Al een paar jaar drink ik (vooral in de zomer) graag ijsthee. Zowel zonder prik (van AH-huismerk) als met prik, maar mét vind ik wel het lekkerste van Lipton, de gewone 'sparkling' dus..
Maar.... al een paar flessen is het mij opgevallen dat ik de ijsthee erg vind schuimen bij het inschenken, en dat er naar mijn gevoel toch een stuk minder prik in zit dan voorheen. Ik heb hier dus een klacht over gestuurd naar Lipton, maar daar krijg ik als reactie dat ze niks met het koolzuur hebben gedaan... Best, zij zullen het beter weten dan ik.. Maar waarom merk ik dan toch echt dat verschil.. 't is echt geen klein verschil, want voorheen vond ik juist dat er iets teveel prik in zat, in het begin.. Logisch dat het later iets minder wordt, dat snap ik ook wel... Maar niet uit (niet-geschudde) nieuwe flessen en ook al een keer in de brasserie (ook nieuw geopende fles van 1liter..)
Wie heeft dit nog meer ondervonden..? Of ben ik dan toch echt even kloekkloek
??

Maar vroeger proestte ik altijd als ik Ice Tea nam, al dat prik in mn neus.

) 

hier schuimt de boel dus ook verschrikkelijk!