Waarom is het leven zo poedersuiker?

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

 
 
Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 14:46

Ik zit in een dip Huilen
Heb echt het gevoel dat niemand mij meer mag. Tenminste van hier niet.
Thuis is het echt stinkmodder. Mijn ouders hebben eerst gezegt van je zoekt het maar uit met school, als jij wil blijven zitten doe je dat maar. en nu willen ze maatregelen gaan nemen omdat ik een slecht rapport heb. Dat is toch oneerlijk? Ik heb het gevoel dat ik Floor ook echt verwaarloos. Ik mag maar 1x door de weeks, en zaterdags kan ik nooit en dan kan ik alleen zondag nog maar. Ik voel me echt niet meer lekker thuis. Maar als ik wegloop waar moet ik dan heen?
Ze zeggen dat het aan mijn gedrag ligt, terwijl er met mijn gedrag niets mis is. Alleen maar omdat gerdien het heilige boontje thuis is.
Nou mag ik van het weekend niet naar mijn vriend omdat ik Gerdiens chocolade letter heb opgegeten. Is toch belachelijk? Ik wist niet eens dat ie van haar was! Maar heeft iemand misschien tips om dit op te lossen? Ik vind het echt niet leuk meer.

I love to love!


Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 14:57

Tja, pubertijd?
Ik kan niet meer zeggen als dat die vanzelf weer voorbij gaat..
kan wel zeggen dat je beter je best moet doen, en proberen wat liever te doen tegenover je ouders, maar daar heb je niets aan, want jezelf veranderen lukt toch niet...
Maar iets meer aan school doen lijkt me geen slecht idee eigenlijk. dat zal het tussen jou en je ouders ook makkelijker maken.
Weglopen heeft totaal geen zin. geloof je zelf dat je het dan beter krijgt?
don't think so...

Dus ikvrees dat je deze tijd gewoon even 'uit moet zitten' en proberen er het beste van te maken.. Ik weet wat het is en ben er gelukkig overheen.. maar heb ook een tijd gehad dat bij alles wat er gezegt werd, ging ik hardstikke tegenin... En dan net zolang totdat ik mn zin had en eerder stopte ik nie..
Maar ja, pas na je pubertijd besef je hoe'n irri kindje je geweest bent.. Ach ja, hoort erbij moet je maar denken Knipoog

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:00

luister altijd naar je ouders, want zij weten meer en hebben altijd al meer ervaren. Ze maken alleen altijd wel een foutje. namelijk bepalen voor jou wat het beste is. Alleen jijzelf kan dat doen, mits je alle gevolgen van je eigen akties ziet. Dus als je bewust ergens voor kiest omdat dat je doel is, dan moet je doorgaan en nergens iets van aan trekken, omdat je weet dat het voor jou goed is. Maare doe nou maar gewoon je best op school, dan heb je er de rest van je leven wat aan. Ik kan het weten. School voor Paard!!! En gewoon leren! Als je je tijd goed indeeld, dat heb je tijd voor allles!!

succes,

Prima

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 15:10

bedankt voor jullie reacties!

Ik weet wel dat weglopen geen optie is, maar ik heb het echt zo verdomt moeilijk!
Ik laat het ook niet merken, thuis niet, op school niet. Maar soms heb ik echt van die dagen dat alles tegen zit, maar soms ook dat alles meezit.
En luisteren naar mijn ouders vind ik nogal moeilijk. Ze denken dat ze alles voor me kunnen bepalen. oke oke, ze hebben ook een boel over me te zeggen maar niet alles!
Ze denken dat Floor ook alleen maar een voorwerp is ofzo. Ze zeggen van jaa en je bent niet afhankelijk en blablabla, maar ik vind van wel! En ik krijg dus straf vanwege mijn rapport. En Floor moet daar maar onder lijden....

I love to love!

assie

Berichten: 7732
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:12

Tsja, Prima, je zegt dat nou wel zo. En je hebt ook wel gelijk.
Maar weet je hoe moeilijk het is om te plannen? Echt heel erg moeilijk hoor! Als je kunt kiezen: Uurtje Frans leren, of uurtje met je paard bezig zijn... Dan weet ik wel wat ik kies *LOL*
ehh, nee, niet dat Frans leren.

Enne Wilona, ik weet niet echt een oplossing, maar iig heel veel sterkte

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:18

Misschien moet je het uit maken met je vriendje, zodat je meer tijd kan besteden aan je pony en aan je huiswerk.

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 15:20

ja dahaag echt niet!
Floor gaat voor Frank. En dat weet hij ook. Ik wil Frank echt niet kwijt Lovers

I love to love!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:26

alles heeft z'n voor en z'n nadelen. De tijd dat jij de vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken komt heus wel. en op hetzelfde moment komen er ook een hoop nadelen bij: volwassen zijn. het lijkt allemaal erger dan het is. maar zorg in ieder geval dat je een goed rapport hebt, of je zult in je toekomst een goedkopere hobby moeten nemen.....

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 15:29

Ja je hebt gelijk..... zucht. Maar ik vind het zo moeilijk om weer mert school te beginnen nu. In de eerste en 2e was het zo simpel, heb nooit geleerd en ik heb het zo gemakkelijk gehaalt. Dan valt de 3e echt vies tegen en ik ben er dus achter dat het allemaal niet vanzelf gaat. Ik vind het nu ook erg moeilijk om de draad weer op te pakken...

I love to love!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:42

Tja, kan niet ontkennen dat ik heel blij ben dat ik er vanaf ben, en ik droom nog vaak dat ik niet geleerd heb voor een tentamen. Ik haatte het ook hoor. Hier zie je studenten die allemaal leren en daarnaast lang leve de lol hebben. Zo gemakkelijk hadi k niet niet. mijn leuke leven moest ik opgeven om de studie te kunnen halen. VAndaar dat ik een eenjarige studie gedaan heb. 1 jaar kon ik nog volhouden heb ik me voorgehouden. Maar je bent pas 14. op welke school zit je nu?

akerna

Berichten: 3769
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: apeldoorn!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:42

wilona, ik begrijp wat je doormaakt. ik heb ook nooit een flikker gedaan op school (ben daarom ook al in havo4 van school afgegaan) thuis was hier ook altijd een rotsituatie. bij mij is mijn broertje juist het heilige boontje. het is op dit moment een heel moeilijke situatie, maar weglopen helpt echt niet.
en zoals desiree zegt uitmaken met je vriend, dat vind ik nou ook weer niet wat. ik bedoel je moet het alleen uitmaken als je zelf volet dat het beter is. maar zoals ik jou hoor ben je veel te gek op frank.
tja toch proberen het op te pakken denk ik. en dan de overige tijd verdelen tussen floor en frank. laat frank anders meegaan op zaterdag op ga eerst naar floor en dan naar hem. misschien een idee hoor.

veel sterkte iig.

liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:46

Ik snap niet hoe meisjes zich op zo'n jonge leeftijd kunnen binden, terwijl ze als persoon nog zo veranderlijk zijn (dat zijn mensen toch al, maar zeker op die leeftijd totdat ze een jaar of 22 zijn). Je loopt ook nog een hoop lol mis op deze manier. relaties die zo vroeg beginnen zijn meestal toch niet blijvend, omdat ze uit elkaar groeien. Je kunt veel beter uitgaan met vriendinnen. hoe doet Frank het eigenlijk op school?

Dorine

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 15:47

Lieve Wilona,
Geloof het of niet, ik had precies hetzelfde als jou:
1e en 2e gingen prima, en derde klas was echt supermoeilijk.
Maar als je nu op school goed doorzet, flink werkt, dan kun je een betere vervolgopleiding doen daarna, met als einde: een goede baan waarbij je een paard kan betalen!
Ook de vakken die nu onbelangrijk lijken voor je, daar moet je goeie cijfers voor halen. Waarom? Nou, door nu al veel te studeren, train je je eigen hersens er in om veel dingen in korte tijd te leren onthouden.
Dan is de vervolgopleiding minder zwaar, omdat jouw hersens gewend zijn aan veel dingen te moeten onthouden per dag.
Dus daar moet je maar aan denken bij de minder leuke vakken, dat ze in elk geval meehelpen aan jouw droom: een eigen paard later!
Praat eens met Kim over hoe je goed je tijd kan plannen, die heeft daar veeeeeel ervaring mee. Ze weet heus wel dat je vaker wilt komen, maar dat het gewoon niet lukt nog. Wie weet heeft ze tips?
En geloof me, als jij met Kerst met betere cijfers aankomt bij je ouders, dan willen ze vast wel er over denken om jou een extra dagje doordeweeks naar Floor te laten gaan?
Verder zou je een chocoladeletter kunnen kopen voor je zusje, gewoon om het weer goed te maken.
Dan is de sfeer thuis ook weer wat beter!
Heel veel sterkte, en met een beetje goeie wil komt het gauw weer goed hoor!
Vroeger had ik trouwens ook vreselijke "dip-dagen", en ja, het hielp bij mij wel eens als ik een brief ging schrijven aan iemand, een vriend/vriendin, ff lekker het gevoel hebben dat iemand jouw probleem leest, tijd voor je neemt.
Meestal werden die brieven niet eens verstuurd omdat ik door het schrijven de volgende dag al weer in een opperbest humeur was!
Dus hou vol, doe je best,
dan volgt vanzelf de rest!
Liefs, Dorine.

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 15:53

Citaat:
Op 2001-10-18 16:42, schreef Desiree:
Maar je bent pas 14. op welke school zit je nu?


Ik zit op het Sprengeloo in Apeldoorn aan de Sprengeweg VMBO3

I love to love!

Nimber

Berichten: 25362
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 16:08

Nou wbt Floor hoef je je zeker geen zorgen te maken verwaarloost wordt die zeker niet!
Bovendien rijd Nina haar ook 2 keer in de week (vrijdag en zaterdag) en Helma wou er ook wel eens wat vaker mee gaan ridjen als jij niet kunt op de zondag.
Bovendien staat ze nog steeds dag en nacht buiten.
Beweging genoegen Frans (de eigenaar) controleerd elke dag op wondjes.
even zwart wit gezien kun je rustig een maand of weet ik hoeveel wegblijven om extra veel te gaan leren want tja school is nou eenmaal heel belangrijk.

Je zegt:Ze zeggen dat het aan mijn gedrag ligt, terwijl er met mijn gedrag niets mis is. Alleen maar omdat gerdien het heilige boontje thuis is.
Dat klinkt als iedereen is gek behalve ik.
Iedereen thuis heeft moeite met jouw gedrag blijkt uit Gerdien en jouw woorden maar toch is er niets met jouw gedrag mis.

Ga praten en overleggen je denkt dat niemand je mag maar zeggen ze dat tegen je dan? en als ze zeggen dat het aan je gedrag ligt maar jij vind van niet is het misschien een optie om na te gaan denken of je misschien toch je gedrag wat moet aanpassen..

Tja wat iemand anders zei de pubertijd *LOL* dat heb ik ook gehad en het gaat meestal vanzelf weer over dus kopop!

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-01 16:23

Ik weet ook wel dat Floor beweging genoeg krijgt, maar ik wil er zelf ook graag heen.

En hoe ik tegen gerdien doe is een heel ander verhaal dan dat ik tegen anderen doe. Gerdien maakt het grotendeels er ook zelf na hoe ik tegen haar doe. Tuurlijk ligt het ook aan mij. Maar niet alleen. Ik zie er s'ochtends tegen op om naar school te gaan, en om weer thuis te komen Het fijnste van de dag is ng zodra ik weer in mn bed lig.
Maar met mijn ouders valt niet te praten, want zodra ik begin te huilen kicken ze me naar boven. en anders krijgt gerdien toch altijd gelijk.

I love to love!

angel
Berichten: 1564
Geregistreerd: 15-04-01
Woonplaats: ~~*APELDOORN*~~

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 16:54

hay..
..Hier wist ik niet echt van dat je in zo'n dip zat Verdrietig dat kan je bezt tegen me vertellen..


Mijn ouders hebben eerst gezegt van je zoekt het maar uit met school, als jij wil blijven zitten doe je dat maar. en nu willen ze maatregelen gaan nemen omdat ik een slecht rapport heb. Dat is toch oneerlijk?
<i> Zelf heb ik ook een erg slecht rapport.. aangezien ik nooit zo slecht heb gestaan voor school ik had wel een X een 5 op mn rapport maar heb ff nagekeken en heb c-kers 4 onvoldoendes.. Maar het is alleen maar goed dat je ouders maatregelen nemen.. tenzij je dat zelf kan..
dus daarmee bedoel ik b-ter planne.. dus eerst naar huis en huiswerk maken en dan pas de rest. ik heb wel makkelijk praten maar zelf trek ik het ook erg slecht omdat te doen om direct UIT school WEER met school bezig te zijn maar is denk ik wel b-ter dan ben je nog beetje fris van school zeg maar..</i>

Ik heb het gevoel dat ik Floor ook echt verwaarloos.
<i>zoals kim zei valt dat dus blijkbaar mee dus ik denk dat je daar geen zorgen over hoeft te maken ik kan me wel voorstellen ook al word ze goed verzorgd dat je er toch kl*te over voelt omdat JIJ haar wil verzorgen en dat jij het gevoel dan krijgt dat jij haar verwaarloosd..</I>

Ik mag maar 1x door de weeks, en zaterdags kan ik nooit en dan kan ik alleen zondag nog maar. Ik voel me echt niet meer lekker thuis. Maar als ik wegloop waar moet ik dan heen?
<i>Nouw je kan altijd bij ons komen dat w-je maar het lost alleen nix op</I>

Ze zeggen dat het aan mijn gedrag ligt, terwijl er met mijn gedrag niets mis is.
<I>Hun zeggen van wel en jij zegt van niet.. Maar heb je er wel overnagedacht vraag dan wat je fout doet en probereer daar aan te werken</i>

Alleen maar omdat gerdien het heilige boontje thuis is.
<I>Tel voortaan tot 10..... Krijg je minder snel ruzie</I>

Nou mag ik van het weekend niet naar mijn vriend omdat ik Gerdiens chocolade letter heb opgegeten.
Is toch belachelijk? Ik wist niet eens dat ie van haar was! Maar heeft iemand misschien tips om dit op te lossen? Ik vind het echt niet leuk meer.
<I>ik vind het nogal een strenge straf maar een tip koop een nieuwe voor haar en zeg sorry gerdien blij je ouders tevreden een betere sfeer thuis en wat kost een chocolade letter..</I>

Heb echt het gevoel dat niemand mij meer mag. Tenminste van hier niet.
<I>das niet waar ik mag je wel!!! Clown
Maar ik snap je wel maar ik weet niet echt wat je er aan kunt doen ik denk dat die andere bercihtjes je wel helpen waren nogal lieffffff Haha! maar zoals school enzo dat zal je toch echt zelf moeten doen (and me 2 Huilen )
naja je kan altijd naar me toe komen hoor maar dat w-je toch wel???

en doree:
Wilona en ik hadden het er ook over gehad over frank en ik kan niet begrijpen dat je na 15 weken nog verliefd bent op een jongen op je 14e..
Zou ik niet kunnen maar wilona is veels te gek op frank en uitmaken neehhh dan voel je je nog alleen maar poedersuikerter denk ik
XXX En sterkte + scu6!! Angel

_________________
<font color=red face=verdanda >XXX @ngel <font color=blue>http://gangstarsparadise.cjb.net <font color=orange>Looking back on when we first met i cannot escape and i cannot forget baby you're the one you still turn me on you can make me whole again!!!!!!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: angel op 2001-10-18 17:56 ]</font>

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 17:38

jeminee zeg wilona dat is niet leuk! Ik mag je ook nog wel hoor... gewoon proberen in te houden thuis, heel moeilijk ik weet het ik spring namelijk thuis snel uit miijn vel, denk er aan dat je dan geen straf krijgt en doe eens wat liefs voor gerdien. klinkt voor mij misschien makkelijk om te zeggen en dat is het ook, want ik kan het heel goed vinden met mijn zus maar jij blijkbaar niet. ik zeg dit omdat ik je advies wil geven ik weet het makkelijker gezegd dan gedaan. en wat betreft school; it sucks ik wil echt niet naar school
thuis als ik ruzie krijgt zei mijn moeder gisteren: ik heb zin om dat hele ding af te schaffen (ding = expensive) ik dus helemaal boos Boos! en ik zei dan loop ik weg als je dat doet en kom ik nooit meer terug. oke het iss misschien ook de pubertijd maar ik zou hun het nooit kunnen vergeven, ik vlieg gewoon naar canada (helen, dan weet je het) Haha!
ik heb geld gespaard dus..
maar mijn moeder dreigt alleen maar erover.
het is moeilijk ik weet het want vind het zelf ook moeilijk om goeie punten te halen enzo. en soms zit alles mee.. ik denk ook dat ik meer na moet denken de laatste paar dagen veel gedaan zie jeugdhonk topic ik voel me rot bij expensive want soms word ik daardoor snel boos op expensive. maar ik weet nu ik laat mijn paard niet de dupe worden,. probeer dus gewoon naar floor te gaan en je te laten op vrolijken door haar. doet ze wat fout? zie er de grappige kant van in. hopelijk heb je er wat aan!

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Shaienne

Berichten: 4930
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 19:59

Wilona toch. Je zit duidelijk in de pubertijd. Dat hebben papa en mama en ik ook wel door hoor.

Ik wil echt helemaal geen ruzie met je. Je maakt muziek, net zoals ik, je rijd paard, net zoals ik. En je bent me zusje, dus eigenlijk zouden we het heel goed moeten hebben, toch?

Maar wat zo botst is dat jij een totaal ander type bent dan ik ben.
Jij bent popi, hebt veel vrienden, je bent brutaal, je hebt een andere kleding en muziekstyle, kortom; we zijn totaal verschillend.
Ik ben een eenling, heb geen vrienden, en mijn paard is alles voor me en is mijn beste vriend.

Hetgene is waar ik niet tegen kan is dat jij anderen gemeen behandeld.
En je behandeld mij ook gemeen. Ik zou geen voorbeelden noemen, maar jij hebt mij dingen aangedaan niet ik misschien nooit kan vergeten of vergeven.

En dat van die chocoladeletter, jij wist dondersgoed dat die van mij was.
Het gaat mij niet om die chocoladeletter, maar om dat stiekeme en gemene. Jij hebt al zoveel van mij gestolen.
Weetje dat nog van die teugels?
Dat jij die had gejat van mij terwijl ik je ze nog wel aan jou wou geven?

Jij hebt mij teveel nare dingen aangedaan.

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-01 20:12

hahaha nou wilona, ik zou me maar ff anders gaan opstellen en niet aanstellen. Hop gewoon eerlijk zijn respect hebben en open zijn. Dan wordt je nog populairder!! Maar wel bij de juiste mensen en niet bij de verkeerde mislukte mensen!!!

Enne lief zijn voor je zus, want die heeft het ook al niet makkelijk, dus moet je haar steunen.

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-10-01 15:46

Ja gerdien ik kan dan nog wel anders zijn dan jij, maar ik ben echt niet de enige die wat doet.
Het is helemaal niet om populair te zijn. Maar mensen mogen mij gwn graag. vandaar dat ik ook meer vrienden heb dan jij. En ik wil best normaal met je omgaan maar dat komt niet alleeen van mijn kant af. En tuurlijk ben ik wel eens gemeen! maar dat ben jij nooooooit he?

En jij hebt een eigen paard, heb je je wel eens kunnen voorstellen in mij? Als ik een eigen paard zou hebben zou je toch ook best wel jaloers zijn neem ik aan?

Ik behandel mensen niet verkeerd. Want mijn vrienden mogen mij nog steeds heel graag, dus aan mijn gedrag ligt het niet. Het ligt eraan hoe mensen tegen mij doen. Zoals jij... jij behandelt mij nou ook niet al te leuk. Als jij je gedrag aanpast zou ik dat ook doen. Maar nogmaals, dat komt niet aleen van mijn kant.

I love to love!

Marjolein

Berichten: 11330
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-01 16:13

ik word echt moe van jullie
dat je zo op elkaar kan gaan zitten hakketakken.
heb medelijden met jullie ouders.
je bent en blijft familie boeit niet wat je doet het blijft nu eenmaal zo. laat de ander nu toch eens gewoon zichzelf zijn. let er toch gewoon niet zo op. niemand heeft gelijk geen van tweeen. Jullie zitten allebei nog in de pubertijd en dat word vanzelf minder (ik heb een stiefzusje van 3jaar jonger waar geen land mee te bezeilen was toen ze 13 was, godzijdank is dat over) maar ik was ook gen lieverdje. kijk eens naar jezelf kan je eigen houding niet verbeterd worden.
misschien een idee om naar een gezinstherapeut te gaan (niet dat t ene moer helpt) maar zo'n man (of vrouw) kan jullie beide ff goed aan t verstand peuteren dat veranderingen niet van een kant komen. en dat aan een redelijke relatie waarin je elkaar niet haat gewerkt kan worden.
(malein has spoken, en herinnert zich opeens dat ik vroeger zelf met mijn zusje (de eerste keer dat ze bij ons thuis sliep) nog ruzie heeft lopen maken of t licht nu wle of niet aan moest)

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Shaienne

Berichten: 4930
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-01 16:17

we hebben er over gepraat en we zullen allebei ons leven beteren, vooral omdat we nu weer bij dezelfde stal zijn.
kijken hoe lang het nu gaat, ik hoop voor altijd...

Marjolein

Berichten: 11330
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-01 16:22

goed hoor
enneh altijd zou wle niet lukken. maar als je ruzie hebt probeer t dan alleen bij die ruzie te houden en niet bij alles wat ooit gebeurt is. dingen die gebeurt zijn gewoon uitpraten en met een schone lei weer verder gaan. is heel moeilijk maar als je elkaar dingen gaat verwijten word het alleen maar moeilijker.

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Dorée

Berichten: 6707
Geregistreerd: 20-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-01 16:25

[quote]
Op 2001-10-18 17:54, schreef angel:
en <font color=red>doree:
<font color=black>Wilona en ik hadden het er ook over gehad over frank en ik kan niet begrijpen dat je na 15 weken nog verliefd bent op een jongen op je 14e..
Zou ik niet kunnen maar wilona is veels te gek op frank en uitmaken neehhh dan voel je je nog alleen maar poedersuikerter denk ik
XXX En sterkte + scu6!! Angel
[/quote}

Huh!?? dat heb ik helemaal niet geschreven??
dat vind ik ook niet!

Ik vind alleen wel dat Wilona prioriteiten moet stellen. Ik bedoel, wat is nou belangrijker? Of iig, wat vindt Wilona belangrijker: school of Frank/Floor en
Frank of Floor?
Je kan wel klagen dat je dit en dat allemaal niet kunt, maar je school moet voorop staan (vind ik persoonlijk, niet dat ik heel hard heb gewerkt op school, maar ik ben wel blij dat ik nu mijn diploma heb..) En dat je Floor niet vaak kan zien. ja je moet toch keuzes maken, je kunt niet van alles tegelijk...
Het is of Floor of Frank of uitgaan met je vrienden of whatever. Maar je kunt niet alles tegelijk. Dat kan niemand. Dus moet je bedenken wat er dan voor jou het belangrijkst is en dan ook gewoon vinden dat je de goede keus hebt gemaakt. Dan ben je later ook niet meer ontevreden dat je het een en ander niet hebt kunnen doen. Want dan weet je zelf dat je een keus hebt genomen en dat die op dat moment de goede was.
Ik hoop dat het een beetje duidelijk is...
Ik bedoel hiermee je niet af te vallen, Wie, maar bedenk wel dat alles wat je door maakt, goede, maar dus ook vervelende momenten, ergens goed voor is en ik hoop dan ook dat je ervan kunt leren. het komt echt allemaal wel goed. en je zult zien, die dingen met Gerdien komen ook nog wel goed. en wat zou het dat jullie anders zijn? Das toch leuk? IMO moeten jullie elkaar meer respecteren om hoe/wat jullie zijn en wat jullie vinden.

Maar kop op. Het komt allemaal wel goed en je kunt altijd bij mij terecht als je ergens mee zit.
(en als je dat nog niet wist, dan weet je het nu)

oja nog heel ff over je constante ruzie met Gerdien. Jullie zeggen eigenlijk allebei hetzelfde: Jij bent anders en jij bent onaardig, en ik wil ook best veranderen, maar het moet niet allemaal van mijn kant af komen....

Ja, zo praat je dus langs elkaar heen. in een relatie (wat voor dan ook, familie/liefde whatever) moet je allebei concessies doen en je allebei aanpassen aan elkaar. En in jullie geval moet er gewoon 1 iemand de eerste stap nemen.
Anyway, je weet dit nu en ik hoop dat je er iets mee gaat doen, want het is niet leuk voor jou, voor Gerdien, voor jullie ouders, maar ook niet voor mij (of andere bokkers)

Dus doe er gewoon wat aan!!

Succes met school (daar wil ik je ook best mee helpen, hoor)

Dikke kus Dorée<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Dorée op 2001-10-19 17:25 ]</font>