Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Citaat:Ik typ maar even door (heb wat goed te maken door zo'n oud bericht te openen ) want ik weet ook het recept van de kruidenroomkaas!!
Die is ook helemaal niet moeilijk!
- Flink wat bieslook, en ook wat peterselie (2/3e bieslook 1/3e peterselie)
- Kwark of creme fraiche (1/5e deel)
- Veel zwarte peper uit de molen & een beetje zout
- Roomkaas naturel (houdbaar (bakje van 100 gram overal te koop ligt bij de boursin enzo) of vers) (3/4e deel)
Roer de roomkaas met de kwark/creme fraiche los met vork totdat het een goed mengsel is. Knip er veel bieslook doorheen en de peterselie, doe er veel zwarte peper bij (ja echt heel veel en alleen die uit een molentje gebruiken) en klaar! Superlekker met de ijsbergsla.