Verdachte broers hebben niets met aanslagen te maken

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dorien

Berichten: 1440
Geregistreerd: 27-04-01
Woonplaats: België 

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-01 16:24

De twee Islamitische broers die van betrokkenheid bij de aanslagen in de Verenigde Staten verdacht werden, gaan vrijuit. Dat staat er te lezen op de website van CNN dat een rechtzetting publiceerde waarin de broers Adnan en Ameer Bukhari worden vrijgepleit.

Gisteren al kwam de nieuwsredactie van Planet er na een korte zoekopdracht achter dat één van de broers op 11 september 2000 te pletter stortte met een vliegtuigje van de vliegtuigschool waar hij opleiding volgde en dus nooit één van de daders van de aanslagen kon zijn.

Het bericht dat de broers op de lijsten voorkwamen was eerder door verschillende media de wereld in gestuurd. De twee Saoedi's huurden een villa in Florida en minstens één van hen zou een vliegbrevet hebben gehad. Volgens CNN ging het FBI ervan uit de broers allebei om het leven kwamen bij de aanslagen van dinsdag.

Ondertussen blijkt dus dat Adnan Bukhari nog in leven is en dus niet aan het stuur zat van één van de gekaapte toestellen. De man werd door het FBI ondervraagd en later weer vrijgelaten. Via zijn advocaat liet de man weten zijn volledige medewerking aan het onderzoek te verlenen.

Bron: http://www.planetinternet.be

Een paard zonder ruiter, blijft een paard.
Een ruiter zonder paard, is alleen maar... een mens


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie