ziekenhuis :(

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-03-01 19:10

he bah,morgen voor jaarlijkse controle naar het ziekenhuis.. alles zal wel goed zijn maartoch ga ik er met een naar gevoel in mijn buik naartoe Verdrietig margoed als we dan weer buitenkomen is het weer helemaal over en ben ik opgelucht dat er niks aan het handje is..
half negen afspraak voor echo, en dan kwart over negen afspraak met 'mijn' arts (ooo wat is dat heeerlijk om te zeggen MIJN ARTS *LOL*)
dus het eerste uur mis ik zeker en misschien zelfs wel het tweede uur Schijnheilig
haha, maargoed.. heb helemaal geen zin.. en het is juist nog extra vervelend als je dan weer op school komt en ze vragen waar jebentgeweest en je zegt: het ziekenhuis, dan is iedereen meteen ongerust: ojeej en het is toch niks ernstigs en blablablabla maargoed daar kom ik wel weer overheen, sterker nog daar bén ik al overheen *LOL*

"Some memories are best forgotten"


Dick
Berichten: 89
Geregistreerd: 26-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-01 19:25

Sterkte morgen!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-01 19:49

Sterkte!

flopsy

Berichten: 738
Geregistreerd: 02-02-01
Woonplaats: voorburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-01 20:44

mm ik moet elke 2 weken!! ik mis een nier!! poedersuiker, moet ik weer 2,5 uur aan dat apparaat liggen om me bloed te zuiveren, heb daar zo'n hekel aan!

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-03-01 20:59

wowie, nou dan zal ik mijn mond maar houden.. gelukkig hoef ik dus nog maar 1 keer per jaar!

"Some memories are best forgotten"

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 00:41

Oooh wat akelig allemaal, ik heb zo'n hekel aan ziekenhuizen! Ik ben een keer geopereerd en vorig jaar moest ik naar de eerste hulp omdat mijn enkel was opengesneden (door mijn eigen schuld).

Ik krijg er altijd een misselijk en flauw gevoel...Ik kijk ook altijd naar E.R. live en nu vind ik het allemaal nog enger!

Sterkte allebei!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 08:44

Nou ik vind het ook niets. Ik heb er een keer gelegen, omdat ik hersenvliesontsteking had. Ik had geen pijn in mijn nek, dus ze wisten het eerst niet zeker. Dan komen ze dus twee keer per dag bloed aftappen, hebben ze weer een of ander testje verzonnen. Maar ja, ik ben al lang blij dat ik nog leef!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 08:58

Ik heb toen ik 13 was een keer 3 weken ter obeservatie in het ziekenhuis gelegen (omdat ik altijd heel veel koorts had wat door een voedselallergie bleek te komen). Ook allemaal testen natuurlijk maar ik mocht wel 1 middag naar de manege om wedstrijd te rijden,dat was precies halverwege dus dat vond ik wel superfijn, ging het toch wat sneller voorbij.

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 12:13

hmm.. volgens mij is er nog een link tussen paardenmensen op bokt, behalve de verslaving; ziekenhuisbezoek.. ! Misselijk
Hier nog een.. elk half jaar, maar waarschijnlijk binnenkort om het jaar, btw, nu we t erover hebben, moet weer ff een afspraak maken, de tijd vliegt voorbij, een half jaar is bijna niets meer..
Ik doe t ook puur just for sure, zou ik per ongeluk een paar maanden te laat zijn, is er nog niets levensbedreigends aan de hand gelukkig.. want ik ben op dat gebied soms wat 'chaotisch' zeg maar Lachen
Yor, wat had jij nou, je hebt t weleens gemeld dacht ik, maar weet t ff niet meer..iets met je organen of hart toch..?

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 12:13

afgelopen zomer 2 keer over naart het ziekenhuis en geopereerd waarvan de laatste met de ambulance was wel lachen

enne yor hoe ging het?

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 16:59

ik ben een hart patient, bij mijn geboorte werkte 1 hartklep van mij niet goed en daar ben ik nu uum 3 keer aan geopereerd.. ik was de tweede die zo'n bepaalde openhartoperatie heeft gehad.. en ik ben een keer gedotterd.. voor die openhart operatie is een of andere amerikaanse arts nog naarnederland gekomen speciaal voor mij *LOL*
gelukkig gaat het nu heel erg goed en kan ik doen en laten wat en wanneer ik maar wil, ik moet nog wel 1 keer geopereerd worden want de hartklep die ik nu heb is een donor klep en die is dus niet 100% goed, maar verkalkt, en zodra mijn hart is uitgegroeid en mijn donorklep aan vervanging toe is krijg ik een kunstklep en hoogst waarschijnlijk hoef ik daarna niet meer geopereerd te worden gelukkig!!!

dit is er dus met mij.. (zo staat hetdusin mijn profiel)
het ging goed, en ik hoef niet op korte termijn geopereerd te worden..
de echo ging minder, niet dat het slecht gaat met mij maar er wasteveel bindweefsel, mede door dat ze dus in geopereerd gebied willlen kijken, daar is het 'zicht slecht'
oja verder hebik te horen gekregen dat ik mijn cardiologe niet meer krijg Verdrietig want zij is bezig met wetenschappelijk onderzoek, vind ik wel jammer, maar goed niks aan te doen, nu hoop ik dat ik een andere 'vaste' cardioloog(e) krijg, want het is wel erg fijn als het iemand is die weet wat er met je aan de hand is, en die het nietalleen uit mijn map leest...

"Some memories are best forgotten"


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie