marleen_usar schreef:Dat gaat moeilijk met bv gehaktballen.
nee hoor, ik weck altijd gehakt ballen, eerst gewoon klaar maken zoals altijd, per gebruiks hoeveelheid in een weck pot (kan ook bv een potje van hak zijn) en dan, omdat het vlees is moet dat 2uur in water van 100 graden staan.

zo heb ik ook stampotten, pulled kip, pulled pork, stoofpeertjes,
aardappels, witlof, soep, zuurkool, spaghetti saus, saucijzenworst, kant en klare chili con carne, ongekruid los gehakt, voor bv ovenschotel oid....
zonder koelkast houdbaar tot ...... (het weck grapje is: tot de dag na je dood want dan ruimt je fam je opslag op en weten niet wat het is...)
maar je moet wel secuur werken en je even inlezen hoe en wat je kan niet zomaar wat in een potje in heet water zetten... advies: kijk een op de fb groep: "wecken is hip", veel info en voorbeelden.
Laatst bijgewerkt door speurneusc op 21-05-23 22:33, in het totaal 1 keer bewerkt