Even een enkel vraagje

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 08:47

Hoe lang zou mijn enkel nog zo dik blijven? Ik ben het namelijk helemaal zat. Het is dinsdagmiddag dik geworden door een insectenbeet van maandagavond.
Het is nu nog heel rood, wel minder pijnlijk. Wel nog dik. En ik kan mijn enkel niet buigen, ik denk omdat het zo dik is want het doet geen oijn. Ik kan alleen maar op mijn tenen lopen met die voet. Ik zit de hele dag met die voet omhoog en koel het ook veel maar de zwelling is niet veel minder geworden.
Wie weet hoe lang dit nog duurt (de huisarts zei woensdag een paar dagen, maar hoeveel zijn een paar dagen?)
En ik ben het nu al echt helemaal zat. Ik niks. Gister heb ik weer kunnen kijken hoe lekker Pablo bij Iris liep terwijl ik langs de kant met ijn voet omhoog zat. Is mijn paard na 4 maanden zo goed als beter, krijg ik dit Frusty


Moosie

Berichten: 341
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 08:58

Als je het niet vertrouwd
Ga je gewoon even langs de ehbo

Ik vind het een vreemd verhaal
Steekbeest en dan zoveel last

Wist hij echt zeker dat het geen teek was?

Ik hoop dat het gauw over is voor je!! Knipoog

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 09:26

Een teekw as het echt niet, de huisarts heeft er lekker in zitten priegelen met een naald om het te controleren. Ik zal wel gewoon geduld moeten hebben en dan gaathet vast wel over maar ik ben het zat dat zitten en hinkelen. Ik ga liever niet weer bellen naar de huisarts, ik ben daar al zo vaak geweest de laatste tijd (koutje in mijn oog, voetwrat, dat soort dingen). Ik ben bang dat als ik daar zo vaak met van die domme dingen kom, hij me niet meer serieus neemt. Ik ben dinsdagavond al bij een huisarts geweest omdat het toen zo zeer deed, zij heeft het onderzocht en gene teek gevonden. Ze zei dat als het dikker werd ik naar mijn eigen huisarts moest om anti-biotica te halen. Woensdag namiddag ben ik bij mijn eigen huisarts geweest omdat het dikker werd. Hij heeft er even snel naar gekeken en geconcludeerd dat het gewoon van een daas is ofzo en dat ik mijn voet omhoog moest doen en koelen.
Toen ik vanochtend opstond was het weer heel erg rood maar nu ik weer een tijd met mijn voet omhoog zit , is het wat minder fel rood geworden.

Spirit

Berichten: 27447
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 09:31

Als het echt een daas zou zijn reageer jij (hoe zeg je dat Verward ) daar dan ook heel erg op! Dat je voet dan zo dik wordt!
Ik ben ook een keer door een daas gestoken op mijn knie, maar daar kreeg ik gewoon een grote muggenbult (lees: veel groter, maar mijn knie werd niet dik ofzo) van?

Ik weet niet hoe lang het dik zal blijven? Kan je dan anders niet je huisarts bellen ofzo? Om te vragen wat hij bedoelde met een paar dagen?

You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 09:32

Ik denk dat je net als bij paardenbenen de bloedcirculatie moet stimuleren, dus veel bewegen en ik denk dat zwemmen zelfs HEEL goed voor je enkel zal zijn.

Moosie

Berichten: 341
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 10:45

Ja, hoor eens even
Die huisarts is daar voor hoor
En hij krijgt voor elk bezoekje keurig betaald
Als hij heeft zitten poeren heeft ie misschien wel die ontsteking veroorzaakt
Ga die anti biotica halen

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 10:49

Ik heb de huisarts gebeld, de assistente heeft het opgeschreven en nu moet ik na half 3 terug bellen. Ik zal wel gewoon geduld moeten hebben.

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 10:51

inderdaad. Daar zat ik nu ook aan te denken. Als je vindt dat je naar de huisarts moet omdat je er last van hebt, dan moet je dat gewoon doen. Daar zijn ze voor!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-01 14:58

Ik heb net weer gebeld. De dokter had gezegd dat het wel nog 1 tot 2 weken kon duren, GRMBL. Zolang het nog dik is moet ik zoveel mogelijk met mijn voet omhoog zitten en het koelen. Zo min mogelijk gaan lopen en bewegen enzo. En ik moets goed opletten dat ik geen koorts kreeg.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _AB_, Amira_, Bonna, Bontfire, drafbalk, ellen05, EmmaK95, mellanion84, MerelV, pinto_1, Quibes, ratatouille, sevke, TessaxQuincy, Traiectum, x_Ilse_x en 136 bezoekers