Indoor skydiven wie nog meer?

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
karuna
Drukke kabouter

Berichten: 23771
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Indoor skydiven wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-12-13 19:33

Gister een lang gekoesterde droom uitgevoerd. We hebben ge indoor skydived. En wat is dat echt heerlijk om te doen. *\o/* in plaats van een groep van 10 waren we uiteindelijk maar met zijn 4 en en een half uur vliegtijd tot onze beschikking. Daardoor hebben we allemaal 4 keer kunnen vliegen.

We waren zelf te vroeg en hebben ruim een uur gekeken naar andere beginnersgroepen en een paar mensen die aan het trainer waren voor een wedstrijd. Dat is echt fenomenaal om te zien. De beheersing die ze hebben. :oo en de snelheid waarmee ze rondtollen, van positie veranderen en de toren in en uitgaan.

De eerste stap erin is even slik veel wind maar dat gevoel was bij mij al gauw weg. Ik had kennelijk vrij vlot door hoe ik stabiel kon blijven zweven en mocht al los. En al een beginnetje gemaakt met omhoog en naar beneden gaan. De tweede keer ging dat al goed en kon het ronddraaien beginnen. Dat moet je heel subtiel doen anders tol je als een gek rond. :P .

De derde keer mocht ik helemaal los en alleen in de tunnel. En naar voor en achter bewegen. Dat ging wat minder ahum := ik dook naar achter, kwam tegen de wand aan met mijn voet trok die automatisch in en dat had ik beter niet kunnen doen. Aaaaaahhhhhh mayday mayday houston we have a problem. :') ik stortte 5 meter recht naar beneden. Werd precies bij het net charmant opgevangen aan mijn been en heb met de slappe lach op mijn rug liggen spartelen als een aangespoelde walvis. _O- Omgekeerd en weer de lucht in.

De 4 e keer mocht ik kruipend alleen de tunnel in ipv staand geholpen. *\o/* daar stortte ik vrij snel weer neer door dezelfde lompe beweging. Dit keer in een vreemde koprol met mijn elleboog tegen de wand gemept :oo . Weer de slappe lach maar nog even voor de laatste keer heerlijk genoten.

Een andere ging ook vrij goed, de twee oudsten in het gezelschap hihi (waaronder mijn mannetje) waren iets minder goed in lichaamsbeheersing. Hadden last van verkrampte benen of armen waarmee je niet stabiel kunt hangen in de wind. Maar iedereen heeft tot s avonds laat met een grote grijns rondgelopen. Ondanks dat ik met een ontstoken schouder zit maar toestemming had van de specialist heb ik er geen last van gekregen en ook geen spierpijn. Alleen een charmant dik blauw ei op mijn elleboog en wat vel daarop kwijt. Maar dat is met plezier opgelopen,

Dit is voor mij heel erg voor herhaling vatbaar. :):) ik wil die kunstjes ook leren. Vanwege mijn handicap is echt springen uit een vliegtuig niet toegestaan maar dit mag wel.

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo, genoeg is genoeg.
Y; Dag oude man


kashmira

Berichten: 567
Geregistreerd: 24-03-06

Re: Indoor skydiven wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-13 19:36

Haha heb wel even gelachen om je tekst.. Leuk! Ik ga eens kijken, lijkt me ook wel leuk km te doen.
Vrij prijzig denk ik?

hannah41

Berichten: 3465
Geregistreerd: 08-03-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-13 19:37

O leuk! Lijkt mij ook erg gaaf om een keer te doen! :)

WillemYntJee
Berichten: 6074
Geregistreerd: 16-02-05
Woonplaats: Ljouwert

Re: Indoor skydiven wie nog meer?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-13 19:43

Ik volg even! Heb vriendlief dit cadeau gedaan samen met familie voor z'n verjaardag, maar omdat we kort daarna een huis kochten en gingen verbouwen zijn we nog niet geweest. Ben je in Roosendaal geweest?

Zunzuncito

Berichten: 1346
Geregistreerd: 06-08-05
Woonplaats: in de Buurt

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-13 19:44

Oh ik zou dit ZO graag een keertje willen doen, zoals hoe die showteams te keer gaan in zo'n tube...voorbeeldje
Waar ben je geweest, Rosmalen? Het lijkt me echt super gaaf!

Salir De Guatemala Y Entrar En Guatepeor

1234

Berichten: 11202
Geregistreerd: 27-03-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-12-13 19:45

Hahah ik heb ook een keer dat indoor skydiven gedaan in Roosendaal :D
Vond het wel grappig om te doen. Wel heel kort, en tis echt prijzig. maar wij hadden via vakantieveilingen ofzo korting.

karuna
Drukke kabouter

Berichten: 23771
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-12-13 19:50

Ja best wel helaas. Maar gister was een bedrijfsuitje *\o/* dus dat scheelt. Waar wij geweest zijn is een pakket van 10 vluchten en instructie, materiaal 199 euro. Over die 10 vluchten doe je ongeveer een halve dag. Tussen de grotere slots door. Dat wat die professionals ook deden steeds.

Wat ik begrijp heb je meestal een minuut of 20 vliegtijd nodig om stabiel te kunnen vliegen en de basisbeweging te beheersen. De stukjes zijn steeds 2,5 of 3 minuten per keer. De tijd die je ook uit een vliegtuig hebt.

We hebben ook een dvd meegekregen van de hele periode. Lachwekkend en leerzaam om te zien wat er nu fout gaat.

Wij zijn in Oberhausen geweest. Voor ons dichterbij.

Edit zunzuncito zoiets ja alleen wat we gister zagen was strakker uitgevoerd. Lichamen mooi strak recht en nog sneller om en over elkaar heen. Zo machtig mooi om te zien. :D

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo, genoeg is genoeg.
Y; Dag oude man


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie