Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
Maya schreef:Cacao doe je erdoor op het laatst idd. Best is wel om goeie cacao te gebruiken, dus bijvoorbeeld Droste. Je kunt ook eerst de gewone cake in de vorm storten (2/3e beslag), en dan het laatste met cacao mengen, en dan die in het midden gieten, zo krijg je gemarmerde cake.
Voor jouw geval : gewoon cakemeel van Honig en werken met hele fijne kristalsuiker. Niet van die grove pakken. Daarnaast kun je het meel ook nog eens zeven, helpt vaak wel.
Maya schreef:Cacao doe je erdoor op het laatst idd. Best is wel om goeie cacao te gebruiken, dus bijvoorbeeld Droste. Je kunt ook eerst de gewone cake in de vorm storten (2/3e beslag), en dan het laatste met cacao mengen, en dan die in het midden gieten, zo krijg je gemarmerde cake.
Voor jouw geval : gewoon cakemeel van Honig en werken met hele fijne kristalsuiker. Niet van die grove pakken. Daarnaast kun je het meel ook nog eens zeven, helpt vaak wel.
Ook de basterdsuiker.
maar je kan het best zeven
Het laatste eindje 'druk' je er dan doorheen met een lepel.
Dus naar ons idee is 1 pak voldoende
