze ziet, vergeet je eigenlijk alles wat diegene je heeft aangedaan.

Waarom zou je hem niet willen zien dan? Bedenk daar een goede reden voor. Die kun je denk ik niet bedenken als ik het zo lees. Je kan elkaar toch als vrienden zien? Ik bedoel, je kan zelf bepalen tot op welke hoogte je met hem wilt omgaan of niet soms? Kwestie van een grens trekken voor jezelf, wat moeilijk kan zijn, maar het gevoel kan je nou eenmaal niet kwijtraken... Je onderkent het in ieder geval wel, dus dat is al een goed punt.

Probeer gewoon als vrienden met elkaar om te gaan en als het meer dreigt te worden, vraag dan gewoon waar je aan toe bent, is misschien even moeilijk, maar het is wel zo eerlijk voor jezelf, niet dat hij weer spelletjes met je gaat spelen.

Romkabouter... Zo kleurrijk, maar toch kleurloos!
~ Schiet met scherp: Canon EOS 1D mark II / 20D + Canon EF 70-200/2.8 L USM IS + Sigma 17-35mm F2.8-4.0 DG EX ASF HSM + Canon 430EX Speedlite ~

ikke

Berichten: 27289
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 22:11

Nou, vindt dan een leuker iemand. Bovendien, als je z'n trucjes kent, kun je er doorheen kijken en hem daarmee confronteren. Met twee pootjes op de grond blijven staan is in zo'n situatie wel noodzaak natuurlik. Stel jezelf ook duidelijk op: ik wil best eens een avondje stappen en zo maar verder niks, punt uit. Geef hem ook niet het idee dat er een mogelijkheid is, het lijkt erop dat hij er opuit is om op die manier jou, en misschien ook wel anderen, aan het lijntje te houden.

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? www.nvvr.info

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 22:14

màn.....ik herken dit zo goed...'k ga je wel ff mailen of pb-en, morgen!

Es könnte alles so einfach sein
Ist es aber nicht

~Die fantastischen Vier~

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 22:16

Yep true, true... I know..
Maar het is gewoon erg vervelend als je de scheidingslijn tussen 'onschuldig' en 'flirten' niet meer kan zien. Die houding is er in die twee jaar een beetje ingeslopen. Uitdagen en happen, you know.
Had gehoopt een errug leuke amerikaan te ontmoeten zodat ik daar kon blijven maar helaas... most americans suck. *LOL*
Ik ga gewoon voor de innocent date... ('im a survivor, im gonna make it...')
Áls ie uberhaupt nog iets van zich laat horen, want dat was vroeger ook al niet zn sterkste punt... terugbellen Haha!

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 22:21

en anders wil ik me wel ff tijdelijk ter beschikking stellen hoor Knipoog

bedoel, je zocht toch een leuker type Tong uitsteken Schijnheilig

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 22:23

hahaha wel met ene kleine eis... 22+ hehehehe
Hoe oud was jij ook al weer Bartje? Haha!
Maar ik houd je in gedachten hoor, maak ik een mooie foto van ons samen en zal ik aan meneer van deze topic laten zien, schrikt ie zich een ongeluk (hij si zelf 28 hihihi) 'heb me bedacht ga voor de jongere jongens... zijn blijkbaar zelfs volwassener'
Party!! Party!!

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 22:25

euhm... 17... Schijnheilig

maar mensen schatten mij altijd ouder Party!! dus misschien dat we toch eens wat kunnen afspreken Knipoog

Caballo

Berichten: 1157
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 02:08

Hoi Laura,
Ik persoonlijk heb geen ervaringen met zoiets als waar jij nu door gaat. Mijn exvriend had daar helaas wel last van. Ik had regelmatig contact met hem. Op een gegeven moment vroeg hij mij of ik hem niet meer wilde bellen. Elke keer als hij z'n leventje weer een beetje op orde had, dan belde ik weer en het lag weer helemaal overhoop. Hij had daar absoluut geen vrede mee en besloot mij helemaal uit zijn leven te sluiten.
Ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar het is te overwegen. Ikzelf zit er niet mee en het is waarschijnlijk het beste voor hem. Denk erover na before you get your heart broken.
groetjes.


_________________
....and your point is????

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Caballo op 2001-10-25 18:46 ]</font>

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 08:14

Bah, dit is idd zo'n rotsituatie. Ik heb net een soortgelijk iets achter de rug, maar ook ik vrees dat ik weer voor de bijl ga als hij weer contact met me opneemt. Stom stom stom, maar het is nou eenmaal zo. Ik snap je story en ik denk zovelen onder ons..... Party!!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 09:25

tja Laura, ik was eigenlijk verbaasd toen ik las dat jij er over 4 maanden AL overheen was. Sorry, maar dit heeft nu eenmaal meer tijd nodig (maak er maar ongeveer 9 maanden van). En er is maar een ding dat opgaat: uit het oog uit het hart. Je moet hem echt niet meer zien en dan raak je er wel overheen. Maar ga je zelf niet zitten plagen met iemand die toch nooit op houdt met het spelen van spelletjes. Hij heeft jou niets te bieden.

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 21:32

Dit probleem komt me heel bekend voor. 2 jaar is nog zuinig, ik zat al op dik 3. Inmiddels heb ik meneer al bijna 2 jaar niet meer gezien, maar er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan hem denk en ja, ik zou m graag weer eens spreken.

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 21:39

Meiden, lees eens Bridget Jones diary ...
vind dit net een passage uit het boek Lachen
Meestal zijn mannen minder aantrekkelijk nadat je ze gehad hebt Lachen 3 maanden is hij nog interessant voor je en dan heb je het wel weer gezien...
Hij kan dan toch nooit meer voldoen aan de verwachting die hij nu als 'ongenaakbare' opwekt bij je.... tenminste zo gaan deze jarenlange dingen meestal Lachen Verliefd op de opwinding van de jacht naar iets wat je ongrijpbaar acht Lachen

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-01 22:14

orri, I get your point en ik heb er ook erg op gehoopt dat het zo zou zijn, maar nee. Het zit in mijn geval toch ietsjes anders.
In mijn geval heeft het dus ook niet geholpen om uit zijn buurt te blijven, helaas.
Een nieuwe 'liefde' werkte ook al niet.
De afgelopen tijd was ik het een beetje kwijt totdat er weer iets gebeurde wat ermee te maken had. En zo gaat het dus altijd.
Overigens is het nooit wat geworden en het zal ook nooit iets worden.

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-01 01:07

Het was ook niet zo zeer op jou gericht hoor Lov, gewoon een kanttekening in het algemeen... Haha!*sprak de bijna 5 jaar getrouwde vrouw met 2 kinderen* *LOL*

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-01 16:23

Heeeee...

dat klinkt in grote lijnen wel erg bekend...
ik zou er toch voor gaan...
want als je nou gaat of nie hij blijft in je hoofd dwarrelen..
en je kunt beter gaan en dan denken.. okay we zijn vrienden... of okay ik vind hem toch net weer iets leuker..
dan dat je je steeds afvraagt wat zou er gebeurd zijn als...

succes ermee!!!

..... leeg .....

Talanta
Berichten: 161
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: ede / lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-01 18:30

Doe wat je het beste lijkt

SheMellon

Berichten: 2948
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: monster

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-01 18:48

Haii,

Ook ik herken dit helemaal.Ik heb een relatie van vier jaar gehad en is uitgegaan omdat meneer zijn 'vrienden' en zichzelf belangrijker vond dan mij.
2 jaar later kwam hij erachter dat hij mij toch nog steeds wel errug leuk vond en zelfs nog van mij hield.Ik moet bekennen dat mijn gevoelens voor hem weer terug kwamen.Hij begon me te mailen/bellen/sms-en om te vragen om af te spreken.Helaas voor hem had ik toen wel een soort van bijna-vriend Lachen .En ik heb toen voor mijn bijna-vriend gekozen.Hoewel ik dat echt ongelofelijk moeilijk vond hoor.Ik kon er maar geen rust mee krijgen.Ik haatte hem echt omdat hij zomaar weer in mijn leventje stapte.
Later ben ik hem een keer tegen gekomen en ik moet zeggen..hij viel tegen..en voor mij viel het mee.Het was me duidelijk dat ik door herinneringen aan hem en aan de leuke dingen die we hadden meegemaakt mezelf gewoon gek had zitten maken.Na die ene ontmoeting had ik er wel meer rust mee..ook al bleef het moeilijk..4 jaar ineens *poef* weg.Een raar gevoel.

Misschien als je hem weer eens hebt gezien dat het allemaal wat duidelijker voor je is?
In elk geval veel succes!Lang leven de exen he..not
Haha!

groetjes
janneke

Je moet de mening van een meerderheid niet verwarren met de waarheid.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amira_, Banjer, JECKYLL, JenniferU, Lielle, MyChoice, Myfairytale, Otto91, Renaatt92, terrabeertje, wendyP, WildChild, xAnthea, xmirax en 204 bezoekers