Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird


Sizzy schreef:Ik heb trouwens nog wel een lekkere (maar wel vette!) variant:
- penne (oid)
- katenspek
- courgette
- prei
- champignons
- creme fraiche
- boursin
Bak de katenspek (in stukjes gesneden = broodbeleg) met de groenten in een pan, doe de creme fraiche en de boursin erdoorheen en laat het even pruttelen. Pasta koken en alles door elkaar mengen

) LiSSy schreef:ik haal altijd de verse tahiatelle van de AH, en dan die groenige.
snij een stuk kip in blokjes, braad deze aan in een pan.
maak wat tagiatelle roomsaus (van honig) en doe daar blokjes spinazie a la creme door.
doe dat door de kipblokjes, kook je pasta en klaar ben je.
heel simpel, maar superlekker! (en ik hou normaal niet eens van spinazie)
Die ga ik morgen maar eens proberen!
even een illigaal stippie... 

). 
miep1979 schreef::p lekkuhr allemaal hier zeg...
Wij doen heel vaak met zalm uit de oven en pesto door de tagiatelle lekker snel klaar en simpel te bereiden