Geen vriendinnen

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

 
 
Kitty

Berichten: 7552
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-03-01 21:28

Ik heb een hele lieve vriend en goede vrienden en vriendinnen die ik via mijn vriend ken. Ondertussen zijn er een aantal jongens op school waar ik het ook goed mee kan vinden, maar de 2 meiden bij mij in de klas wonen allebei ver uit de buurt (Zwolle en ik woon in Groningen).

Doordat ik erg vaak verhuisd ben, heb ik eigenlijk nergens een "beste vriendin". Soms mis ik dat wel, want er is niemand met wie ik op zaterdagmiddag eens lekker kan winkelen ofzo of uren aan de telefoon hangen zoals ik dat vroeger met Miranda deed.
Doordat ik verhuisd ben is het contact met Miranda verwaterd en sinds een tijd hebben we weer intensief mail-contact. Ik durf haar echter niet te bellen en al helemaal niet op te zoeken omdat het ondertussen al misschien wel zes jaar geleden is dat ik haar voor het laatst gezien heb.

Toen ik nog Pabo deed, had ik een goede vriendin, maar met haar had ik het eigenlijk alleen over school-dingen en op zaterdagavond ging ik met haar naar discotheken. Nadat ik een vriend kreeg, is zij met een andere meid gaan stappen en zie ik haar eigenlijk nooit meer. Eerlijk gezegd maakt me dat ook niet zo heel veel uit want we waren nooit echt beste vriendinnen.

Ik mis eigenlijk die ene beste vriendin met wie ik lekker kan lachen en kan bellen op elk moment. Soms heb ik wel eens het gevoel dat ik de enige zonder echte vriendinnen ben. Als Robert op zaterdagavond eens wat anders gaat doen, dan zit ik alleen thuis. Of ik bel mijn "schoonzusje", maar die zit dan ook meestal bij haar vriend.

Er zijn tijden dat het me niks uitmaakt, maar soms voel ik me er erg rot onder. Het lijkt wel alsof iedereen een vriendin heeft met wie die alles kan delen. Dat kan ik ook wel met Robert, maar dat is toch anders...

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl


jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 21:48

Je bent niet de enige met dat gevoel hoor.....ik heb eigenlijk hetzelfde!!!
De meeste vriendinnen waar ik mee omga hebben nu kinderen, tja en ik ben dan druk met mijn paardjes en soms denk ik ook wel eens had ik ook maar een hele leuke gezellige paarde vriendin.......(sta namelijk niet op een stal ofzo)....voorheen ging ik altijd heel veel met mijn schoonzus om en zij reed ook paard dus gingen we altijd lekker samen.....maar ja zij heeft nu ook een kind en dan is dat alleen nog belangrijk........helaas.

Jacqueline

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 21:50

He he gelukkig. Ik ben dus niet de enige die zoiets heeft. Sinds ik in Geleen woon (ik kom uit Gorinchem) hoor ik bijna niks meer van mijn beste vriendin. Het contact was in Gorinchem al niet meer optimaal maar we gingen wel altijd lekker stappen enzo en gewoon beetje winkelen en veel thee drinken. Ik heb haar heel veel gemaild maar ik ben het nu zat omdat zij toch niks van zich laat horen. Ze heeft inmiddels ook een heel ander leven dan ik dus we zouden sowieso wel uit elkaar zijn gegroeid maar ik mis het wel soms. Verder heb ik nog een vriendin in Utrecht maar dat is ook zo ver en die gaat helemaal op in het studentenleven daar. En in mijn klas was een groepje waar ik op school intensief mee omging maar die wonen ook verspreid over heel nederland en daar heb ik verder prive niet zoveel mee. we mailen wel eens maar ik ga ze niet bellen ofzo. Ik heb wel een nichtje (in Heerenveen)met wie ik regelmatig mail en die hele melige kaarten stuurt maar ik heb dus ook geen close vriendin. Ik ben ook niet het type wat heel makkelijk echt goede vrienden maakt. Ik maak met een heleboel mensen een praatje en ik kan het er wel mee vinden maar het zijn geen echte vrienden.
Ik kan het wel heel goed vinden met een vriend van Maurice maar dat is tch anders omdat het meer een vriend van ons samen is. Als we naar de bios gaan is dat vaak met de vrienden van Maurice, ik met 3 of 4 jongens die het constant over hun werk hebben, jippie (nee, ik overdrijf een beetje, we hebben meestal gewoon lol met zijn allen).
Maar ergens mis ik het hebben van een goede vriendin wel. Ik ben dus blij om te lezen dat ik niet de enige ben. Met je vriend is het ook keileuk maar toch anders dan met een vriendin.

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Katrien op 2001-03-21 21:52 ]</font>

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 22:14

maar wij zijn hier toch eigenlijk ook vriendinnen?
nee, ik begrijp het ook hoor. Met de meesten van mijn middelbare schiool vriendinnen, heb ik nog wel contact; met de ene soms maar 1 keer per 2 maanden, maar het klikt altijd als vanouds en als er iets leuks is, zijn we daar met z'n 3-en ( van de havo en vwo) Ik heb een vriendin, die is na t vwo meteen gaan werken en woont al een paar jaar samen inmiddels:
met haar ging ik vaak uit, hadden dezelfde jongens/relatie'problemen' en kondn het daar uren over hebben soms.. Maar da's allemaal anders nu. We bellen soms en spreekn soms af, maar da's echt nog maar heel zelden.
We leiden nu gewoon echt 2 totaal verschillende levens en dat merk je gewoon!
Ik heb een heel goede vriend, die nu in Gent woont, maar in de weekenden altijd nog hier komt. Met hem deel ik zeg maar 'lief en leed' Zo ongeveer alle emoties kunnen we delen met elkaar. ga ook vaak met hem uit, omdat die vriendinnen vaak niet meer hier zijn.
Ik 'meet' vriendschap dan ook niet zozeer aan de kwantiteit, maar aan de kwaliteit; al zie je elkaar een maand niet, als je elkaar ziet, is t weer onwijs tof..
Ook heb ik sinds een paar jaar een paar toffe paardenvriendinnen, die ik ken via internet! Ze hebben alle 3 een eigen fjord en regelmatig houden we hier dan ook een logeerpatijtje, vaak met paard. Ook wij zien elkaar niet vaak, maar bellen en mailen doen we wel regelmatig.
't is dat jullie volgens mij niet bij mij in de buurt wonen, maar anders had ik er misschien een paar leuke vriendinnen bij?
Maar vind t zo ook erg gezellig hoor, viai-net en mail e.d.!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 22:17

YEAH, Bokt is cool Lachen Knipoog Pling

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 22:24

Bokt is ook goed voor het opfrissen van je sociale netwerk *LOL* *LOL*
(DAT had ik moeten doen als afstudeeropdracht: " internet en de invloed op je sociale leven"
*LOL*

jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 22:29

das een goeie ja......enne van die vriendinnen dat klopt wel hoor.....heb het wel eens over jullie tegen iemand en dan zeggen ze tegen mij "wie is dat dan".....dan vergeet ik ff dat jullie van internet zijn hahahaha.
Het is inderdaad jammer dat we niet iets dichter bij elkaar wonen met z'n allen!!!

Jacqueline

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-01 22:34

Hoe zit dat dan met dat droomhuis wat we met zijn allen gaan kopen? Lachen

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 00:34

soort big brother op een grote stal ofzo??
Goed plan.
Even over Miranda, het is niet nodig dat je niet durft, ze is je vriendin. Ga eens langs of nodig haar uit, als ze niet wil dan merk je dat vanzelf.
Mijn vriendinnen van school en van vroeger van de manege zag ik nog wel, maar dat is toch verwaterd omdat je nu eenmaal verandert in de loop der tijd. Een meisje waar ik vroeger op school altijd mee omging daar heb ik nu niks meer mee te wisselen eigenlijk, heel gek maar wel waar. De meesten nu zijn via de paarden, maar niet allemaal.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 08:06

Jeetje, wat een griezelig bekende verhalen allemaal. Vooral die van Jacqueline, die had ik kunnen overtikken en er gewoon "Sonja" onder kunnen zetten....
De meeste mensen (zo niet dan Alle) van mijn leeftijd zijn druk met kinderen bezig en wij dus absoluut niet. Op een of andere manier is er niks zo'n sterke Frienshipkiller als geen kinderen willen........
Maar ja, ik heb een hele lieve vent, een gave pony, en een computer, dus wat wil je nog meer *LOL*
Groetjes, Sonja.

jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 08:10

Raar he.......zal wel aan de leeftijd liggen hahahaha......maar inderdaad ben blij dat ik mijn paardjes heb en natuurlijk mijn paardezotte vent hahahaha......dus doen we lekker een heleboel met z'n tween......scheelt natuurlijk wel dat hij het bijna nog leuker dan mij vind!!!!

Heb verder niks te klagen hoor....maar af en toe........!!!!

Jacqueline

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 08:57


UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 10:30

ja jaja Katrien we dromen inderdaad maar weer verder.

Nog maar een kop koffie halen om wakker te worden. zucht zucht.

Gr Pris

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 12:34

Ik heb het ook hoor.
Als ik dingen kwijt wil kan ik dat bij mijn vriendof bij jullie maar verder nergens en das soms wel jammer winkelen kan met Michael maar die zucht na 2 winkels al dat ie geen zin meer heeft en das wel jammer. maar ach zo af en toe als mijn zusje en ik elkaar niet aan het vermoorden zijn kunnen we dat nog wel samen doen. verder heb ik hier niemand om mee te stappen ja Janneke maar Janneke een meer alto achtig type wat stappen betreft en ik juist meer house etc. dus overal waar we heen gaan heeft de 1 het niet naar z'n zin. tja ik kan wel 100 kennisen opnoemen maar ik vind het niet echt vrienden Op stal meiden zat waar op alleen bij de paarden mee omga alleen Janneke spreek/zie ik daaruiten maar ook weinig.
gek he maar ik denk zelf dat ik het zelfs een beetje te druk heb voor echte vriendinnen

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 12:41

Ja dit klinkt allemaal erg bekend. Ik heb een paar hele goede vriendinnen met wie ik echt goed kan praten, maar ik deel weer andere dingen met ze. De een rijdt bijv. geen paard, dus die snapt dat weer niet zo, de ander begrijpt weer het paardengedeelte etc. Ik heb ook geen vriendengroepje, maar allemaal 'losse' vrienden en vriendinnen die uit verschillende plaatsen komen. Dat vind ik wel jammer want je kan nooit eens met z'n allen afspreken ofzo.

Toch voelt het alsof ik hier op bokt 'nieuwe' vrienden heb gemaakt, terwijl ik niemand ken. Ach misschien is het allemaal maar 'fictief', maar ik kan in elk geval wel alles kwijt enzo!

Ik denk ook dat als je zo intensief met paarden bezig bent, dat je minder tijd overhoudt om een uitgebreide vriendenkring erop na te houden. Je verwaarloosd vrienden dan toch sneller.

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Maaike

Berichten: 11623
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 12:42

ik heb ook vaak het gevoel dat ik geen vrienden heb. tuurlijk heb ik wel wat goede vrienden, maar een "beste vriendin"?? op de basisschool wel, nu niet echt. met 1 vriendin ga ik best vaak na school nog ff de stad in, ergens wat lekkers halen, of kleren kijken met zn tweetjes. maar zo makkelijk gaan we niet naar elkaar toe, we wonen een half uur fietsen uit elkaar.
ik kan niet zeggen dat ik het heeeel erg mis, maar ik kan ook niet zeggen dat ik het helemaal niet erg vind. soms doet het pijn om in de stad vriendinnen tegen te komen die samen de stad in zijn en dan loop jij daar alleen...
maar ach, ik hebt bokt en dat is super! echte vrienden zonder vooroordelen

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 12:43

en na het boktweekend zijn we toch 1 hrote vriendenclub:)
samen naar de efteling haha

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 12:44

Ja dat zou wel geweldig zijn!!

Als het boktweekend nog door kan gaan...

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

akerna

Berichten: 3770
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: apeldoorn!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 14:20

ik heb precies hetzelfde.
doe ook het meeste met mijn vriend en zit veel bij de paarden. in het weekend met stappen ga ik wel veel om met een nichtje van me en haar vriendin, en sinds kort is er weer een bij 'ons' groepje. maar toch mis ik het gevoel van alles delen.

liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen!

jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 14:23

Wij steunen elkaar hier wel hoor!!!!

Moeten dan toch maar voor dat grote huis gaan met z'n allen hahahaha

Jacqueline

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 14:25

Jaaaaah gezellig!! Een soort wooncommune ofzo *LOL*

Vraag me alleen af of alle partners het daar wel mee eens zijn! Lachen

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 15:14

Om met mijn moeder te spreken: 'paarden zijn geen mensen en je moet toch ook eens wat sociaals doen'. Let wel, mijn moeder dus die denkt dat als je met paarden bent dat je nooit mensen ziet ofzo. Zelf ben ik altijd errug druk alles te onderhouden qua mensen. Af en toe weer eens inbellen of afspreken om te zien hoe het met iedereen is.

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 16:39

nee, ik mis ook niets hoor. heb 2 vrienden waar ik alles mee kan doen ( naja, ook weer niet zo'n goede formulering, maar kullie begrijpen t wel, toch..?) en dan 2 vriendinnen van de middelb. school, die ik weinig zie, maar ach,
en dan een paar in de categorie 'paarden' haha.
ben ook niet zo'n type die hele middagen/avonden moet winkelen/stadten, uitgaan, e.d. heb dat nootj gehad ook. Ik heb thuis de paardjes, de piano en als ik wil winkelen of uit wil, dan is er altijd wel iemand te vinden, en zo niet, no big deal, volgende week beter!
Ik ken meiden van de havo, die volgens mij t liefst non-stop met anderen gingen rondhangen, winkelen, binnen zitten bij die of die, etc. Ik ben zo dus echt niet! ( paardemensen -eigen misschien..?)

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-03-01 17:11

Op de middelbare school had ik best veel vriendinnen. Maar ja daarna ga je een andere richting op. zij naar Zwolle op school in ik in Groningen, bovendien kreeg ik een vriend. Enkelen van hun kunnen mijn vriend niet uitstaan (waarom? zo vaak hadden ze hem nog nniet gezien, mischien wel jaloers?). Toen raakten zij ook al snel aan de man, en hebben nu bijna allemaal al kinderen. Van de HLO (lab.onderwijs) heb ik nog een vriendin overgehouden. We hebben niet zulk heel intensief contact, maar vooral met verjaardagen en dergelijke. Daarnaast bellen en mailen we af en toe. Mijn beste vriendin noem ik een meisje bij wie ik op de lagere school al in de klas zat. Ook met haar heb ik tegenwoordig vooral op verjaardagen contact. Maar met haar mail ik wel heel veel. En als we bellen doen we dat meteen goed. Een uur is dan niets. En verder heb ik een paardrijvriendin. Maar die is al heel wat ouder, ik ben iets ouder als haar zoon. Maar toch hebben we het over hele serieuze dingen, ook gevoelsdingen als we samen rijden. is wel fijn als je zo met iemand kan praten. Natuurlijk als mijn allerbeste maatje mijn man.

Kitty

Berichten: 7552
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-01 17:46

Het is ook niet zo dat ik het altijd erg mis, maar zo af en toe heb ik zoiets van: nu zou ik wel een vriendin willen bellen om even gezellig wat te gaan doen.
Robert is echt een schat en ook mijn allerbeste vriend! Verder heb ik het misschien ook wel te druk om heel veel contacten te onderhouden. Ach, het was gewoon even een depri-bui.

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Donnaa_, Googlebot, troi en 37 bezoekers