chocola enzo

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-08-01 23:23

ff over chocolade-verslaving.
Volgens mij is dat dus écht verslavend!!

Ik heb eens een boekje gelezen van Fran Fine (die van de nanny) en zij beschreef haar dieet, dat in wezen is gebasseerd op het zoveel mogelijk schrappen van dierlijk eiwit uit je dieet. Nu gaat mij dat net een stap te ver, maar ik ben wel begonnen met mijn hoeveelheden melkproducten een béétje in te dammen en dat kan ik wel merken. Als ik een alternatief heb laat ik het staan, maar ik ga geen speciale soja-dingen kopen ofzo. Beetje melk is wel gezond ihkv calcium en bouwstoffen enzo! Vlees hetzelfde eigenlijk.

Het aardige is, ik heb daardoor al in geen tijden meer echt chocola gegeten. Afgelopen week weer eens een stukje, en voor het eerst sinds tijden weer chocopasta op m'n brood. En ik verlang er dus ook niet meer naar Verward Fran beschreef het "when you eat it, you crave it, when you stop eating, you stop craving" (als je het eet, verlang je ernaar, stop je met eten, stop je met verlangen) en bij mij werkte het dus ook zo! Ik mis dus ook niets want ik heb er geen behoefte aan.

vond dit heel vaag toen ik erover na ging denken. Verward

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl


sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-01 23:31

hmmm wat denk jij diep na zo in de nacht....maar ik snap em wel.overigens zijn de chocolade bij mij altijd buien.dan eet ik zo een half jaar geen chocola en dan ineens krijg ik er zin in en eet elke dag chacala.momenteel is er geen chocola behoefte:errug fijn dus!

soms is het beter om te zwijgen

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-01 23:58

ik hou helemaa lniet van gewoon 'puur' chocola handig Haha! en ik houd nu ook niet meer van chocola met praline, haha nadat ik de chocola van Jura heb gezien Misselijk

Karin

Berichten: 61950
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-01 01:28

Ik krijg hoofdpijn van chocola, vooral als ik het op een (half) lege maag eet. Dan schiet het op de een of andere manier ineens naar m'n hoofd, een enorme stoot voor m'n bloedsuikerspiegel. Drop en cola precies zo. Ben ik achter gekomen door mijn verslaving aan chocola. En sinds ik drastisch ben gaan minderen, heb ik die chocoladebehoefte ook niet meer. Eet het soms wekenlang niet en dan mis ik het ook niet. En zo gauw ik dan weer iets neem... hoofdpijn. Tja.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Merel Blom

Berichten: 1317
Geregistreerd: 21-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 21:22

hai, ik ben allergisch voor pinda's, aardbeien, vis, caffeine EN chocolade!!!!!!!!!!!!!! Ik heb dit tot ik ongeveer 9 jaar oud gegeten, toen ben ik er mee gestopt. omdat het dan toch wel erg slecht met me ging als ik het wel at. IK kan jullie 1 ding verzekeren. Het is super moeilijk om er mee te stoppen. En ik ben met al deze dingen gestopt met het eten ervan. ik hoef er niets meer van, alleen chocolade zou ik nog weleens willen eten. als ik in een dip zit. Maar ja, ik heb het nu al bijna 6 jaar niet meer gegeten, en het kan dus echt, je kan echt stoppen met het eten ervan.

Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
cron