
Dus ik dacht ik neem er een paar mee, maar
ik heb geen flauw idee hoe ik dit ga verwerken in het eten

Iemand lekkere tips voor advocado's

Of een lekker recept voor guacemole ?
Thnx !
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird





Weet alleen geen recept voor je, mijn moeder maakt het altijd uit de losse pols..Verder kun je ze ook gewoon "rauw" door de salade doen, maar daar ben ik niet zo'n fan van..
Succes!
O wacht volgens wikipedia avocado of advocaatpeer




!!

.

Majax schreef:Toen ik bij de Bagels & Beans werkte, maakten we vaak zó een lekkere guacamole, en dan op een sneetje geroosterd brood.
Receptje:
Avocado in kleine stukjes hakken
Kwart van een rode ui in kleine stukjes hakken
Kwart van een tomaat in kleine stukjes hakken
Dat alles door elkaar prakken met een vork en peper + zout erdoor.
1 snee brood in de oven met een plakje kaas erop, als de kaas gesmolten is de guacamole erop.
Of 1 snee geroosterd brood, guacamole erop, plakje ham erop!
En zo kan je zelf nog heel veel dingen combineren.

Leonie schreef:Pasta met amandelen en avocado met citroensaus
lindake schreef:Ik snij ze door 2 en lepel ze op met een lepeltje...
Vind het heerlijk.

Volgens mij was dat een recept van de AH.