Gevonden op een andere site: lees ff

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sjimmy

Berichten: 17755
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-01 16:26

23-03-2001: MKZ: nieuwe beleidslijn bezoek aan maneges Op grond van de onduidelijkheid die er heerste onder paardenhouders over artikel 6 van de tijdelijke regeling 'Standstill' heeft de centrale RVV in Voorburg een duidelijke beleidslijn afgesproken, zo meldde ons RVV-woordvoerster Linda van Dijk vanmiddag om 15.00 uur. De beleidslijn is nu dat ruiters/verzorgers van elders een paardenbedrijf mogen bezoeken om ter plekke paard te rijden, paarden te verzorgen etc. mits het bedrijf niet ligt in een MKZ-gebied waar speciale verordeningen van kracht zijn. Elk bezoek is verboden indien het paardenbedrijf zich bevindt in een straal van 10 kilometer rond een uitbraak van mond- en klauwzeer. De RVV dringt aan op het correct en nauwkeurig uitvoeren van reinigings- en ontsmettingsvoorschriften indien bezoekers in contact kunnen zijn geweest met evenhoevigen.--------------------------------------------------------------------------------

:evaw:


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 16:55

en:
buiten de ingesloten gebieden en uitsluitend voor bedrijven die de hieronder vermelde punten in acht nemen, is het voor maneges, pensionstallen e.d. toegestaan om:
- manegeruiters deel te laten nemen aan de lessen
- eigenaren van paarden in de gelegenheid te stellen hun paard te verzorgen, dan wel te berijden

(..) maneges en paardenhouderijen, waar naast paarden geen evenhoevigen worden gehouden, niet langer als veehouderijen worden gezien (..)

flopsy

Berichten: 738
Geregistreerd: 02-02-01
Woonplaats: voorburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 17:05

ja zie je wel je mag dus wel gewoon, of ben ik nou dom??


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie