Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird

Het is zooooo lekker Kimmes schreef:Ik haal meestal gewoon zo'n zakje van Silvo en daarbij dan paprika, ui, champignons en knoflook
Is lekker hoor. En dan eet ik er rijst en erwtjes bij
Flutterby schreef:lekkere goulash mee maken?
benodigheden:
*rundvlees
*2 blikken gepelde tomaat
*1 blikje tomatenpuree
*1 bak champignons
*1 grote of 2 kleinere paprika's
*1 grote ui
*1 liter tuinkruiden of rundvleesbouillon
*aardappelpuree of rijst![]()
1. vlees aanbraden
2. ui, paprika en champignons erbij.. eventjes bakken
3. bouillon, tomatenpuree en de bliktomaatjes erbij - deksel erop en 3 á 4 uur op laag pitje laten sudderen
lekker met frietjes, aardappelpuree, rijst..
*edit: je kan er nog kruiden en peper/ hete pepertjes bij doen, maar het zit toch al bomvol met smaak dus het is niet echt nodig
) zaterdag weer gegeten trouwens
denk dat dat ipv de tomatenpuree is.
Flutterby schreef:lekkere goulash mee maken?
benodigheden:
*rundvlees
*2 blikken gepelde tomaat
*1 blikje tomatenpuree
*1 bak champignons
*1 grote of 2 kleinere paprika's
*1 grote ui
*1 liter tuinkruiden of rundvleesbouillon
*aardappelpuree of rijst![]()
1. vlees aanbraden
2. ui, paprika en champignons erbij.. eventjes bakken
3. bouillon, tomatenpuree en de bliktomaatjes erbij - deksel erop en 3 á 4 uur op laag pitje laten sudderen
lekker met frietjes, aardappelpuree, rijst..
*edit: je kan er nog kruiden en peper/ hete pepertjes bij doen, maar het zit toch al bomvol met smaak dus het is niet echt nodig
Kimmes schreef:wij doen altijd gewoon met.. het staat úren op dus dat kookt ook allemaal nog wat inFlutterby schreef:lekkere goulash mee maken?
benodigheden:
*rundvlees
*2 blikken gepelde tomaat
*1 blikje tomatenpuree
*1 bak champignons
*1 grote of 2 kleinere paprika's
*1 grote ui
*1 liter tuinkruiden of rundvleesbouillon
*aardappelpuree of rijst![]()
1. vlees aanbraden
2. ui, paprika en champignons erbij.. eventjes bakken
3. bouillon, tomatenpuree en de bliktomaatjes erbij - deksel erop en 3 á 4 uur op laag pitje laten sudderen
lekker met frietjes, aardappelpuree, rijst..
*edit: je kan er nog kruiden en peper/ hete pepertjes bij doen, maar het zit toch al bomvol met smaak dus het is niet echt nodig
Even een vraagje. De tomaten uit blik, gaan die met of zonder sap erin?
Als ze met sap gaan, is het dan met ide liter bouillon erbij niet erg veel vocht??
Hij klinkt verder erg lekker