ff jullie mening over ideetje rondom Erika en etentje..

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Hanmar, Leo, Shanna

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-01 12:45

Zoals verschillende weten.. hoop'k dus iets te krijgen met Erika.. http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php ... orum=18&16

En nu had ik net een ideetje om haar mee uit eten te vragen voor mn verjaardag.. en dan samen met haar ergens te gaan eten dus (duhuh Tong uitsteken) en beetje met kaarslicht enzo, beetje gezellig praten... zacht achtergrond muziekje op de achtergrond.. je weet vast wel wat voor sfeer ik bedoel..

En dan als we klaar zijn met eten (zonder op't geld en tijd te hebben gelet) bij de kassa ofzo een roos uit een bos rozen halen (die daar dan moet staan natuurlijk Tong uitsteken maar dat kan vooraf natuurlijk wel geregeld worden zonder dat Erika dat weet Schijnheilig ) en aan haar te geven.. en stel nou de werknemer zou er over beginnen te zeuren da'k die roos moet terug zetten, dat ik dan zoiets zeg van:"tja.. rozen zijn toch voor de speciale meiden of nie?! en hier staat er 1"

Lachen

maar wat ik me nou afvroeg is.. hoe zouden jullie hier als meiden overdenken als jij in dit geval Erika zou zijn..(en als dr wat fout is wat zouden jullie dan veranderen?) en naar wat voor restaurant zouden julllie dan willen?

HELP ME!!! Lachen

ps. wat ontbreekt er nog voor jou dat het het perfecte etentje is met alles er om heen...?
_________________
<FONT COLOR="RED">-=..the unsteadiness of love sux..=-</FONT>


<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Bartje op 2001-08-27 14:16 ]</font>


dimmelim

Berichten: 2689
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 13:14

Hoi bartje,

Leuke ideeën heb je hoor. Ik zou er alleen voor zorgen dat het niet te wordt, geen supersjiek restaurant bijvoorbeeld (= niet romantisch) maar liever een knus eethuisje, anders rent ze misschien weg. Het is leuk als het een beetje speciaal is maar dat ligt er ook aan wat voor een type ze is. Ik vond het altijd leuk als een jongen me veraste met iets bijzonders, dat hoeft niet heel vreemd ofzo, maar ik heb bijvoorbeeld goede herinneringen aan een heel raar klein afrikaans eethuisje waar we met zijn tweeën met onze handen van een soort schaal moesten eten. Was erg knus, gezellig en later ook romantisch, nu al weer 3,5 jaar...

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: dimmelim op 2001-08-27 14:18 ]</font>

PUCK

Berichten: 2698
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Betuwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 13:18

Je moet wel jezelf blijven bartje, anders valt het later misschien tegen als je nu teveel aan haar tegemoet wil komen. Doe het op je eigenmanier, zoals jij het wilt, enne succes!!!

Voorzitster AFM

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-01 13:24

Puck wat jij zegt van wel jezelf blijven.. dit is wie ik ben denk/vind ik.. ik bedoel, ik ben iemand die best romantisch is ingesteld en daarbij ook gewoon kleine dingentjes waardeer..

in 1e instantie draait het natuurlijk om de gezelligheid bij dit etentje, maar ik hoop stiekem ook beetje dat wanneer het nog niks zou zijn dan dat dit misschien haar helpt ofzo met de keuze toch voor mij te gaan Tong uitsteken

En DImmelim wat jij zegt van dat supersjieke restaurant dat was ik ook nie van plan.. ik weet zelf nog niet waar'k dan heel wil, maar moet idd wel beetje klein zijn.. zodat het ook niet TE druk is.. zodat je de hele tijd het gemompel ook van weet ik veel hoeveel mensen ertussen door hebt en al dat getik van 't bestek (zo irri is da Tong uitsteken)

En Malle Babbe.. wat ligt er te dik bovenop.. dat van die roos?? en jah.. je moet gewoon moeite doen vind/denk ik voor iets wat je echt de moeite waard vindt...

LUNA

Berichten: 599
Geregistreerd: 25-04-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 13:26

Ben het helemaal met Puck eens.
Als jij dit graag zo wilt doen en dit leuk vindt moet je het gewoon doen!!

Go for it!!

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-01 13:27

maar wat ik me nou eigenlijk afvraag is.. hoe zouden jullie je denk je voelen terugkijkend op die avond/tijdens die avond/etc...

Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 13:38

PATATZAAK is ee goed etentje dan krijg je ok nog korting!:))

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 13:40

Tja joh, je loopt een bepaald risico.... Als ze jou niks vindt, kijkt ze er misschien Misselijk op terug omdat het er best dik opligt.... Maar als het wederzijds is..... Lovers !!!!!
Waarom vraag je haar niet van te voren of ze het leuk vindt om een avondje lekker door jou verwend te worden? Als ze gaat blozen en stotteren, weet je genoeg. Als ze een beetje narrig vraagt wat je daarmee bedoelt, zeg je gewoon dat je denkt dat ze het verdiend heeft om eens een avond gezellig op stap te gaan met iemand waar ze lekker mee kan lachen, omdat ze zo'n rottijd heeft gehad toen het uitging met haar vriendje... Kun je je er nog vrij makkelijk uitlullen en weet je meteen waar je staat.
Als ze ook gek van jou is, dan is dit denk ik wel een erg leuk plannetje hoor, inclusief de roos!

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-01 14:05

ik ga hiermee volgens mij weer beetje erg snel of nie..?

LadyMadonna

Berichten: 58275
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 14:24

voor mij zou het aan de situatie liggen, maar ik vergeet nooit dat pepper een keer met een rode roos tussen zijn tanden en zijn gitaar een serenade kwam brengen onder mijn raam Lovers We hadden toen nog geeneens zo gek lang wat.
Ik heb zelf in de horeca gezeten, en ben heel wat leuke dingen tegen gekomen.
Een stelletje zat te eten, meisje had (vrijwillig verplicht) soep besteld, wij hadden 's middags inmiddels een aparte soepkom van de jongen gehad, en toen het meisje was uit gegeten begon ze spontaan te huilen.
Op de bodem van de soepkom stond namelijk in goude letters: "Lieve Miranda, Wil je met me trouwen?" Kijk, dat noem ik nou nog eens origineel!!!
Maar, ik dwaal af.
Betreft die rozen, ik geloof wel dat ik het leuk zou vinden, maarja, ik ben erika niet.
Je kan trouwens best van te voren even naar het restaurant bellen, om te vragen over die rozen.
succes

janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 15:47

wow stef, dat is inderdaad origineel. Jee, het zou maar op je soepkom staan! Geweldig!
Maarre, ik zou geloof ik niet goed worden als iemadn een roos uit een vaas zou halen voor mij. Dan zou ik echt Misselijk . eeen etentje is leuk, maar het moet ook neit te romantisch worden. Dat kan later nog wel. Maar ja, smaken verschillen he.

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-01 15:51

het is misschien idd iets wat beter zou passen als we al iets zouden hebben een tijdje..

blij da'k er iig nu achter kom Tong uitsteken *LOL*

R_MW
Berichten: 1822
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 16:33

Nou Bartje bij mij zou je het helemaal gemaakt hebben hoor! Ik vind het een heel schattig plan! Lovers

vikki

Berichten: 14248
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 17:07

Als je die roos wil geven zou ik het niet in het restaurant, maar later als jullie met z'n tweetjes ergens lopen ofzo...wat minder openbaar (mocht ze zich opgelaten voelen ofzo...)...hoewel je dan wel grote jaszakken moet hebben om die roos te bewaren... Schijnheilig Etentje ligt een beetje aan het meisje zelf...lijkt me wel handig als je weet of ze vegetarisch is ofzo...toch banketstaaf als je haar anders mee neemt naar de Argentijn ofzo... Haha! Errug lekker, maar veel vlees daar...weet je al in welke plaats je zou willen eten??? Je hebt van die leuke boekjes waar leuke restaurantjes in staan...in Amsterdam weet ik wel een paar hele leuke, maar ja, das een beetje uit de buurt voor jou...ik zal iig voor je duimen dat ze wel ja zegt als je haar mee uit vraagt hoor!!!

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 17:42

he jakkes nee, zou je bij mij niet hoeven te proberen! Misselijk
Kweet dat je haar graag wil, maar je zegt steeds tegen mij : Hoe zorg ik ervcoor dat ik niet te snel ga?
Nou, dan doe je het nu dus fouT!
Ik zou me zo opgedrongen voelen dat ik je na 1 avond al spuugzat was! Een kleinigheidje vind ik veel leuker. lief knuffltje, of een bosje rozen.
Maar ja da's mijn mening. Ik hou niet van dan overdreven opgezetten gedoe

succes ermee

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Shaienne

Berichten: 4930
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-08-01 18:23

Bartje, wat lief!!!!!!!! ik wou dat mijn vriend zoiets voor me deed. je bent echt super romantisch! Ja ik zou hier helemaal voor gaan hoor. Ik zou smelten als ijs voor je. Ik vind het echt leuk dat je zoveel moeite doet voor een meisje echt sweet Lovers

Maarrr.....als ze jou nou niet ziet zitten, dan vind ze het vast niet leuk. Als ze nou niet zo romantisch is zoals jij en ik, dan is dat ook net leuk. Je moet goed op haar reacties letten, daar kan je al veel uit opmaken.

Ik vind het absoluut niet overdreven ofzo, meisjes houden van aandacht en om verwend te worden en in de balangstelling staan (ikke dan)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie