Bij AH in de winkel zag ik een recept voor Tortelets met aardbeien en custardroom.
Nu wil ik die graag maken maar… wat is custard room?
Albert Heijn zelf verkoopt alleen ‘custard’ van Koopmans, dat is een soort vla. Als ik Google gebruik komt er gele room maar ook bakkersroom naar boven.
Heeft iemand een idee wat ik het beste kan gebruiken?
Wat is het meest geschikt? Voor de duidelijkheid voeg ik nog even 4 foto’s toe.
Foto 1 is het recept,
Foto 2 de custard van Koopmans en
Foto 3 gele room
Foto 4 banketbakkersroom
Alvast bedankt voor jullie reactie!!
Ps: het liefst gebruik ik 1 van deze dingen of soort gelijk, dus zonder helemaal zelf vanaf de basis te maken met eieren en zo. Ik ben niet zo’n held in de keuken




Ik heb ooit soep staan afgieten en dat was bij lange na nog niet mijn grootste kookblunder
maar voor custard-room zijn banketbakkersroom en gele room (laatste twee) een goede optie. Eerste is denk ik te dun