Shenavallie schreef:karuna schreef:Ik normaal ook maar die waren er doorheen. Wat betreft dat e nummer, mijn lijf is er niet blij mee. Branderige mond en darmklachten. Bij anderen zit er dan paprika doorheen of een lactaat afkomstig van lactose enz. Gewoon stom, hoort er niet in thuis
Ga naar de keurslager en laat een stuk rundvlees doordraaien tot gehakt?
Ik weet niet of het bij elke keurslager anders is, maar onze keurslager werkt hetzelfde met het vlees als dat er bij supermarkten wordt gedaan. De oud-eigenaar van deze winkel vertelde mij dat een keer. Gaat evengoed een sloot water bij en wat goedjes om de kleur mooi te houden.[/quote]
Nou bij mijn vader gebeurde dat niet hoor en dan krijg je dus, als het te lang ligt, dat het gaat verkleuren!
Ik heb in een paar slagerijen gewerkt maar nog nooit meegemaakt dat er water oid in werd gedaan

Karuna, je kan ook vragen of hij dat als eerste wil draaien dan is de machine nog schoon!
Edit, quote verkloot
