Van dakloos naar 20 vierkante meter!

Moderators: Mjetterd, Polly, Ladybird, Hanmar, Maureen95, Dani, Giolli, ynskek

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Kristy1998
Berichten: 2
Geregistreerd: 04-12-16
Woonplaats: Deventer

Van dakloos naar 20 vierkante meter!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-12-16 14:16

Dit topic zou wat minder paard gerelateerd zijn als de meesten. Ook kan ik via mijn mobiel jammer genoeg geen foto's plaatsen.

2015:
Even een korte samenvatting.
Na een heel verleden van zelfhaat, drugs en zelfmoordpogingen achter mijn rug te hebben werd mijn vriend (met hetzelfde verleden) dakloos.

Samen hebben we +/- 1 jaar op de natuur camping geleefd aan de rand van de sallandse heuvelrug. Dit omdat mijn ouders aan de andere kant van de berg wonen en we daar af en toe steun van kregen, in hoeverre dat mogelijk was.

Mei 2016:
Het is nu mei, nog steeds overlevende op de camping. In deze periode vonden wij een kitten vastgebonden in een zakje bij het ecoduct. Meteen ben ik naar de welkoop in Raalte gelopen en heb hier spulletjes gehaald voor het kitten. We hadden bij het zien van haar hoofdje meteen besloten haar te houden.

Juni:
Positief nieuws!! We hadden in Deventer een kamer gevonden van 20 vierkante meter waar we met zijn tweeen en de kat in mogen.
Het huis zelf daar in tegen is een dikke bouwval maar hebben iniedergeval een dak boven ons hoofd.

Juli:
Contact opgenomen met mijn nog altijd beste vriendin. We hebben samen veel mee gemaakt goed en slecht maar dat we volwassener geworden waren kon je duidelijk merken. Vergeven en vergeten.

Deze maand hebben we er een lief maatje voor onze poes bij gehaald, voor degenen die het zich af vragen ja ik ben vaak met ze naar de arts geweest en nee ze komen niets te kort in deze kamer, ze rennen, spelen en knuffelen veel met elkaar en met ons. We nemen ze vaak mee naar buiten aan het tuigje waar ze al helemaal aan gewend zijn.

Augustus:
Mijn beste vriendin bied me de mogelijkheid te helpen met haar welsh pony, dit is mijn oude pony maar wegens omstandigheden heb ik afstand van haar gedaan.
Liz!! Heel erg bedankt voor je gedult en liefde, in de loop van de jaren ben je een stuk specialer voor me geworden.

Augustus/November:
Na lang zoeken een verzorgpaard gevonden, een 5 jarige ruin. Hij heeft een trauma maar hier heb ik ervaring mee. Na een tijd heb ik afstand van hem gedaan aangezien de eigenaar me gebruikte en wou dat ik hem voor haar ging trainen en dan haar 100pm betalen. Ik hou nogsteeds zielsveel van hem en hoop het beste voor zijn nog erg jonge toekomst.

December:
Alles is nog niet wat het wezen moet maar het gaat de goede kant op. Juni 2017 mag ik van mijn vriendin mee doen aan de indoor oevencross in bathmen samen met mijm oude pony, en bedanken ga ik je zeker!! Ik sta weer positief in het leven, heb nu geweldige verzorpony's aangeboden gekregen en de spaarpot voor een eigen paard staat klaar om gevuld te worden.

Heel erg bedankt voor het lezen, het is niet zo paard gerelateerd gezien ik er 5 jaar uit heb gelegen, maar moest het toch van me afschrijven. Dit is mijn eerste topic maar er gaan er nog veel volgen!

groetjes van mij <3
Laatst bijgewerkt door Kristy1998 op 04-12-16 14:47, in het totaal 7 keer bewerkt


Cayenne
Crazy Bird Lady en onze Berichtenkampioen!

Berichten: 105985
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Haaren (NB)

Re: Van dakloos naar 20 vierkante meter!

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-16 14:19

Volgens mij gaat er iets niet goed :P

*\o/* Het kweekseizoen van 2021! Volg jij weer mee? *\o/*
"Alles van waarde is weerloos" ~Lucebert

Kristy1998
Berichten: 2
Geregistreerd: 04-12-16
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-12-16 14:41

Cayenne schreef:
Volgens mij gaat er iets niet goed :P


Haha nee klopt heb gelukkig het verhaal kunnen schrijven, mijn mobiel is niet altijd even handig.

Lous

Berichten: 23902
Geregistreerd: 01-08-04
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-16 15:21

Normaal zou dit topic op LZP thuishoren maar aangezien TS nog niet genoeg kuddeposts en zij daar niet kan reageren, sluit ik hierbij dit topic.

Gezocht HCA sulky,19 inch


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten