Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Muronia schreef:Ik lees hier allemaal nieuwe dingen joh. Bier, ontbijtkoek? Grappig.
Hier gaan er uien in, kruidnagelen, laurierblaadjes, peper, zout, azijn en water om in te pruttelen. Ik snij het nooit in stukken, het moet zelf uit elkaar vallen. Uiteindelijk voeg ik wat appelstroop toe voor de smaak.

PSvanLot schreef:En hoeveel van dit alles gebruik je dan? Komen super lekkere ingrediënten voorbij, maar de verhoudingen kan ik niet zelf bedenken.
Ik kom inderdaad uit het zuiden, en daar zit er inderdaad bijna altijd bier in.
Muronia schreef:Ik lees hier allemaal nieuwe dingen joh. Bier, ontbijtkoek? Grappig.
Hier gaan er uien in, kruidnagelen, laurierblaadjes, peper, zout, azijn en water om in te pruttelen. Ik snij het nooit in stukken, het moet zelf uit elkaar vallen. Uiteindelijk voeg ik wat appelstroop toe voor de smaak.
waar ik trouwens wel altijd nog wat ontbijtkoek bij doe om het wat zoeter en dikker te maken. Ik hou er niet van, mijn man vindt het heerlijk. Dus zo af en toe trek ik de sudderpan uit het aanrecht en wordt er zuurvlees gemaakt.