Ik ben gisteren een brief thuis gekregen van school dat ik een verslag ben vergeten in te leveren.
Ik had er nog geen uitleg over gehad oid. dus schrok me dood
Maar ik moet dus een bakker interviewen(?)..
Maar aangezien ik het morgen in moet leveren gaat dat niet meer!
daarom hoop ik dat er Bakkers op bokt zitten
of mensen met veel verstand van brood en banket.Dit zijn de vragen waar ik antwoord om moet hebben:
Grondstoffen:
1, Welke grondstoffen gebruikt een bakker?
2,Hoe werkt het proces van het maken van brood?
3,Hoe worden grondstoffen opgeslagen?
ARBO:
1,Heeft u ook te maken met de ARBO wet?
2,Welke regels van de ARBO gelden in de bakkerij?
3,Hoe zijn de arbeidsomstandigheden?
4,Wie controleerd de regels?
5,Wat gebeurd er als je je niet aan de regels houd?
6,Welke gevaren zijn er in een bakkerij?
Hygiene en Kwaliteit:
1, Wie controleerd de bakkerij op Hygiene?
2,Waarop word er dan gecontroleerd?
3,Hoe houden jullie rekening met hygiene?
4,Hoe beoordeel je de kwaliteit van producten?
5,Welke produchten zijn gevoelig voor bederf?
6, Wat gebeurd er als je je niet aan de regels houd?
Productcontrole:
1, Wat moet een bakker doen om goede kwaiteid te leveren?
2, wanneer worden de producten gecontroleerd?
3, Wat dut u als een product niet aan de eisen voldoet?
Machine's in de bakkerij:
1, Welke machines worden gebruikt in de bakkerij?
2, Hoe werken die machines?
3, Hoeveel ovens zijn er, en hoe werken ze?
4, Welke temperaturen zijn er mogenlijk?
5, Hoe lang moet je de over voor verwarmen?
6, Hoeveel broden kunnen er tegeleik in de oven?
Opleiding:
1,Welke opleiding heb je nodig om bakker te worden?
2,Moet de bakken na/bij scholing volgen?
3,Zal de kleine bakker in de toekomst blijven bestaan?
Alvast bedankt!