MarlindeRooz schreef:Ik heb zelf een recept bedacht. Ik maak wel vaker rode curry.
Normaal met: bloemkool, paprika, paksoi en gegrilde kikkererwten.
Maar het idee is:
- ui, knoflook en rode peper (en evt gember) in de pan fruiten in olie
- groente (pompoen dit keer) meebakken voor 5-10 min. Hardere groenten kan je soms beter wat langer voorbakken.
- rode linzen / kikkererwten erin en kort bakken met de curry pasta
-kokosmelk en wat water eventueel erbij
- 20-25 min laten staan op een laag vuur tot alles gaat is
- evt aftoppen met yoghurt en/of lente-ui
Ik eet het met naan maar het kan ook met rijst.
Ik proef altijd gewoon of het me aanstaat.
Dank voor het recept! Ik kwam ook achter dat pompoensnijgekut toen ik eens pompoensoep ging maken

Gefeliciteerd Sodera!
Hier staren de katten vooral naar de insecten in huis. Freeloaders
