Tortillachips

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
L_iek
Berichten: 10005
Geregistreerd: 11-01-07

Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 01-04-09 20:35

Lekker met kaas, spekjes en chilisaus. Maar hoelang doe je zoiets in de oven? En wat zijn nog meer lekkere dingen om er bij te doen?

Noeps
Berichten: 17028
Geregistreerd: 19-12-04

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-09 20:49

Ik denk dat je de spekjes het beste kan voorbakken. Daarna 10 minuten in de oven ofzo?
Wat er verder lekker is om bij te doen zijn denk ik olijven, stokbroodjes met tapenade, etc. Beetje tapas idee dus. :)

Tivoli

Berichten: 8709
Geregistreerd: 16-09-03
Woonplaats: Leidse Achterhoeker

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-09 20:50

Bedoelen we nu zelf tortillachips maken,of de dipsaus?

L_iek
Berichten: 10005
Geregistreerd: 11-01-07

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 01-04-09 20:52

Tortillachips in een grote bak met vanalles er al doorheen. Zoals je ze smiddag's bij een kroeg kan bestellen.

Tivoli

Berichten: 8709
Geregistreerd: 16-09-03
Woonplaats: Leidse Achterhoeker

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-09 20:56

Dat ken ik niet :+
Wel chips in een bak bij de bios,met een bakje dipsaus erbij.

Is het een gerecht of tussendoortje?

Bienotje

Berichten: 11270
Geregistreerd: 09-09-04

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-04-09 07:55

Spekjes inderdaad gewoon voorbakken. Tortilla chips zijn al voorgebakken, dus die hoeven niet meer afgebakken ofzo.

Gewoon even in de oven tot ze goed warm zijn (en de kaas lekker is gesmolten)

Kaka

Berichten: 4942
Geregistreerd: 17-10-06
Woonplaats: Camping 4, 2e straat rechts

Re: Tortillachips

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-04-09 08:07

Spekjes, gekruid gehakt, ringetjes rode peper, zelfgemaakte tomatensaus, maiskolfjes en heel veel kaas erover heen. Dan in de oven. Erbij een knapperige salade en home made guacemole. Te lekker.

Kristie

Berichten: 15027
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Al pendelend tussen hier en daar...

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-04-09 19:22

Ik eet ze met gehakt (even aanmaken met gehaktkruiden) creme fraiche en kaas, op je bord met sla eten; errug lekker!