TurdusMerula schreef:Een eigerecht is ook simpel: meerdere eieren met groenten en een scheutje melk klusten. Doe je bv soepgroenten erdoor, of roerbakgroente met taugé. Kruiden erbij en serveren met brood.
Soep is ook gemakkelijk, bv uiensoep of groentensoep, zijn ook weinig werk.
De meeste pastagerechten zijn inderdaad ook simpel te bereiden.
En stamppot andijvie (aardappels koken, andijvie snijden, stampen, evt. kaas of bv spekjes erdoor) is ook simpel en lekker!
Werkelijk? Nou de eerste maaltijden die ik kookte waren gewoon de hollandse maaltijden. Wat ik zei, op het vlees staat vaak hoelang het moet, maar toen ik net begon met koken ook zo rond de 15, sneed ik altijd het midden door als ik het niet zeker wist om te zien of het gaar was. (bij kip doe ik dat nog steeds trouwens). En de aardappels altijd even doorprikken na 30 minuten en dan moeten ze breken of van je vork afglijden.
maarja toen deed ik het samen met mijn ouders en leerden zij mij koken.