Wat vinden jullie hiervan?

Moderators: Amaryllis, Hanmar, Polly, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-01 16:38

Ik woon aan een een vrij drukke boerenweg waar altijd heel veel verkeer over heen moet naar de snelweg. Nou zit er verderop dus een nieuwe ( Verward ) pensionstal, alleen ze hebben er nog niks. Geen bak, geen andere voorzieningen en ga zo maar door. Om de paarden daar beweging te geven gaan ze over de weg rijden. Op zich niks mis mee natuurlijk, alleen ze gaan in galop door een park heen waar altijd veel mensen en kleine kinderen zijn. De paarden schijten overal, zelfs in de winkelstraat, waar ze dus ook gewoon rijden. De afgelopen paar maanden kwamen ze 's avonds in het donker heel hard langs gegallopeerd met alleen een armlampje om. De paarden waren wel beslagen, maar ik vind het schandalig! Wat vinden jullie hier nou van?


Sandra_H

Berichten: 1667
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 16:48

Ik vind het aso. Niet alleen tegenover de wandelaars en andere weggebruikers, maar uiteindelijk ook tegenover hun mederuiters uit de omgeving. Tien tegen een dat het klachten gaat regenen bij de gemeente, en dat er allemaal regeltjes en verboden komen t.a.v. ruiters. De goeden moeten dan onder de kwaden lijden.
Gebeurt hier ook, helaas. Er komt zelfs een heel nieuwe APV voor paarden. En denk dan niet dat het kinderen op pony's zijn die zich zo aso gedragen, ik heb zelf twee volwassen mensen (zouden toch beter moeten weten) regelmatig dingen uit zien halen waarvan ik over m'n nek ga.

Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-01 16:55

Dat vind ik dus ook. Als ik dan door die winkelstraat loop, hoor ik heel vaak zeggen: Die rot paarden schijten ook overal. Ik vind dat heel erg jammer, want heus niet iedereen rijdt zo onvoorzichtig!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-01 08:14

Ik vind dat echt niet kunnen. Zo bezorgen ze de paardensport een slechte naam. Echt belachelijk gedrag.

vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-01 08:22

Inderdaad erg asociaal...en ik sluit me helemaal aan bij Sandra! Bij mijn vorige stal in de buurt kwamen wel eens mensen in het park rijden die verderop een pony hadden gehuurd...die reden daar dus ook als gekken door het park! Boos! En waar denk je dat de politie voor de deur stond even later??? Juist ja, bij ons! Grrr...maar we hebben ze maar even verwezen naar die andere stal... Extreme duivel Als ik naar het park ging met Escaal, dan ging ik er in stap door heen, af en toe een klein drafje op het stukje harde weg als daar niemand was, maar in galop????? Nope Schijnheilig Wel op het grasveld gereden, maar dat mocht...en niet als het nat was natuurlijk, ga de boel niet stuk rijden! Iedere gek kon bij die andere stal trouwens een pony mee krijgen, belachelijk eigenlijk...zijn er wel heel wat geweest die wel als malloten reden, die hadden gerust het hele grasveld aan gort gegaloppeerd...toen hebben we er zelf wat van gezegd... Schijnheilig Knipoog

Amulet

Berichten: 4064
Geregistreerd: 02-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-07-01 22:58

Nog geen bekeuring gehad ?
Het enige dat aan de " harens" ruiter is gevraagd in de krant is of we wel op het midden van de zandpaden willen rijden en niet in de auto banden sporen (wat een woord!) want daar gaat dan allemaal water in staan.
Leek me een normale vraag.
Dus ga ik me daar ook maar aanhouden als ik het niet vergeet (ai wat ben ik braaf !)

nou groetjes Hanneke Extreme duivel

Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-01 17:46

Ik wordt er ook niet goed van. Zover ik weet hebben ze nog geen boete gehad (jammer) Ik vind het vooral vreselijk voor die paarden. In galop over een asfalt weg. Zal mij benieuwen hoelang die pezen het uithouden.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie