Celebi schreef:Las net op een site van de Keurslager dat je geopende kip maximaal een dag kan laten liggen en daarna meteen moet consumeren. Dus vanavond maken en opeten kan waarschijnlijk nog prima, maar daarna weer in de koelkast bewaren en pas donderdag opnieuw opwarmen is denk ik toch echt een beetje op/over het randje.
Die confit de canard is wel een hele goede tip ja. Je kunt dat ook in zakjes kopen. Volgens mij gooi je dan die zakjes in geheel in kokend water en na zoveel minuten is het klaar. Dat is zo enorm lekker, echt bizar. Heel kerstig ook. Dus als je na vandaag helemaal klaar bent met kip kun je zoiets nog overwegen. Lost je probleem van de oven ook gelijk op.
Maar wat doe ik dan met de kip die ik nu heb? Dat recept ziet er wel lekker uit inderdaad.
Maar de tip kipfilet in j'orange en met gegrilde groenten vind ik ook een aanrader.
Kan ik nu wel kippensoep maken met deze kip en dit bewaren?
Ik zie even het overzicht niet meer wat wel/niet kan haha! Wat erg..

