Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly




Maar goed, is wel wat typisch aan ons dat wij nooit kunnen stilzitten
Ik heb vorig jaar genoeg varkens versneden voor school en nooit was het vlees zo rood. Je zou bijna denken dat het rund is. Het vlees is wat taai helaas. Ze zijn duidelijk te oud geworden. Maar wel erg sappig en heerlijk. Wij zijn nogal van de stoofpotjes, gebraden, pulled porc dus het is ook niet zo erg
Wijze les voor de volgende keer 
Ding is al flink op leeftijd van toen ze vroeger zelf koeien of varkens slachten. Nu krijgt het een 2de leven bij ons
Hij heeft zo wat zijn gebruiksaanwijzingen maar doet het verder super. Volgende investering wordt een worstendraaier
Century schreef:Ziet er goed uit!
Wanneer zetten jullie normaal de broedmachine aan, met het oog op slachtkippen? (dus als ze oud zijn dit jaar nog slachten?)
