ouders en kinderen, zucht!

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

 
 
Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

ouders en kinderen, zucht!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 09:16

jajaja zullen sommige denken, daar heb je d'r weer. Nou, ik blijf er ook tegen aan lopen he. Vandaar. Ik wou dat het anders was.

Gisteren had ik weer eens les in de rijvereniging, dat is voor mij om de week, heb ik met een ander meisje geregeld, we gaan om de beurt.

Annemarie, mijn bijrijdster zou meegaan. Ik keek bezorgd naar de lucht of het wel door zou gaan met al die onweer en regen afgelopen avonden. Maar het bleef droog en het leek erop alsof het ons gegund was. Wij de paarden zadelen, en komt me daar toch een massamenigte voor de deur langs, zo hee! Mensenlieve. heel de weg was bezaaid met ouders en kinderen, zoveel, niet normaal meer. Overal. Over de hele weg. en ze liepen niet alleen rechts van de weg, nee, over de gehele breedte. En niet een klein stukje maar honderden meters lang! Hoe moesten wij daar door? Ik moet voor de les betalen, dus ik wilde dat niet laten schieten. Het hek ging open en ik wilde met paddy er tussendoor gaan, en dan naar de linkerkant van de weg, naar de berm om de menigte van links te passeren. Helaas............. trutje paddy werd weer eens een keer hysterisch en maakte een enorme sprong in de massa!!!!!!!!! Ik riep dat de mensen op zij moesten want paddy voelde weer aan als een muur voor mij. Om mezelf ben ik niet bang, ik ben aan haar rare sprongen gewend geraakt. MAar als ze bovenop andere mensen springt wordt het me te gortig. Annemarie volgde mij een paar meter achter, en de ouders vielen tegen me uit. Ook tegen annemarie, terwijl iones zich (zoals meestal) voorbeeldig gedroeg. Ik zag links op de weg een gat in de berm en ik week razendsnel uit naar een wei om uit de menigte weg te gaan en adem te halen. Ik keek naar de mensen die voorbij kwamen en vroeg me af hoe ik er weg zou kunnen komen. Een man schreeuwde "GIJ HET GEEN VERSTAND VAN PERDE!" waarop ik zei dat hij zelf niet wist wat een paard was. Een vrouw kwam naar me toe en greep paddy bij de teugels en begon te grijnzen tegen mij. Ik zei "ja, ik heb rijvereniging vanavond" en ze zei dat die rijvereniging niet zo belangrijk was. fijn he, als iemand anders dat voor je bepaalt en haar eigen belang boven het jouwe prevaleert. Ik had geen zin om met zo iemand in discussie te gaan en vroeg haar paddy los te laten, ze stond immers rustig stil daar op die wei. Ze liet niet los, ik verzocht het haar nog een paar keer, dringend. Ik vroeg me af of ik haar dan moest slaan maar een man kwam op haar af en tikte haar aan en zei "laat eens los." op een toon van "niet te ver gaan he". Daar was ik hem heel dankbaar om. Annemarie bereikte intussen de wei ook. Ik wilde omkeren want de mensenmassa was te lang. Maar hoe? Ik besloot dat paddy rechts in de berm moest lopen, van links geflankeerd door iones zodat ze zich ingedekt voelde en rustig bleef. En dat werkte ook. Toen zag ik dat er eindelijk een einde aan de menigte kwam. ik vroeg aan de mensen waar ze vandaan kwamen. "we zijn overal in nuenen", zei iemand. Ik vroeg "komen jullie ook in de helse straat?" "nee, daar zijn we niet geweest". Dus gingen wij via de helse straat, broekdijk, over nederwetten, naar de soeterbeekse weg om te trainen en kon ik nog net een kwartiertje met de les mee rijden. Scheve mond

Zucht. en dan durven sommige mensen te beweren dat er geen sprake is van overbevolking. Nou, had je dat gisteren moeten zien.

De weg is openbaar en van iedereen, maar deze ouders en kinderen eigenden zich de hele weg toe waardoor anderen uitgesloten werden. Dit vind ik zo'n typisch gedrag he. Vandaar mijn kritiek altijd.

De hond is de betere mens


Percy
Berichten: 11081
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: Belgiƫ

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:25

En dat heeft echt niets met ouders met kinderen te maken maar alles met de avondvierdaagse Knipoog
Het is wel vervelend natuurlijk maar als je bang bent voor paarden en er spring er opeens een jouw kant op kan ik me ook wel weer voorstellen dat iemand uitvalt. Als ik ergens heel erg van schrik blijf ik ook niet altijd super rationeel.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 09:28

Percy schreef:
En dat heeft echt niets met ouders met kinderen te maken maar alles met de avondvierdaagse Knipoog
Het is wel vervelend natuurlijk maar als je bang bent voor paarden en er spring er opeens een jouw kant op kan ik me ook wel weer voorstellen dat iemand uitvalt. Als ik ergens heel erg van schrik blijf ik ook niet altijd super rationeel.

ik weet het, ik weet het, zucht. Ik ben ook boos op paddy omdat ze overal altijd zo'n punt van wil maken. MAar weet ik veel dat er een avondvierdaagse is, en waar en wanneer al die mensen ergens lopen? WAnt als ik dat zou weten kon ik dat inplannen en er rekening mee houden. Maar nu is de weg gewoon botweg versperd door al dat volk. En het had wel met ouders en kinderen te maken, vooral kinderen liepen mee.
Laatst bijgewerkt door Desiree op 04-06-03 09:28, in het totaal 1 keer bewerkt

De hond is de betere mens

Dees

Berichten: 16602
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:28

Gut, ik kwam gisteravond een oefenende Fanfare-band tegen.
Zodra ze mij zagen en mijn 20cm. hogere paard met bolle ogen en schotel-oren, was het meteen "muziek staken". Muisstil lieten ze me ruimbaan passeren, en eigenlijk passageren (die Neve toch *LOL* )...
Zo kan het dus ook.

Soms is de handelwijze van een meute gepikeerde ouders erg ondoorgrondelijk. Ik stond ooit als begeleiding bij een luchtkussen op een braderie. Had ik een groep 12 jarig tuig op het luchtkussen. Komt daar een ouder aan met een ukkiepukkiekleutertje van ongeveer 3 jaar, neemt een aanloopje en smijt zo zijn kind midden op dat kussen, tussen de ravottende branieschoppers... Frusty
Ik als een speer er tussen gesprongen, en dat kind er weer vanaf gered...

Heb mijn verontwaardiging vervolgens geuit bij de ouder, want wat hij deed was ronduit gevaarlijk voor zijn kind...zegt 'ie "mijn kind was gewoon aan de beurt".
Tja, wat moet je dan...onverbeterlijk, wat een plaat voor zijn kop had die vent ... ik begrijp je frustratie met ouders.

En idd, ook heel veel mensen onderschatten paarden...
Gaan ze hand in hand (onderschatting en vermeend zelfrecht) dan krijg je gevaarlijke situaties...ik denk dat ik ze ook de huid zou hebben volgescholden, stelletje idioten....

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:30

Ik begrijp volkomen je woede en verontwaardiging, maar dit heeft niets met ouders te maken. Altijd als er zo iets "massaals" te doen is, wordt de weg gewoon ingepalmd, en het is te veel moeite om de omwonenden te verwittigen en iedereen moet maar schuiven. Wat ze van jou verwachtten was dat je van je paard kunt stappen, het opvouwen en wat verderop weer opblazen en er weer opstappen.
Heb het zo vaak meegemaakt, bij ons in de buurt zijn er vaak van die wandeltochten, mountainbiketochten of brevetkoersen voor jonge wielrenners. Wij moeten maar ruiken dat er zoiets staat te gebeuren en in rook oplossen. Heeft niets met ouders en kinderen te maken, wel met het groepsgevoel van een massa mensen die denken dat ze meer waard zijn.

Van die dame die je teugels vasthield, die had ik dus harder aangepakt (simpelweg omdat ik dan niet meer had kunnen kalm blijven).
Ooit was ik een buitenrit gaan doen, en blijkbaar was het weer koers (en die komt altijd langs ons). Ik was op een kilometer van thuis, toen ik de claxon hoorde= teken dat de rode vlag, dus het peleton eraan komt. Ik galoppeerde een stukje verder tot ik ruimte had om in de berm te gaan staan, ruim op tijd, rode vlag nog steeds niet in zicht. Komen er een aantal mensen op mij af "maak dat ge wegkomt, en sebiet passeert hier de koers en o wee als ge op het asfalt komt he" Ik rustig geantwoord dat ik dat wel wist, en juist opzij ging staan omdat de rode vlag er aankwam en wel zou wachten om verder te rijden tot de koers voorbij was. "ja en ge staat hier ni goed en dat beest van u gaat op de weg lopen en daar gaan accidenten van komen en als ge maar ene voet op het asfalt zet gaat ge ambras krijgen" enz. Die kerels kwamen dus steeds dichter, dreigende lichaamstaal, roepen tieren enz. Mijn pony stond tot dan doodbraaf te wachten, maar door hun gedoe werd ze wel onrustig. Op een bepaald moment ben ik dus echt ontploft en heb geroepen dat als ze hun bek niet gingen houden en mij niet zouden gerust laten, er inderdaad ongelukken van zouden komen. Jessie houdt er niet van om ingesloten te worden, dus die was al een paar keer omhoog gekomen. Hadden ze me niet gerust gelaten, dan had ik haar wel een keertje omgetrokken zodat we op ene zijn tenen zouden geland zijn.
Jessie bleef wel onrustig, toch nog zonder problemen blijven staan toen de koers langssjeesde, en vervolgens rustig mijn weg vervolgd, ondertussen die mannen nog eens vuil aangekeken...

Maar dat waren dan weer de wielerfreaks, dus het is echt niet "ouders en kinderen" in het bijzonder hoor. Altijd als er van die evenementen zijn, maakt niet uit wie de doelgroep is...

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:38

Desiree schreef:
jajaja zullen sommige denken, daar heb je d'r weer. Nou, ik blijf er ook tegen aan lopen he. Vandaar. Ik wou dat het anders was.
idd soms lijkt het wel of je het (je) aantrekt... Tong uitsteken

wat ik altijd grappig vind is als je mensen op een buitenrit tegenkomt zitten zij je vaak sjagerijnig aan te kijken, terwijl als je diezelfde mensen later tegenkomt met hun kindje is het: kijk eens wat een mooi paard! Lachen

Citaat:
Zucht. en dan durven sommige mensen te beweren dat er geen sprake is van overbevolking. Nou, had je dat gisteren moeten zien.
is er ook niet, alleen mensen die zich aan elkaar ergeren Knipoog

hoop hiermee weer een aanleiding te geven voor leuke desiree vs sp discussie Haha!

Amor Vincit Omnia

Cer

Berichten: 17967
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:45

Hm, nou ik erger me ook regelmatig aan ouders met kinderen, die menen dat paarden openbaar bezit zijn... Ze schuiven de kinderwagen eronder, zodat babylief kan kijken, en verwachten dat je op je relaxte buitenrit even een half uur blijft staan zodat die kleffe handjes leuk kunnen aaien.. (ik heb helemaal niks met kinderen, laat ze asjeblieft van mn paard afblijven).. meestal kom ik wel weg met een "pas op, hij bijt!!" (terwijl die arme sul van me alleen maar staat te wachten op snoep... Haha! )

Trouwens, iemand die mn paard zomaar beetpakt heeft em echt hangen hoor...!!! Boos! afblijven!

off topic: Dat belgisch!! Hilarisch !!! Ik geniet er echt van... Haha!

Fitzroy
Berichten: 17269
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 09:55

Nou Desiree, ik bewonder je kalmte!!!

Waar haalt iemand het gore lef vandaan om aan jouw teugels te gaan hangen? Dat zouden ze bij mij echt niet moeten proberen, gegarandeerd goed voor een tik met de zweep.

En van ouders met kinderen die vragen of hun kind even op je paard mag zitten of je paard mogen aaien heb ik helemaal de buik vol.
Mijn paard is van mij en ik bepaal wie er aanzit.

Op zich wel balen dat je net in de avondvierdaagse terecht komt, maar zelfs volgens mij (kinderliefhebber eerste klas, NOT dus Haha! ) had dit geval niet echt met ouders-kinderen te maken maar meer met de grote menigte.

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

Branca

Berichten: 6135
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: ZO Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:00

Hmmmm.... we hadden daar bij de rijvereniging al de bui zien hangen!
Ik kan die mensen best begrijpen met Paddy d'r oververhitte gedrag. Een keer per jaar lopen ze daar en ja..zoveel mensen op de weg, dan krijg je minder wegoppervlak. Zoiets moet je gewoon meteen vermijden, er van weggaan, dus geen prikkels, geen gevolg.
En dat vrouwke die wat zei over de rijvereniging..ja daarmee bedoelde ze niet haar eigen belang (dus niet meteen de dienst voor je uitmaken), maar algemeen belang! Zij is met een groep en praat over de groep.
Als jij je best doet om een andere weg te kiezen, laat maar banketstaaf, zet jezelf er overheen. Geen discussie enzo, dan maak je het voor jezelf ook moeilijker.

Gezochtt bijrijder. Voor paard en ruiter: http://www.mijnalbum.nl/Album=7HUQWTTA

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:00

Tja Het kan natuurlijk ook helemaal verkeerd gaan als zo een muts aan je tuegels gaat hangen..........brrr moet er niet aan denken, knap brutaal trouwens...........

Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:03

Ik heb gisteren ongeveer hetzelfde meegemaakt, ik zat alleen in de auto ipv op het paard en zelfs toen was het niet leuk. De hele menigte over het grote deel hondsbrutale kinderen liep midden op een drukke weg en dacht je dat ze om een auto aan de kant gaan. En dan gaan ze nog met die tengels aan je auto zitten ook zo van "haha jij kan er lekker niet door'. Ik was ook flink pissig. een dot gas met de koppeling in deed in dit geval nog wonderen. Maar sociaal is anders. En die ouders die erbij liepen zeiden niet eens zoiets van dat ze op de stoep moesten gaan lopen (die breed zat is).

:evaw:

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 10:13

SuperPepeijn"]
[Zucht. en dan durven sommige mensen te beweren dat er geen sprake is van overbevolking. Nou, had je dat gisteren moeten zien.
[/quote]is er ook niet, alleen mensen die zich aan elkaar ergeren Knipoog

hoop hiermee weer een aanleiding te geven voor leuke desiree vs sp discussie Haha!
[/quote]

Mensen gaan zich aan elkaar ergeren als ze elkaar de ruimte niet geven. En ze geven elkaar vaak niet de ruimte en dan gaat de andere partij voor zichzelf opkomen en ruimte opeisen.

Ik verheug me op de komende discussie SP! *LOL*

[quote="Branca schreef:
Als jij je best doet om een andere weg te kiezen, laat maar banketstaaflen, zet jezelf er overheen. Geen discussie enzo, dan maak je het voor jezelf ook moeilijker.

Ben ook niet met haar in discussie gegaan, had toch geen zin. Daarom verzocht ik haar mijn paard los te laten, wat ze dus niet deed.

Het is inderdaad iets met massa-gevoel dat kennelijk ook macht geeft. Mensen worden wel steeds minder leuk vind ik.

OVer het bewaren van mijn kalmte, dat moest ik doen omwille van Paddy en ook de menigte. Wat als ik tegen het wijf uitgevallen was en ik had haar weggeduwd? Deze vrouw was de confrontatie met mij aangegaan. Wat waren dan de gevolgen? Paddy was heel druk geworden, was misschien de menigte in gevlucht en had wellicht mensen kunnen verwonden daarmee.

Het is er wel mee begonnen dat ik de situatie onderschat heb. Ik dacht het wel aan te kunnen, maar paddy kon het weer eens niet verwerken allemaal.

De hond is de betere mens

Gast998
Berichten: 74611
Geregistreerd: 02-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:21

Dat van die teugels, ik moet zeggen dat ik hier bewondering voor heb, dat je zo rustig bleef, ik kan daar niet tegen, ze moeten er vanaf blijven. Maar verder laat ik kindertjes altijd wel aaien, ik vind die grote ogen van ontzag wel lief, en als je dan wegrijdt en even later gaat draven, dan ben je de held van de dag voor die kinders. Dat vind ik wel leuk.
Avondvierdaagse is inderdaad vreselijk, hier gelukkig alweer voorbij, maar ik had autoles en moest door het dorp rijden, met al die kinders, vreselijk, ze springen om de haverklap voor je auto en als je dan nog niet zo gewend en handig bent, ben ik ook doodsbenauwd dat ik er eentje overhoop reed. Ik heb het ook niet zo op andermans kinders, maar het geeft ook zo'n gedoe als je ze plat rijdt he Lachen

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:23

Cer schreef:
off topic: Dat belgisch!! Hilarisch !!! Ik geniet er echt van... Haha!


voor de duizendste keer: het is VLAAMS, "belgisch" be-staat-niet Frusty

maar ik kan gerust begrijpen dat je in een deuk ligt hoor, hebben wij ook met Nederlanders Haha! , no offence, zolang we maar kunnen lachen, nietwaar? Knipoog Ach gut

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

Pauline

Berichten: 11598
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:23

Soms heb je van die kleine loslopende meisjes die maar achter je aanlopen om op je paard te mogen zitten, maar at doe ik niet (meer). Tja mensne in een groep zijn een aparte uitdaging, die denken dat ze de wet hebben.
Wel banketstaaf als je er net tussen belandt en p dit moment kun je er bijna niet omheen wat er ijzn duizenden avondwandelvierdaagsen, ieder dorp een lijkt het Lachen

Leonoor

Berichten: 19565
Geregistreerd: 13-08-02
Woonplaats: Bitchekerke

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:24

Daarom verzocht ik haar mijn paard los te laten, wat ze dus niet deed.


Het idee dat iemand mijn paard vasthoudt als ik erop zit en er niet om vraagt. Oei, dan zou er bij mij echt wel wat geknapt zijn. Mensen met kinderen die even willen laten kijken. prima, daar heb ik niet zo'n probleem mee. Maar zulk soort dingen...
Snap wel dat die mensen schrokken van het feit dat er opeens een paard midden in de groep stond, maar aan de andere kant is de weg niet de hunne op het moment dat ze zich verzamelen in de avondvierdaagse.

http://www.nsvt.eu
Narolo M1+ 3

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 10:26

Leonoor schreef:
Snap wel dat die mensen schrokken van het feit dat er opeens een paard midden in de groep stond, maar aan de andere kant is de weg niet de hunne op het moment dat ze zich verzamelen in de avondvierdaagse.

Precies, dat is ook mijn punt. Ik heb OOK het recht om gebruik te maken van de weg.

De hond is de betere mens

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:30

Cer schreef:
Hm, nou ik erger me ook regelmatig aan ouders met kinderen, die menen dat paarden openbaar bezit zijn... Ze schuiven de kinderwagen eronder, zodat babylief kan kijken, en verwachten dat je op je relaxte buitenrit even een half uur blijft staan zodat die kleffe handjes leuk kunnen aaien.. (ik heb helemaal niks met kinderen, laat ze asjeblieft van mn paard afblijven).. meestal kom ik wel weg met een "pas op, hij bijt!!" (terwijl die arme sul van me alleen maar staat te wachten op snoep... Haha! )


Ik kom heel vaak wandelaars met kinderen tegen, maar daar heb ik eerlijk gezegd niets over te klagen.
Ja okee, maar al te vaak *giiiiiiiiiiiiiiiil* "kijk mama een paard", maar dat zijn kinderen en dat negeer ik gewoon
Voorts worden kinderen altijd meteen in de berm geroepen door pa of ma (en luisteren ze ook), of aan de hand gehouden. Al een aantal keren kids tegengekomen die met takken liepen te zeulen/zwaaien, en nooit moeten vragen om die aan de kant te leggen/stil te houden, werd altijd al meteen gecommandeerd door moeder of vader.
Verder zijn er wel vaak mensen die het wel zou willen vragen (even blijven staan, of ze mogen aaien etc), waarvan je ziet dat het op het puntje van hun tong liggen en ze toch niet durven. Ja ik ga het niet voorstellen hoor. Moest het ooit gevraagd worden, is het antwoord toch vriendelijk maar beslist nee. Geen risico's, punt uit.

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

Branca

Berichten: 6135
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: ZO Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:34

1 x per jaar avondvierdaagse..... mensen lopen 1 x pj op die straat. Laat ze toch. Waar moeten ze anders lopen? Het is nou eenmaal niet goed gegaan, nou er is daarom een andere weg gekozen. Zoek het niet op.
Enne...over die teugel. Ze zal in paniek geweest zijn, denk je nu echt dat ze vast gehouden zou hebben als het paard bijv omdraait? Echt niet. Er zijn denk ik andere zaken om "te knappen/aanpakken.." ofzo

Gezochtt bijrijder. Voor paard en ruiter: http://www.mijnalbum.nl/Album=7HUQWTTA

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 10:40

Branca"]
1 x per jaar avondvierdaagse..... mensen lopen 1 x pj op die straat. Laat ze toch. Waar moeten ze anders lopen? Het is nou eenmaal niet goed gegaan, nou er is daarom een andere weg gekozen. Zoek het niet op.
[/quote]
NOgmaals, hoe moet ik weten dat het avond vierdaagse is in nuenen, daarbij, hoe moet ik weten wanneer ze waar lopen? ik zoek het niet op. 1x in de 2 weken is het rijvereniging voor mij en jij zou moeten weten sandra dat de betaling van de les gewoon doorgaat, of ik rij of niet.
en die mensen mogen daar toch lopen? maar moet dat direct inhouden dat ik er niet mag komen? waarom moet het een het ander uitsluiten? ik ontzeg hen de doorgang niet, zij ontzeggen mij de doorgang. niet dingen om gaan draaien.

[quote="Branca schreef:
Enne...over die teugel. Ze zal in paniek geweest zijn, denk je nu echt dat ze vast gehouden zou hebben als het paard bijv omdraait? Echt niet. Er zijn denk ik andere zaken om "te knappen/aanpakken.." ofzo

als die vrouw in paniek was geweest, had ze paddy niet vast gehouden, ze was boos en grimmig en wilde me wel eens eventjes de les lezen.

De hond is de betere mens

Fitzroy
Berichten: 17269
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:41

Wat een onzin, Branca. Zelfs al is het maar 1 x per jaar dan heb je je nog aan de verkeersregels te houden. En anders moet de route afgezet worden, net als bij de Vierdaagse.

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:42

Branca schreef:
1 x per jaar avondvierdaagse..... mensen lopen 1 x pj op die straat. Laat ze toch. Waar moeten ze anders lopen? Het is nou eenmaal niet goed gegaan, nou er is daarom een andere weg gekozen. Zoek het niet op.


erg moeilijk om het niet op te zoeken als de mensen die langs zo'n route lopen niet op voorhand gewaarschuwd worden

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

Cer

Berichten: 17967
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:44

leentje"]
[quote="Cer schreef:
off topic: Dat belgisch!! Hilarisch !!! Ik geniet er echt van... Haha!


voor de duizendste keer: het is VLAAMS, "belgisch" be-staat-niet Frusty

maar ik kan gerust begrijpen dat je in een deuk ligt hoor, hebben wij ook met Nederlanders Haha! , no offence, zolang we maar kunnen lachen, nietwaar? Knipoog Ach gut
[/quote]

Ooooh Bloos *schaam* excuus... weet ik veel (sja, domme nederlander he Haha!)

Maar ik moet wel een paar keer goed lezen om sommige uitdrukkingen te begrijpen! Had vroeger een belgische (vlaamse??) kennis en als hij honderduit ging vertellen was ik de draad kwijt... Maar we hadden wel altijd lol!

On-topic.. Ik denk dat je goed gehandeld hebt met die mevrouw... mijn opvliegendheid had inderdaad vast voor meer problemen gezorgd. Plus dat mn paard waarschijnlijk zelf al de arm van de mevrouw los had getrokken (heeft ze wel es vaker gedaan Haha!) ...

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-06-03 10:54

Desiree schreef:
Mensen gaan zich aan elkaar ergeren als ze elkaar de ruimte niet geven. En ze geven elkaar vaak niet de ruimte en dan gaat de andere partij voor zichzelf opkomen en ruimte opeisen.
ruimte en ergenis zijn met elkaar verbonden, mee eens. ik denk wel dat de factor verdraagzaamheid belangrijk is Knipoog

ik begrijp overigens wel dat je een beetje boos bent door de situatie.

Amor Vincit Omnia

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-03 10:55

SuperPepeijn schreef:
[
ik begrijp overigens wel dat je een beetje boos bent door de situatie.
[/quote]

dat is niet slim van je, want dan zijn we al snel uitgediscusieerd! Haha! maar ja, zoiets had jou ook kunnen overkomen als ruiter zijnde.

daarbij denk ik dat verdraagzaamheid en ruimte willen geven aan een ander ook een beetje met elkaar te maken hebben.
Laatst bijgewerkt door Desiree op 04-06-03 10:56, in het totaal 1 keer bewerkt

De hond is de betere mens


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Froemel, GoogleAdsense, Googlebot, knockout1, MaiMai en 27 bezoekers