Komkommerrondjes:
Ingrediënten
1/4 Komkommer
50 gr Verse roomkaas
25 gr Gerookte zalmsnippers
Zout en peper
Bereidingswijze
Hol de komkommer uit met een appelboor. Meng de Roomkaas met de zalmsnippers en breng het op smaak met zout en peper. Vul de komkommer met het mengsel en snij het in plakjes.
Bacon/brierolletjes
Ingrediënten
Stukje brie
Plakjes bacon
Bereidingswijze
Snij de brie in reepjes.
Rol elk reepje in een plakje bacon en laat de rolletjes onder de hete grill in ca 3 min knapperig worden.
Tomatenhapjes
Ingrediënten
Cherrytomaatje, wat basilicum, garnaaltjes, mon choukaas, peper, zout,tuinkruiden, citroensap,aroma, mozarellabolletjes(kleintjes).
Voorbereiding
Voor de cherrytomaatje met mon chou, moeten de tomaatjes voorzichtig uitgehold worden.
Bereidingswijze
1-Tomaatjes met garnaal:
Snijd de tomaatjes aan de bovenkant tot de helft in, leg een blaadje basilicum met een garnaal erin, bestrooi het met wat vers gemalen peper.
2- Tomaat met mozarella:
prik een half bolletje mozarella aan een cocktailprikker, dan een blaadje basilicum en vervolgens het tomaatje.
3- Tomaat met mon chou:
Roer de mon chou zacht, vermeng ze met 2 eetl fijn gehakte tuinkruiden, wat citroensap, zout, peper, aroma. Vul hiermee de uitgeholde tomaatjes op. Garneer met een blaadje peterselie.
Meloen/ham
Maak bolletjes (met een bolletjestang) uit de meloen. Vouw een reep ham om het bolletje, zet dat met een prikker vast, prik er nog een bolletje meloen aan en vouw ook daar de ham omheen.