uit elkaar aan het groeien..

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Hanmar, Leo, Shanna

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-01 21:19

hebben jullie hier met je vrienden/vriendinnen ook wel eens last van? dat je een soort uit elkaar aan het groeien bent, eerst ben je dan heel close met iemand en later spreek je er nauwelijks mee af. ik heb dit wel, met boogie*girl (van bokt). eerst waren we echt heel erg close met elkaar maar in de vakantie is dat minder geworden, ook omdat ik nu een eigen pony heb en dat is een beetje moeilijk omdat dat moeilijk te accepteren is voor boogie*girl heb ik gemerkt. maar nu gaat wel onze vriendschap naar de klote. het is niet dat ik mijn paard zo super veel aandacht geef, want ik poets, ga rijden,extra keer hoefjes uit krabben, eten, in de wei brengen en daar een knuffel en dat was het. met zonnig weer dan ook wel es effe wassen ofzo. ik kan me geen andere oorzaak hiervoor vinden, maar het is eigenlijk heel vreemd. ook heb zij haar geit bij ons in de wei staan dus ik zie haar nog wel maar onze band is niet meer zo hecht. rambo is dan haar geit en mimi en sammy mijn en dan nog wat andere maar ze zit dan meestal met rambo en sammy (dat is zo'n knuffel maar toch is sammy echt van mij) maaar eerst had ze mij altijd. kennen jullie dit? een probleempje eigenlijk waar je niks aan kan doen, een paard heeft dan wat tijd nodig en zij heeft ook konijntjes en daar speelt ze dan ook mee. euh.. verder heb ik dan een vriendin waar ik nu weer close mee ben en daar komt het ook wel door maar die gaat volgende week naar canada Verdrietig maar heb niet moeten Huilen NOG NIET, maar in iedergeval ik groei uit elkaar met boogie*girl.

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch


Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-01 21:28

woeps een beetje lang verhaal maar heeft iemand hier ervaring mee? please? hellup Haha! maar ik ben niet wanhopig ofzo
NEE ECHT NIET

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-01 21:46

Jup,
met mijn buurmeisje. Ik zag haar vroeger elke dag. We deden alles samen (kranten ed) en nu zie ik haar 1 x in de maand ofzo. Niet dat we ruzie hebben maar we hebben gewoon geen tijd meer om elkaar te zien. Aan de ene kant wel jammer maar ik kan er mee leven. Je leert weer nieuwe mensen kennen waar je ook goed mee overweg kunt.
Steef

xandra
Berichten: 114
Geregistreerd: 03-06-01
Woonplaats: hoofddorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-01 23:35

Inderdaad heb ik daar ook last van gehad.

Vroeger ging ik heel veel om met de meiden van de ponyclub. Alleen zijn zij op een bepaald niveau blijven hangen.

Ik woon inmiddels al 3 jaar samen en denk aan een huisje kopen; zij denken aan zoveel mogelijk jongens pakken.

Ik studeer, ben bijna klaar; zij verkloten hun studie.

Ik ben steeds minder met hen op pad gegaan omdat we echt uit elkaar gegroeid zijn. Dan denk ik, ik ben misschien wat volwassener en heb mezelf een aantal prioriteiten gesteld. Goede opleiding en baan, vaste relatie, eigen huis en eigen paard.

Zij denken alleen maar aan bezopen worden en zoveel mogelijk jongens pakken. Niet dat dat slecht is maar ik laat dat liever aan anderen over. Dus je bent niet de enige !!

Groetjes Sandra

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 00:22

Wees gerust hier heeft vast iedereen wel last van. Het is niet anders... Ik heb het verschillende keren meegemaakt en maak het nogsteeds mee... Natuurlijk de bekendste redenen zijn verhuizen en van school veranderen. Maar je doet er nou eenmaal niets aan. hetzelfde als iemand verliezen... Misschien wil je het niet maar het gebeurt toch...
Mijn hartvriendin ben ik kwijt geraakt omdat we naar de middelbare gingen en ik nooit bij haar mocht komen want ik zou een slechte invloed op Simone hebben... Ik heb er erg mee gezeten maar na een paar weken op de nieuwe school had ik al weer een nieuwe beste vriendin. Inge. We zijn al ruim 4 jaar beste vriendinnen maar in die tijd is erg veel veranderd. Vroeger sliepen we ieder weekend bij elkaar en gingen we een keer of 4 per week samen naar de paardjes. Nu hebben we allebij een vriend (al weer 1,5 jaar daar niet van) en zien we elkaar steeds minder. We vertellen elkaar ook minder, maar ja, dat gebeurt nou eenmaal... Ik hoop eigenlijk dat dat een beetje terug komt zodra haar pony (Mysty) bij de mijne (Pinky) komt te staan. Dan zien we elkaar iig weer vaker... We zitten volgendjaar ook weer bij elkaar op school (jaja we volgen elkaar condstand Haha!), maar zoals vroeger zal het nooit meer worden...

Maar weest niet bedroeft, er zijn genoeg goede vrienden als je maar de tijd neemt ze beter te leren kennen... De ene valt achteraf tegen en de ander heb je voor de rest van je leven (damn rijmt ook nog Haha!)

Groetjes Kim

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-07-01 08:01

ik heb ook een hartsvriendin die ik al 8 jaar heb, en m'n vriendin die heeft daar ook moeite wee maar die hartsvriendin vertrekt zondag naar canada voorgoed. Verdrietig maar ze komt wel ieder jaar naar nederland en nu zag ik haar maar weinig ivm dat ik in limburg woon en zij in zuid holland maar toch zijn we hartsvriendinnen gebleven. dus ik denk ook dat dat wel nog een poos zou blijven. maar van boogie*girl weet ik het niet, misschien is het ook wel goed. heb het ook wel meegemaakt toen ik ging verhuize maar dat vind ik eigenlijk logischer. misschien is dit wel goed zodat ik weet op wie ik echt kan rekenen en wie niet. toch?

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Lievemeid
Berichten: 9097
Geregistreerd: 09-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 08:15

ik heb dat ook wel eens gehad, dat een vriendin volgens mijn ouders een slechte invloed op mij had en dat daarna alles is verwaterd, maar nu luister ik niet meer }>
(ik kan de helft wel wegsturen als het aan mn pa en ma ligt Tong uitsteken )
Enne...je krijgt best nieuwe vrienden hoor Lachen

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-07-01 09:08

jaaa bij mij kan ik iedereen wel weg sturen als het aan me ouders ligt ja behalve die hartsvriendin dan want hun zijn ook helemaal vrolijk en blij over haar maar das ook de enige.

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 09:35

ik ken het wel maar ook weer niet... mijn beste vriendin zie ik nu nog maar heel weinig terwijl ze aan de overkant van mij woont.. terwijl ik haar iig 2 of 3 jaar teruig echt MINSTENS ieder weekend zag en dan was ik daarook het hele weekend enzo.. nu is het veeel minder maar ze is niet eenminder goede vriendin geworden..
het is maar net hoe je het bekijkt..

"Some memories are best forgotten"

Spirit

Berichten: 27446
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 09:41

Ik ken het..
Vroeger was ik altijd bij mijn beste vriendin, maar sinds zij naar de hogere school ging (toen ging ik naar groep 8) zijn we ineens veel minder met elkaar op gaan trekken.
Vroeger was ik er elke dag, de hele dag. Of zij bij mij.
We gingen dus al steeds minder met elkaar om, en nu ik ook in de 1e zit(/zat Haha! ) ben ik dus eigenlijk bijna nooit meer bij haar geweest.
Ik heb nu natuurlijk ook weer veel andere vriendinnen en zij ook, maar ze is ongeveer wel buurmeisje van me (zit 1 huis tussen) dus we zien elkaar nog wel s.

You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Marjolein

Berichten: 11330
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 09:47

heb t ook wel gehad. een keer omdat ik naar een andere school ging. zij ging toen ook naar de havo toe (was met kerst) toen ging het iets minder. ze is nog wle mee geweest naar Zuidfrankrijk en dat was echt heel gaaf. daarna hebben we een tijd flinke ruzie gehad. hebbenw e ook weer uitgepraat nu zie ik haar afentoe nog wel eens maar niet zo vaak als vroeger.
Mijn vroegere beste vriend was daar ook heel goed in. vorig jaar mocht ik m altijd bellen. altijd tijd. toen kreeg ik een vriend hij heel boos. en nam met iemand anders dat ging allebei een paar maanden it. enja toen waren we weer heel dik (hij vondt mij wel leuk, maar dat maakte voor mij weinig uit) toen hij weer een vriendin kreeg liet hij me vallen als een baksteen. op zo'n manier hoeft t niet voor mij. hij kan geen vriendschap hebben met mij zonder meer te voelen. ja ach dat zij zo en daar moeten we mee leren leven.
als ik jouw was zou ik je er niet teveel van aantrekken. er zijn genoeg leuke vrienden in de wereld. en tuurlijk t is jammer als t niet gaat zoals je wilt maarja je kan beter een grote groep normale vrienden hebben dan een beste vriendin. als t stuk loopt heb je altijd nog andere waar je op terug kan vallen

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Soraya

Berichten: 6875
Geregistreerd: 14-04-01
Woonplaats: Hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 10:03

Ik heb ondertussen al zoveel vrienden gehad!!! Nu heb ik te kampen met een jaloerse vriendin!! Tof wijf en alles, maar zodra ik met andere vriendinnen wegga word zij jaloers. Echt om van te Misselijk !!!
Tegen dat soort dingen kan ik niet tegen. Ik heb nu een hele goede vriend. Daar kan ik alles tegen zeggen.....en nu gaat het ook niet zo goed tussen ons omdat hij ruzie heb met die vriendin van mij (zijn exen van elkaar Haha!) Maar jah....zij vind het duz ook niet leuk als ik bij hem wil zijn en hij vind het dan niet leuk als zij erbij is!!!
Maarjah.....iets anders dan wat jij vroeg maarjah. Ik heb ook het probleem gehad wat jij hebt. Het is gwoon dat je naar een andere school gaat, of school neemt de tijd in om met elkaar om te gaan, of je vind gewoon andere mensen waar je lol mee kan hebben! Kweet hoe het voelt!!!! Iedereen denk wel

Hardcore-Soldier
Hardcore-fan#18
Respect2all

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 13:11

Heb het ook meegemaakt. Een vriendin waar ik jarenlang heel intensief mee omging, samen op vakantie en zo. we kenden elkaar behoorlijk goed. MAar ja, zij kreeg een vriend en die was altijd heel hatelijk tegen mij. en zij kwam nooit voor mij op, want hij was het helemaal. dus zjin we uit elkaar gegroeid. Zo kan het ook gebeuren he.

fieke

Berichten: 1060
Geregistreerd: 08-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 13:41

Ik heb het vaak genoeg meegemaakt. Volgens mij komt het doordat ik vrij naïef ben. Eerst ben je dikke vriendinnen met iemand, en later vallen ze gewoon zo tegen. Of ze beginnen zich vreemd te gedragen ( IK HAAT STOMME OPMERKINGEN........) Ze bellen "plotseling" niet meer ofzo. Nou, dan heb ik zoiets van dat het dan ook van mij niet meer hoeft. Als zoiets dan nog vriendschap heet.................

Wilona

Berichten: 3115
Geregistreerd: 06-04-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 14:53

Ik heb het ook best vaak gehad..

Vriendinnen van de basisschool, en dan beloven we, ook al zijn we van school af- nog beste vriendinnen blijven, maar ik heb in 3 jaar helemaal nix meer van dr gehoord.
k bedoel, je maakt ook weer nieuwe vrienden, en dan laat je de andere (ff hard) gewoon achter je..
that's life!

Maar ff op jou verhaal, het kan zijn dat ze misschien wel jaloers is en dat ze daar niet tegen kan ofzo.. tja ik zeg maar wat.. Verward

I love to love!

marfiek

Berichten: 6555
Geregistreerd: 01-04-01
Woonplaats: 's-Gravenzande

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-07-01 15:25

ik heb het ook al vaker gehad ik heb ook een super goede vriendin (nadine) woont 1 huis tussen mij daar ging ik vroeger de hele dag mee om op school en buiten school maar ja toen hadden we ook nog geen internet en paarden was ook nog niet echt zoals nu Knipoog
maar ja zij zit op een andere school en ik ook mijn andere vriendin maren zit ook op een andere school bij nadine in de klas hun trokken op het begin heel veel met elkaar op maar later viel maren bij nadien toch wel tegen en ga zo maar door....
maar ja ik werk gewoon altijd met nadine ik heb haar meegenomen naar mijn werk en nu nioemen wij elkaar "tuin turek maatjes" af en toe gaan we dan nog samen naar dorp als we allebei tijd hebben zitten we ook nog wel is bij elkaar thuis en als we uit gaan komen we elkaar ook tegen Lachen
en ja maren kwam ik in groep 7 & 8 echt de hele dag door maren is dat meisje van jerom en geraldien wij zijn ook echt een beetje uit elkaar gegroeid de laatste tijd gaat het wel weer maar er is echt een tijd geweest al vbelde ik had zij geen tijd moest ze weer schaatsen of ging ze wat anders doen al belde zij mij waren het vaak van die tijden waarvan ik d8 Verward net een uurtje/half uurrtje voor het etens tijd of net voor ik weg moest of net na het werk dat zijn echt van die tijden dat het gewoon niet gaat Frusty Frusty Frusty
ja de laaste tijd gaat ze wel mee uit enzo ...
das wel gezellie en toen ik van fiek af was gepleurd ben ook heel veel bij haar geweest omdat ik toen wel tijd had enzo dat is dus deze tijd... gister belde ze ook ik moest smorgens werken smiddags ef langs me zus daarna valentina doen uitmesten poetsen zadelen een uur rijden en ef dr benen afspuiten benen afdrogen poetsen alles opruimen en haar in de wei zetten daar na de andere paarden om de beurd naar de achterste wei zetten toen ik thuis was gingen we eten en savonds ging ik mee met miranda&magnifiek heb er ok even op gezeten *YEE* ze was heel braaf enzo dan krijg je toch wel een beetje je ertrouwen terug als ze zo lief is Lachen maar daar gaat het nu even niet om...
ik heb nu ook me egen vriendinnen op de andere school enzo dus dat moet ze ook een beetje leren te begrijpen ..

GRXXXJES marjolein

Valentina 26 jarige welsh k (valk) merrie gestopt in de sport (M dressuur tussen de paarden) nu lekker veel op de wei met vriendjes, nog lekker in beweging met rijden en longe en heerlijk naar het strand, top!

pablo?lover
Berichten: 13
Geregistreerd: 07-07-01
Woonplaats: Zuid-holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-01 11:19

Heb ik al heel erg vaak gehad, vervelend vind ik dat.
Meestal helpt het wel om proberen veel dingen met elkaar te gaan doen, vraag bv. om ze mee gaat naar ....(bijvoorbeeld een paardenconcours).
Hoezo kan ze dat moeilijk accepteren dat je een paard of pony hebt, is ze jaloers ofzo?

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-01 13:45

Hee ex-lover!
Als je Boogie-girl nog steeds wel aardig vindt, misschien dat het helpt als je haar eens vraagt om samen wat leuks te gaan doen?
Misschien kan ze met een pony van iemand en jij met jouw pony eens samen gaan rijden, in de bak of een buitenrit?
Of samen gezellig iets doen wat niks met paarden te maken heeft? Bijv. uitgaan, film, dagje winkelen, dagje ergens naar toe?
Wie weet moet ze gewoon wennen aan de situatie en weet ze gewoon niet goed hoe jij nu zal reageren.
Ik had vroeger een vriendin die een eigen pony kreeg, en na een paar weken al niet meer met mij om ging. Ik was niet goed genoeg, nu niet meer tenminste. Ze ging alleen nog maar met mensen met eigen paarden om... Nou dan baal je behoorlijk.
Misschien dat Boogiegirl door de nieuwe situatie een soort "beschermings-schild" om zichzelf heeft heen getrokken. Succes met er doorheen te prikken, een klein naaldje is vast al voldoende *LOL* !
Groetjes, Dorine.

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-01 17:25

hoi iedereen ik heb het gevoel alsof ze het me niet gunt een beetje maar 't is wel een beeetje opgelost, ze verveelt zich ook.. en we willen heel graag samen rijden, maar dat gaat niet helaaaas
jammer man
maarja
mijn vriendin had haar hele leven een eigen pony, tot nu dan maar de laaste 2 weken dan niet (niet boogiegirl maar een andere) en die boeide et niet dat zij eeen eigen had en een ander niet dat noem ik echt vriendschap

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-01 17:25

hoi iedereen ik heb het gevoel alsof ze het me niet gunt een beetje maar 't is wel een beeetje opgelost, ze verveelt zich ook.. en we willen heel graag samen rijden, maar dat gaat niet helaaaas
jammer man
maarja
mijn vriendin had haar hele leven een eigen pony, tot nu dan maar de laaste 2 weken dan niet (niet boogiegirl maar een andere) en die boeide et niet dat zij eeen eigen had en een ander niet dat noem ik echt vriendschap

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Covergirl_, Angelaa2, annaburg, Appeltje00, billionache, Celine_Famke, Charat, ChrisXe, Compri, conejo, dandy123, Dani199764, DonnnavZ, ElineGC, ElineHofi, Freekfuchs, GoogleAdsense, ikke20, Invisible, Jolien87, Klikoo, kwii, lianne__, LiannePuthzy, linoleum, loesje4600, Mama3, Marieke_963, Melisssx, Mississippi, MissJeanny, Neverland, nikilover, Pikaboo, PlukenKrul, soesita, sofieiets, sorayamagic2, Sterre98, Sundancer, Sunny, Tigress, xSimonee en 217 bezoekers