Bokt.nl • Denken ze dat bij jullie ook wel eens?
Pagina 1 van de 1

Denken ze dat bij jullie ook wel eens?

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 17:21
door BounceBabe
Hey guys!!

Hebben jullie dat ook als je uitgaat met je broer, dat ze denken dat dat je vriend is? Bas en ik lijken totaal niet op elkaar, en we zijn ook halfzus/halfbroer van mekaar. Dat zal het um zijn!

Maargoed, heb jij nou ook last van zoiets? Ik stoorde me er altijd wel aan haha! Bas ook, vooral nu hij weer vrijgezel is Haha!

Mazzel Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 17:42
door Marjolein
ehm nee absoluut niet, mensen waarmee we uitgaan wisten altijd wle dat t mn broer was en we stonden ook niet erg veel bij elkaar. Verder lijken mn broer en ik zo veel op elkaar dat niemand eraan twijfelt.

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 17:45
door Kais
Heb ik 'n paar jaar geleden wel gehad ja (niet bij 't uitgaan trouwens, maar iets van school) en zijn vrienden wilden maar niet geloven dat ik z'n zus was Clown

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 17:45
door Chantalll
Als ik met mijn broertje over straat en ze kennen ons niet denken ze dat wel ja ...
Hij steekt bijna een kop boven me uit, ziet er iig niet als een 18 jarige uit ... en hij is breed :-D

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 17:51
door Clautje
Heb dan geen broer, maar als ik met een vriend alleen ga, dan ben ik dus de hele tijd met hem, val ik veel minder in de smaak bij de boys, omdat ze dan denken dat hij mn vriend is.. Lips are sealed Neeee i'm single wil ik dan wel schreeuwen Knipoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 18:22
door Dennis
Ik heb een hele groeie vriend en iedereen denkt dat dat mijn broer is. Wel lachen hoor want zo voelt het ook bijna. Ik ken hem al mijn hele leven en heb met hem een betere band dan met mijn zusje en vriendinnen.
Het gebeurd ook wel eens als ik met die zelfde vriend en mijn vriend(mijn vriend en die vriend zijn ook hele goeie vrienden) op stap ga denken ze dat we allemaal broers+zusje zijn.

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 18:53
door Yorghos
Ik heb geen broers, maar herken het wel. Dat had ik vroeger weleens als ik met een groepje op stap ging waar ook jongens bij waren. Meteen geen jongen meer die zich in je buurt waagt...

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 21:02
door Renske_
ja net wat linda zegt!met een groepje gaan stappen, waaronder een paar jongens, en je ziet geen enkele jongen meer bij je in de buurt

ja van die lompe zatte boeren die je een drankje aanbieden Scheve mond

of als ik samen met een goede vriend naar de bios ga e daarna ff wat ga drinken, echt iedereen denkt dan dat we vriendje+vriendinnetje zijn

erg irritant! vooral nu ik weer single ben Knipoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 21:06
door MrMagic
Ik heb zelf het omgekeerde meegemaakt Haha!
Ik was een keer ergens samen met mijn zus en ik zag een andere jongens naar haar en mij kijken en toen ook weer zoiets van damn... zij is bezet Knipoog (ze had toen ook wel een vriend, maar die was niet mee).
Ik vond het wel grappig Knipoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 21:07
door Sitie
op zich loop ik nooit met mijn broer/broertje over straatof wat dan ook (met mijn vriend in tegenstelling wel Haha!)
liefs x:*x

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 22:38
door Romkabouter
Neuh, dat denken ze bij mij nou nooit Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 15-09-03 22:48
door Rhys
Oh god, ik heb dat ook al als ik met m'n broertje (4 jaar jonger dan ik, maar een kop groter Boos! ) alleen maar door het dorp loop.....grrr!

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-09-03 07:39
door Kyan01
Nee dat niet. Ik ga wel eens met mn moedr uit, en dan denken ze dat we zussen zijn Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-09-03 11:32
door pniekepnak
Ik ga heel veel met mijn zus uit, en iedere keer als we zeggen dat we zusjes zijn worden we aangekeken of we net gezegd hebben dat we van Jupiter komen... Nee, wij lijken niet op elkaar!
Ook heb ik die ellende met mijn beste vriend, we zijn heel close, dus als ik met hem uitga zie ik in de wijde omtrek geen jongens... Gelukkig ziet hij ook geen meisjes, alleen maar sletjes die er niet mee zitten de vriend van een ander af te pakken, dus hebben we alle tijd voor elkaar!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-09-03 19:16
door Sitie
haha, ik heb nou dus wel dat als ik met een boel mannelijke vrienden ga van me, staan dr altijd wel jongens om me heen, ook al zijn zij er (niet dat ik dr goed uitzie, mr ok)

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-09-03 19:37
door Pink_Horizon
Nee want ik ben enigst kind dus ik heb geen broer Haha!