
En die bloedtesten enzo zijn vaak zo duur.

Geen pakjes / zakjes doe ik eigenlijk al heel veel!

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MarlindeRooz schreef:Ja het “nadeel” is dat ik al geen vlees/vis en weinig zuivel eet. Dus dan wordt elimineren wel lastiger van. Heb zelf een vermoeden dat het lactose is. Dus ga dat eerst maar eens zoveel mogelijk vermijden deze week.
En die bloedtesten enzo zijn vaak zo duur.
Geen pakjes / zakjes doe ik eigenlijk al heel veel!
MarlindeRooz schreef:De hele tijd een drukkend gevoel. Alsof ik inderdaad enorm veel troep heb gegeten. Maar dat heb ik niet.
Jolliegirl schreef:Dat is mij ook al eens opgevallen, dit betekend dat het telefoonnummer van die persoon gewijzigd is toch?
c_alsemgeest schreef:Vraag die nu met mijn bammetje in mijn hand bij mij op komt...
Waarom noemen wij het "pindakaas"
Alle andere landen noemen het pindaboter (zoals bv peanutbutter) wat veel logischer is voor mijn gevoel wanneer je kijkt naar de smeerbaarheid.
Pindapasta had helemaal perfect geweest trouwens
Indy_Mouse_9 schreef:[…]
Het verhaal wat ik ken, is dat vroeger (in Indonesië wellicht?) pinda’s werden samengeperst tot een blok, waar men plakken afsneed die op het brood konden. Dat kwam dus veel meer overeen met kaas, en daar komt dan pindakaas vandaan.
Of het waar is durf ik niet te zeggen