
Welke gietijzeren wok/koeken/hapjes pan raden jullie aan?
Ik wil van die anti-aanbaklaag af en heb daar tot zo’n 150 euro voor over.
Brand los!
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
M_Vainqueur schreef:Wij hebben 2 DeBuyer plaatstalen koekenpannen. Wel redelijk zwaar maar verder top. Hier was de reden ook dat we van de chemische anti-aanbaklaag af wilden. Voor gerechten met rode saus hebben we een Greenpan, kan je niet echt goed mee bakken maar zo is onze zelf gecreëerde anti-aanbaklaag niet steeds opgelost door de rode saus.
Sky_As schreef:Ben inmiddels al 2 dagen bezig geweest met inbranden maar ik durf ze nog niet te gebruiken.....hihi
Ben zo bang dat het aanbakt en ik opnieuw kan beginnen met inbranden...
Renee1991 schreef:Wij hebben met dezelfde reden recent pannen aangeschaft van Demeyere. Geen gietijzer, maar RVS. Is ook wat minder zwaar, wij zijn er mega blij mee
https://www.zwilling.com/nl/demeyere/koekenpannen/
Desty schreef:Thanks voor alle tips al tot nu toe! Hier kan ik zeker wat mee.
Excuus dat ik het andere pannen topic over het hoofd heb gezien, maar ook daar ga ik nog even doorheen. Thanks!
Hoe denken jullie over een emaille ‘anti-aanbaklaag’?