over het sluiten van de manege

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-01 12:43

Op de site van de FNRS staat dat artikel 6 door RVV en AID bevestigd is dat het niet geldt voor maneges omdat daar geen evenhoevigen aanwezig zijn. Tja hoe zit het nu want ik heb net de manege gebeld en die weet het ook niet. Ik ga vanavond naar de manege en kan ik erbij is het fijn en niet pech voor mij en Barbje. Ik hoop dat als het gebeurd het niet een paar maanden is vindt ik keizielig voor Barbiano. Snik. Ik heb het natuurlijk er wel voor over maar bale is het wel.


Erika
Berichten: 56
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 13:53

Dit staat op de site van het ministerie van Lanbouw enz.

Vraag:Wat mag ik nog met mijn paard?

Vervoer over de openbare weg is niet meer toegestaan. Hier valt ook het berijden van paarden onder. Het is ook niet meer toegestaan te lessen op de manege (het bezoeken van een veehouderij, dus ook van een manege, is namelijk verboden). Als u uw paard heeft ondergebracht op een veebedrijf, dan mag u het daar niet bezoeken of verzorgen.

Hieruit blijkt toch duidelijk dat je niet meer naar de manega mag. Helaas voor ons (ik sta niet op een manege maar wel op een boerderij met koeien en schapen dus voor mij is het helemaal buiten kijf). Het is heel vervelend maar het is nog vervelender voor de echte gedupeerden. Wij hebben alleen een bezoekverbod op de paarden (wat ik best lastig vind hoor laat ik duidelijk zijn) maar dit staat in geen verhouding tot alle andere ellende. De paarden (honden en katten) worden in geval van in ieder geval niet afgemaakt. GODZIJDANK.

Manon 2

Berichten: 2726
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 13:55

Gelukkig is er nog iemand die het begrijpt!

-“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” ― Marilyn Monroe


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie