Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

maar het ligt inderdaad aan de pan die je erop zet, hoe warm en hoe gelijkmatig warm het wordt. Ik heb een set van BK en dat ging echt top. Ik heb er toen ook wel eens een goedkope pan op gehad (die wel op inductie kon natuurlijk) maar dat was echt verschrikkelijk irritant. Roodvos schreef:Waar koken jullie nu op een hoe doe je dat nu?
Want als je op gas kookt heb je ook geen enkele controle.
Ik ben trouwens wel heel benieuwd wat voor gerechten jullie maken dat de temperatuur zo precies komt. Of dat de temperatuur in de pan gemeten wordt.
Ik heb dat nog nooit gedaan.
niet nodig, maar ik heb gewoon niet echt gevoel voor of iets te heet of te koud staat. Dan meet ik af en toe of het 80gr is in de pan.

fleurtjeuh schreef:Zoals in de OP staat hebben we nu een plaatje te leen.
Deze kan je op wattage instellen of op temperatuur.
En op temperatuur vinden wij verrekte handig, dus dat zien we graag terug in de plaat die we willen kopen.
Maar dan dus met kleinere stappen dan per 20 graden
.