slechte huid...pukkeltjes..

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-01 22:48

..Bleeeeeeh....sinds mijn zwangerschap (nu 5 jaar geleden) heb ik een heel nare huid gekregen. Dacht dat je pukkels in je pubertijd had, maar toen had ik niks.
Niet dat ik nu onder de pukkels en puisten zit ofzo, maar mijn huid is vrij onrustig bij periodes (niet de maandelijkse...)
Ik heb dan onderhuidse pukkeltjes, die goed te camoufleren zijn, maar ze jeuken!!!!!!!! Ik krab ze dan dus open, waardoor je niet te camoufleren wondjes krijgt! Vre-se-lijk.
Ik heb al van alles geprobeerd, ook al bij de huisarts, maar niks werkt echt.
Heeft iemand nog een goed idee??????


Youko

Berichten: 2993
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Hong Kong

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-01 00:37

Misschien moet je het proberen bij een goede schoonheidsspecialiste, werkt echt!

Galactica Wadim X Gemini

Sunnylover

Berichten: 3459
Geregistreerd: 15-05-01
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-01 10:40

een creme met hormonen:
Kamperfoelie

gewoon bij de apotheek te koop voor iets van negen piekjes,kijk wel effe of je der niet alergisch voor bent...

PUCK

Berichten: 2698
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Betuwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-01 11:34

ik denk dat je gewoon aar de dermatoloog moet gaan. ik had ook ineens onrustge huid dat maar niet wegging, bleek een huidziekte te zijn die ook je ogen aantast. en daarhelpen alle andere middeltjes averechts op. succes

Voorzitster AFM

Caritas

Berichten: 3738
Geregistreerd: 04-04-01
Woonplaats: Tussen plassen en A2

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-01 12:18

Ik heb hetzelfde vage probleem. Ben indertijd met de Diane pil begonnen vanwege pukkeltjes en nu sinds een paar maanden heb ik ze weer Verward Frusty Wat ik vroeger van mijn vorige huisarts voorgeschreven kreeg was een of ander spulletje wat je zelf moest mengen en daar deed je dan een maand mee maar volgens huidige huisarts was dat antibiotica en mocht ik dat niet meer. En toen had ik dus geen 1 pukkel he... Maar echt acne is het niet, het lijkt een soort uitslag en het jeukt, en eerst dacht ik dat het misschien van make up kwam dus geen make up meer (foundation en poeder) en nog steeds pukkels, dan maar in de ozn want dat schijnt uit te drogen. Het is nu nog erger geworden dus. Frusty Dus misschien een late pubertijd? Misschien dat wanneer ik ooit kinderen heb het dan over is?

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-01 17:59

het doet mij eraan denken dat je wel eens onrustige haarzakjes/talgkliertjes zou kunnen hebben. Goede voeding helpt daar wel bij denk ik, veel water werkt sowieso zuiverend.
Voor een goed advies zou ik een dermatoloog benaderen of een schoonheidsspecialist, puur om te weten te komen welke invloed je hier zelf op kunt uit oefenen van binnenuit en van buitenaf.

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-01 20:10

Nou, ik ben vandaag langs de apotheek geweest en zei raadde aan om naar de huisarts te gaan, waarschijnlijk is het een overgevoelige reactie op iets.
Mijn huid is ook dik op sommige plekken en het jeukt echt vreselijk.
Normaal heb ik een vrij gave huid en nou zie ik eruit alsof ik flink door de bramenstruiken heb liggen rollebollen Huilen
Ik kijk wel wat mijn huisarts morgen zegt. Tot die tijd kan ik er beter niets op smeren, alleen schoonhouden met water... Verdrietig


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie