Horse-event verplaatst

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Von

Berichten: 1180
Geregistreerd: 30-05-01

Horse-event verplaatst

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-05-03 10:59

Van de site van de kwpn:KWPN
09-05-2003: Horse Event Deurne verplaatst naar september


Het Horse Event Deurne dat georganiseerd wordt door de Academy, de NHB Deurne en de HAS Den Bosch en waarin ook ondermeer het KWPN partner is, is in verband met de vogelpest verplaatst. Het zal dus helaas geen doorgang vinden op 27, 28 en 29 juni, maar vindt nu plaats op 19, 20 en 21 september a.s..
Voor de veiling van de in Deurne getrainde Jumpex-paarden van het paardenpraktijkonderzoek in Lelystad wordt nog naar een andere oplossing gekeken. Op korte termijn zal duidelijk worden of deze veiling op 27 juni op een andere locatie dan Deurne kan doorgaan.

Gijs Bartels namens de organiserende Academy: "Er waren nu zo ver van te voren al 1000 kaarten verkocht voor dit tweede Horse Event. Ik hoop dat al deze mensen hun agenda in september nog vrij hebben! We zullen het programma in elk geval iets moeten aanpassen. Niet alle lesgevers en inleiders zijn in september beschikbaar. De geplande wedstrijden om de Pikeur-Trophy kunnen natuurlijk evenmin gehouden worden. We komen op korte termijn met een nieuw programma. Ik vertrouw erop dat dit uitstel ook weer nieuwe impulsen zal geven aan het programma, zo aan het einde van het wedstrijd- en keuringsseizoen!"

Binnenkort meer nieuws over het Horse Event Deurne via 'In de Strengen', deze site of de site van de Academy en Horse Event Deurne zelf.

(CvA, overname zonder bronvermelding niet toegestaan)

Geen paarden meer, ook niet meer rijden, veel andere bezigheden maar bokt blijft leuk af en toe


Yessy

Berichten: 22286
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 20:50

damn :S klote vogelpest...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie