Sherivey schreef:Ik zie er ook het nut niet van in om mensen erop af te rekenen dat ze vlees eten.
Hun keuze. Zolang ze mij niet dwingen om het te eten, vind ik het prima.
Waar ik dan wel moeite mee heb, is zoals ik van de week bvb zag dat er een of andere gigantische partij vlees was bereid voor een eetwedstrijd, waarvan een groot deel niet op ging.
Maar dat is dan meer omdat ik eetwedstrijden onzin vind ivm voedselverspilling.
Eens hoor 
Ja voedselverspilling kan ik ook niet tegen.
Als ik dan lees hoeveel kilo dat is bij mensen thuis, dus niet eens de restaurants... ongelooflijk.
Die kilo's zijn het bij mij niet.
Ik zet alles op een lijstje wat ik die week wil eten en dat koop ik. Dus dat gaat ook op.
En weet ik dat het niet op gaat, zoals pas dat 3 paprika's 1 euro kosten en een losse 1,09.
Dan gaan er 2 de vriezer in.
Voorheen werkte ik in de avond bij een kantoor.
En dan was er een meating geweest met allemaal broodjes voor lunch, waar ook altijd veel van over was. In vershoudfolie verpakt.
Eerst brachten ze dat naar de daklozenopvang, maar dat mocht door regels niet meer.
Dat moest weggegooid worden.
Maar het mocht wel door eigen personeel die dag nog gegeten worden. Maar die kwamen niet meer in het restaurant.
Ik zette dat dus altijd op de balie bij mij.
En dan was het altijd op voordat ik om 21.00 afsloot.