Karin schreef:- pasta koken
- rode saus of spinazie uit een potje opwarmen in een schaaltje in de magnetron
- pasta afgieten
- rode saus of spinazie over pasta kieperen
- geraspte kaas eroverheen strooien
als je bang bent om de magnetron te gebruiken (bij mijn broer leverde dat gegarandeerd problemen): je kan de spaghetiesaus ook gewoon bij in je pot van de pasta doen:
pasta koken
pasta afgieten
saus erover
goed mengen tijdens het laten pruttelen (moet er maar kort op totdat je zelf gewoon merkt dat de saus ook wel lekker warm is)
en gewoon van de pot overkappen in je bord 
wat ik ook erg vaak maar hier op kot:
kippesate (alle blokjes van de sate halen en zo bakken) met aardappelschijfjes (kan je kant en klaar kopen in de winkel zodat je nog maar even moet laten bakken ... grote portie voor weinig geld) en met appelmoes uit de pot 
tip voor minder afwas (moest je die nog met de hand doen of al snel willen afkuisen voordat het de afwasser ingaat):
meteen na het koken je pan al uitspoelen (dan kleeft het niet aan ...)
x