Moestuin schreef:[Wel een brutale vos om zo een schaap te nemen.
Nee. Vossen vallen geen schapen aan.
Waarschijnlijk een hond geweest.
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Moestuin schreef:Ik moestuinier dit jaar maar in 2 bakken van 1.20 op 4 en ik ben totaal niet teleurgesteld van wat ik er uit haal
[ [url=m/J8EsPl.jpg]Afbeelding[/url] ]
Kuggur schreef:Moestuin schreef:[Wel een brutale vos om zo een schaap te nemen.
Nee. Vossen vallen geen schapen aan.
Waarschijnlijk een hond geweest.
lizy29 schreef:Hoe maken jullie je komkommers in?
lizy29 schreef:Hoe maken jullie je komkommers in?
Century schreef:Ik had de mijne in kwarten gesneden (snackkomkommers) en dan met een wijn-azijn-suiker-mengsel van 100 graden overgoten, en dan dingen als jeneverbessen, piment, kruidnagel, chili etc toevoegen.
JudithO schreef:Moestuin, hoe maak je kip en konijn in?
Ik was echt flabbergasted dat je hier in Frankrijk ingemaakt vlees kunt krijgen haha. Maar lijkt me ideaal om een beetje ruimte in de vriezer uit te sparen!