wilde delen.

Basmatirijst
1,5 verse ananas
1 bakbanaan
2 theelepels mosterdzaadjes
2 theelepels komijn [gestampt met de vijzel
Handjevol verse kerrieblaadjes
3 kardemomzaadjes
1 stuk fijngesneden gember
1 theelepel chilipoeder
2 theelepels kurkuma
1 blik kokosmelk
1 banaan om te garneren
Kook de basmatirijst.
Verhit een scheut zonnebloemolie in een wokpan of koekenpan met hoge rand.
In volgorde toevoegen met een kleine tussenpauze
> Mosterdzaadjes
> Komijn
> Kardemomzaadjes
> Gember
> Chillipoeder
> Kurkuma
> Kerrieblaadjes
Voeg daarna de verse gesneden ananassen toe, en de in plakjes gesneden bakbanaan.
Giet vervolgens de kokosmelk erbij.
Laat het 8 minuutjes sudderen en voeg zout naar smaak toe. Serveer met de rijst en eventueel
met nog wat banaan.
Ik heb nog wat maizena gebruikt om het nog net wat meer in te dikken.
Heerlijk recept en erg makkelijk!