Petpa schreef:Macaronisalade met zalm
Ingrediënten:
300 gram macaroni
2 eieren
3 tomaten
1 blik fancy roze zalm (418 gram, John West)
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel yoghurt
2 theelepels kerriepoeder
6 augurken, in plakjes
3 bosuitje, in ringetjes
5 eetlepels zilveruitjes
2 theelepels maggi aroma (flesje 100 mililiter)
Bereiding:
Kook de macaroni. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze in parten.
Snijd de tomaten in 8 parten en verwijder de zaadlijsten.
Verwijder de graten en huid van de zalm en roer het visvlees los met een vork. Doe de zalm in een schaal. Roer de mayonaise, yoghurt en het kerriepoeder erdoor.
Voeg de augurk, bosui en zilveruitjes toe.
Giet de macaroni af en schep erdoor.
Breng op smaak met peper en maggi.
Verdeel de eieren en tomaat erover.
Lekker met stokbrood!
deze kleinkt goed, die ga ik binnenkort eens maken